Eve Outdoor Cam HomeKit beveiligingscamera bij de voor voordeur.

Reacties voor: Nieuwe Eve HomeKit-beveiligingscamera voor buiten met ingebouwde lamp nu verkrijgbaar

De eerder aangekondigde Eve Outdoor Cam is nu beschikbaar. Dit nieuwe Eve-accessoire is een beveiligingscamera voor buiten met ingebouwde verlichting. Er zit ook een nachtmodus op.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Mooi lampje, wellicht ga ik deze wel aanschaffen voor bij de garage, ben nog erg benieuwd wat er allemaal gaat komen. deze week is een soort sinterklaas boek voor wat je allemaal kunt gaan kopen de komende tijd 🙂
    #homekit verslaafd.

  2. Erg mooi, ga ik denk ik ook voor.
    Alleen jammer dat er geen Thread in zit. Beetje gemiste kans?!

    Hoop dat ze ook snel met hun rookmelders komen. Want die wil ik graag kopen maar nergens meer te vinden. Best jammer 🙁

  3. Ik wil homekit gordijnen…out of the box

  4. Voegt weinig toe tov de Netatmo présence. En die laatste kan je een behoorlijk stuk voordeliger online vinden. Gelukkig heeft eve voor dit product wel gekozen voor WiFi ipv Bluetooth.

  5. Dit zijn toch volledige pakketten en kunnen niet los toegevoegd worden en je huidige systemen van andere merken? Ik heb er ook over nagedacht voor de ramen die te hoog zitten of slecht bereikbaar en heb nu z’n lelijk touwtje hangen haha.

    Origineel geplaatst door Jop
    Toevallig Smartblinds in december gekocht. Werkt echt geweldig.

    Eve heeft wel goede producten maar ben toch in huis volledig voor Netatmo gegaan. Heb nu 4 Presence in huis en het werkt echt heel goed. Helaas is er een probleem met HomeKit Secure video die soms dagen eruit ligt of niet goed zijn werk doet. Al contact gehad met Netatmo en zijn met Apple in overleg wat het probleem is. Er worden nu elke 2 minuten logs opgeslagen en verstuurd naar Netatmo.

    Als het wel werkt trouwens doet gezichtsherkenning het echt fantastisch. Bekenden herkent hij direct en onbekenden stuurt hij gelijk een bericht op de Apple TV.

  6. Wat ik mij nu afvraag, ik wil alleen een buis in m’n rolgordijn en zo dan bedienen. Hier zie ik weer een volledige rolgordijn, dat wil ik niet. Is er iets wat je in je buis kan doen en omhoog/omlaag kan doen? Hij is namelijk groter dan de normale maat van een rolgordijn.

  7. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuwe info over de release van de Eve Outdoor Cam.

  8. @Marc (die andere): Aqara heeft wel zoiets….maar dan heb je wel een hub ook nodig. ( je hebt ook een camera en hub ineen).

  9. (Red.) De Eve Cam Outdoor is nu verkrijgbaar. Het artikel is hiervoor geactualiseerd.

  10. @Jeroen: deze is wel waterdicht zo te zien

  11. @Marc (die andere): Somfy heeft verschillende adapter sets
    Heb zelf 7 rolgordijnen met Somfy motor’s

  12. Waneer komen er HomeKit camera’s met utp en of poe aansluiting. Op Amazon koop je voor 10€ een WiFi Blokker en heb je niets aan je dure WiFi camera.

  13. @Jasper: Via Scrypted of Homebridge kun je bv. alle Unifi camera’s integreren. Die hebben bijna allemaal PoE. Daarmee heb je zelfs Homekit Secure Video (en bovendien is Scrypted vele malen sneller dan native camera’s). Als je ergens een raspberry pi over hebt, dan is dat echt een aanrader.

    Wachten op native PoE camera’s lijkt zinloos, anders waren er al lang producenten mee aan de gang gegaan.

  14. @NvD: Ik heb idd al eens op Reddit naar deze oplossing gekeken. Ik ga me er idd maar even echt in verdiepen en mee spelen. Dank!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.