Reacties voor: Eve Light Strip met HomeKit vanaf nu verkrijgbaar

Het nieuwste accessoire van Eve is vanaf nu verkrijgbaar. Het gaat om de Eve Light Strip, een lichtslang die werkt met HomeKit. Naast de lichtslang zelf zijn er ook uitbreidingssets verkrijgbaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ben benieuwd naar de review ☺️

  2. Snap de positionering van Eve ten opzichte van Philips Hue in dit geval niet zo goed. Het is een minder bekend merk met een duurder maar hetzelfde product welke met alleen HomeKit en dus niet Google Assistent, Alexa, IFTTT, SmartThings, etc. te koppelen is.. Waarom zou je deze dan aanschaffen?

  3. Koogeek ledstrip €25, prijs kwaliteit vele beter!

    Eve met hun overpriced producten, die dan nog eens meestal op bluetooth werken…

  4. Wanneer power strip?

  5. Origineel geplaatst door Nb
    Koogeek ledstrip €25, prijs kwaliteit vele beter!

    Eve met hun overpriced producten, die dan nog eens meestal op bluetooth werken…

    Nou misschien beter dan Eve, maar als je het vergelijkt met Hue is de integratie ruk. Continue slechte verbinding, niet zichtbaar in homekit, wanneer gekoppeld aan schakelaar van hue reageert hij 5 van 10 keer niet gelijk met de hue lampen. Geen gezeik mee hebben is belangrijk. Betaalmgraag 55 voor hue led strip.

  6. @Faas: Wat een onzin weer. Hue Kun je toch gewoon naar eigen keuze wel of niet met Google gebruiken?

  7. @shardphoenix: Ja dat ga je met alle merken tegenkomen. De al wat meer dan de andere. Ik heb nog nooit problemen gehad met koogeek en bezit een aantal lampen en led strips.

    In begin heb ik veel geknoei gehad met Hue en Lifx, daar betaal je dan zo veel voor. Het grote pluspunt aan deze merken is de helpdesk. Je wordt geholpen en dat heeft koogeek niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.