Reacties voor: Zo voorkom je dat Evernote je notities meeleest

Voorkom dat medewerkers van Evernote jouw notities kunnen meelezen met deze simpele instelling. Vanaf januari 2017 voert Evernote namelijk een nieuw privacybeleid in.
Lees het complete artikel → Zo voorkom je dat Evernote je notities meeleest
Leander Jansen - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Wat een rare suggestieve slotzin in dit artikel. Komt niet echt professioneel over.

  2. Keep it simple. Apple Notities bevalt hier ons uitstekend.

  3. Sinds kort helemaal van Evernote afgestapt. Ik was een tevreden klant, maar begreep op een gegeven moment niets meer van hun steeds veranderende abonnementsvormen (dit ligt dus geheel aan mij). Stapje voor stapje al mijn notities overgezet naar Apple notes. Simpeler, maar voldoende.

  4. Iemand de naam van die standaarden op de foto? 🙂 En dan specifiek die Macbook stand. Ik dacht de Moku stand, maar toch niet.

  5. Ik was een fervente en betalende Evernote-fan, maar de laatste jaren hebben ze niets anders gedaan dan geknoeid. Nieuwe functies die er niets toe doen, bij wijlen lelijke redesigns, missende basisfunctionaliteiten en tegenwoordig lijken ze elk spoor bijster. Ik ben effectief op zoek naar een Evernote alternatief maar vind helaas niet meteen mijn gading. Vooral de opslag van grotere formats (zoals audio en video) lijken problematisch. Als Apple Notities dat nu eens zou kunnen integreren/opslaan, dan zou ik geen seconde twijfelen om over te schakelen.

  6. Langzaam aan was ik aan het overstappen naar OneNote, ga dit maar even versnellen… ben een beetje klaar met Evernote, goede vervanger is er helaas niet… maar max 2 machines vind ik echt veel te weinig en ronduit belachelijk…

  7. Origineel geplaatst door Mauzze
    maar max 2 machines vind ik echt veel te weinig en ronduit belachelijk…

    Wil je meer dan moet je betalen, wat belachelijk is is dat je durft te klagen over zoiets over een perfect logische beperking in een Freemium product.

    Ik kom met 2 devices overigens prima uit de voeten.

  8. Origineel geplaatst door Jbmm
    Wat een rare suggestieve slotzin in dit artikel. Komt niet echt professioneel over.

    Vind het niet zo raar, niet iedereen accepteert dat zijn/haar notities gelezen mogen worden door Evernote medewerkers. Volkomen logische reactie als je het mij vraagt. En dan heeft iCulture wat alternatieven

  9. Niet zo naïef! Dat vinkje gaat echt niet helpen! Onbegrijpelijk dat bedrijven zo veel vertrouwen hebben in dit soort diensten. Een goed idee is zo gejat! 😹😹

  10. Dank voor deze tip! Echt jammer dat ze dit automatisch aanzetten. Als ze netjes waren geweest, dan hadden ze gewoon voor opt-in gekozen…

  11. Thanks voor de tip!
    Kan deze instelling in de iPhone app niet vinden.
    Enkel via desktop zeker

  12. Evernote gaat zijn privavybeleid niet meer aanpassen. Te veel klachten en ze konden het niet goed uitleggen. Dus er veranderd nog even niets per 1 januari.

  13. Bij mij is de optie er niet.. (desktop, website)

  14. Ik heb alle notities overgezet naar onenote.

    Dag Evernote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.