Reacties voor: Hoe zit het nu met de ooit zo populaire notitieapp Evernote?

Jarenlang was Evernote uiterst populair. Iedereen kende de app wel. Maar sinds de makers een overstap hebben gemaakt naar de zakelijke markt, is het stil. Toch is Evernote nog springlevend en in een interview vertellen de makers wat we kunnen verwachten in de komende jaren.
Jim Pedd -

Reacties: 12 reacties

  1. Voor mij nog steeds de beste notitie/digitaal dossier app! Ondanks de prijs..

  2. Origineel geplaatst door Maarten
    Voor mij nog steeds de beste notitie/digitaal dossier app! Ondanks de prijs..

    Voor mij ook. 😉

  3. Na afstuderen gebruik ik het niet meer.

  4. Ik ben op de mac al voor een groot gedeelte overgestapt naar Devonthink Pro Office. Veilig encrypted en je bent baas over je eigen data.

  5. Zeer tevreden over de gratis functie van de app, gebruik het al jaren voor lijstjes, maar ook bonnetjes, ideeën, recepten etc. De zoekfunctie werkt helemaal top omdat hij zelfs handgeschreven tekst inde bijlagen herkent.

  6. De app is traag, bloated en onhandig. Al jaaaaaaaaren lang wordt er gevraagd om meer invloed op de gekozen thumbnail maar de makers zwijgen al jaaaaaaaaren.
    Er wordt meer en meer gepushed om te betalen maar met zo’n slechte featureset jaagt me alleen maar meer weg…

  7. Diverse wijzigingen aan de interface hebben mij weggejaagd. Gebruik nu Onenote zowel voor werk (Windows) als privé (iOS, macOS).

  8. Ik ben een tevreden gebruiker van de gratis versie. Design is tegenwoordig ook dik in orde. Ook qua opmaakmogelijkheden echt de beste voor mij en in het Nederlands. Synchronisatie werkt goed. Wil best een betaalde versie kopen maar doe niet aan abonnementen en zeker niet voor zo’n hoog jaarbedrag.

  9. Wat mij bij Evernote heeft laten blijven is de mogelijkheid alle notities te kunnen exporteren naar Apple’s notitie app.

    Verder gebruik ik het om alles vast te leggen, papier digitaal opslaan tot aan audio opnemen en tegelijk notities maken

  10. Vanaf het moment dat er met de gratis versie nog maar twee apparaten konden worden gesynchroniseerd, ben ik ermee gestopt. Ga zeker niet maandelijks betalen. Ben nu heel tevreden over 2Do.

  11. Zoals hierboven al genoemd, gebruik ik Evernote ook vooral als digitaal dossier. Mijn notities doe ik meer en meer in Agenda, en voor teksten gebruik ik Ulysses.

    Daarnaast gaan alle scans (van bonnetjes) via Evernote’s Scanneble ook naar Evernote.

  12. Origineel geplaatst door Amstel08
    Vanaf het moment dat er met de gratis versie nog maar twee apparaten konden worden gesynchroniseerd, ben ik ermee gestopt. Ga zeker niet maandelijks betalen. Ben nu heel tevreden over 2Do.

    Maar 2Do is toch een herinneringenapp?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.