Reacties voor: Eve lichtslang en stekkerdoos met HomeKit liggen Q1 2019 in de winkel

De Duitse accessoiremaker Eve heeft meer details bekendgemaakt over de nieuwe lichtslang met HomeKit. Naast de Eve Light Strip komt er ook een Eve Energy Strip, een stekkerdoos met meerdere ingangen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Waarom zou je een led strip kopen voor € 100 als je een vergelijkbare Philips Hue led strip kan kopen voor 2/3e van de prijs? Hmmm.

  2. Interessante Tip: Koogeek heeft ook al deze producten (met dezelfde Wifi functionaliteit, Homekit-geschikt en voldoet aan alle EU-richtlijnen) maar ze zijn minstens 50% goedkoper dan deze “richt”prijzen van Eve. Ik heb alle Koogeek producten al besteld via Aliexpress en ze werken top. Op Amazon heb je ze ook, maar daar zijn ze wel duurder. Op Aliexpress is er wel een mogelijkheid dat de douane deze tegenhoudt en BTW op rekent. Bestel dan ook niet alles tegelijk, maar 1 per 1.

  3. Zo’n schakelaar blijft interessant.
    Maar ook deze heeft wss weer 3 draden nodig ipv 2?

  4. Die hebben waarschijnlijk geen stekker blok voor de Europese markt?@Vvendetta:

  5. Origineel geplaatst door Job
    Die hebben waarschijnlijk geen stekker blok voor de Europese markt?@Vvendetta:

    Ja die hebben ze sinds kort. 3 aansluitingen, elk individueel te benaderen via homekit en nog 3 usb aansluitingen zonder homekit support. Gelukkig werkt koogeek via wifi, dus amper vertraging in tegenstelling tot elgato. Alleen de app is niet top.

    Heb veel interesse in z’n schakelaar, maar 100 euro is echt belachelijk veel geld.

    • @Jeroen: Die werkt inderdaad echt top. App van kogeek zelf heb je niet nodig want het werkt allemaal top met de home app van apple zelf.
      Moet zeggen dat de stekkerdoos er ook heel netjes en degelijk uit ziet. Geen alu behuizing zoals die van EVE, maar ja is dat ook echt nodig.

  6. @Vvendetta: Ik heb zowel Koogeek als Elgato producten. Praktijk leert wel dat ik toch meer gecharmeerd ben qua werking van de Elgato producten. Mijn lightstrip van Koogeek ligt er best vaak uit (via wifi en inmiddels 1 jaar in bezit . Daarentegen heb ik ook een Eve Energy (Bluetooth en bijna 2 jaar in bezit) heb ik nooit verbindingsproblemen gehad. In het begin kon deze wel eens met een vertragingstijd werken van 15-20seconden. Na een homekit update heeft gehad was dat euvel verholpen.
    Aan mijn wifi signaal kan het niet liggen aangezien ik een wifi mesh systeem heb met door het huis en ver eromheen vol bereik en volle snelheid. Maar de prijs maakt het zeker een interessante optie.

  7. Origineel geplaatst door Ade
    @Vvendetta: Ik heb zowel Koogeek als Elgato producten. Praktijk leert wel dat ik toch meer gecharmeerd ben qua werking van de Elgato producten. Mijn lightstrip van Koogeek ligt er best vaak uit (via wifi en inmiddels 1 jaar in bezit . Daarentegen heb ik ook een Eve Energy (Bluetooth en bijna 2 jaar in bezit) heb ik nooit verbindingsproblemen gehad. In het begin kon deze wel eens met een vertragingstijd werken van 15-20seconden. Na een homekit update heeft gehad was dat euvel verholpen.

    Aan mijn wifi signaal kan het niet liggen aangezien ik een wifi mesh systeem heb met door het huis en ver eromheen vol bereik en volle snelheid. Maar de prijs maakt het zeker een interessante optie.

    Ik bevestig deze problemen met koogeek. Daarnaast moet je realiseren dat je met het koppelen van niet hue lampen, combineert met hue lampen aan een hue schakelaar tegen allerlei problemen aanloopt.

  8. (Red.) Informatie over levertijd en prijs toegevoegd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.