Reacties voor: evasi0n 7 versie 1.0.1 verwijdert alternatieve app store Taig (jailbreak)

Na zorgen over privacy en piraterij is de alternatieve app store Taig uit de evasi0n jailbreak verwijderd.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 75 reacties

  1. Zouden tweaks dan wel op een iPhone 5 al moeten werken?
    Of moet ik ook wachten op de nieuwe versie van mobile substrate?

  2. sla deze jailbreak maar over jammer

  3. One can never trust chinese companies!
    Wel jammer voor ze dat ze dat miljoen uitzwaaien.
    Eigenlijk wint het chinese bedrijf nu, omdat er al veel jailbreaks gedaan zijn.

    Deliekes: ja op een 5 werkt veel wat mobilesubstrate nodig is. Wel moet je wat knooien ermee voordat het werkt. Ff googlen^^

  4. @deliekes: Dat laatste…

  5. Je kunt deze jailbreak zonder zorgen installeren hoor. Ik wacht nog tot mobile substrate een update krijgt en het gros aan jailbreaks weer beschikbaar is.

    Hier vind je een lijst met jailbreaks die al wel werken.

  6. ik heb mijn iphone 5 gister nog gejailbreakt maar er verschijnt geen update in cydia van evasi0n 1.0.1 klopt dat? dat zou dan betekenen dat ik opnieuw moet jailbreaken ??

  7. @klaas: evasi0n 1.0.1 is een aanpassing van de tool voor Mac en Windows waarmee je de jailbreak uitvoert. Aangezien je dat al hebt gedaan en ik er voor het gemak even vanuit ga dat je iPhone Chinees niet als standaardtaal gebruikt, hoef je de jailbreak niet opnieuw uit te voeren. Als er in de toekomst relevante wijzigingen plaatsvinden van evasi0n zul je in Cydia de mogelijkheid krijgen om te updaten.

  8. Het blijft een clubje superslimme gasten waar ik technisch veel bewondering voor heb. Maar ook een stel moderne digi-Watergeuzen die strijden om de morele eer – tot het uiterste.
    Saurik (terwijl die ook met Chinezen “werkte”) vreselijk verontwaardigd omdat hij geen beta had gekregen maar dan 1 dag later toch Cydia7 uitbrengt…
    Anyway
    Jailbreaken is niet voor bange mensen
    Ik ga de Evad3rs en Saurik flink doneren en dan komt het allemaal goed

  9. Origineel geplaatst door klaas
    ik heb mijn iphone 5 gister nog gejailbreakt maar er verschijnt geen update in cydia van evasi0n 1.0.1 klopt dat?

    Als het goed is zal Saurik vroeg of laat wel een Evasi0n 7.x Untether 0.1.0.1 pushen. Dat heeft hij bij de vorige evasi0n jailbreak ook een paar keer gedaan.

  10. Heeft iemand al n jailbreak op n ipad 2 wifi voor elkaar gekregen?

  11. @sander: “Zo is de jailbreak momenteel niet geschikt voor de iPad 2 WiFi.”: dat wordt dus wachten op een update van Evasi0n7. Sterkte! 🙂

  12. Misschien een domme vraag, maar waar zou ik nou echt voor moeten jailbreaken? Wat raden jullie aan wat ik mis..Ik heb een iPhone 5s en iOS7.Ik ben er zeer tevreden mee maar sta uiteraard open voor nieuwe & misschien wel handige dingen. Ik heb alleen al te lang niet meer gebruik gemaakt van jailbreaks dat ik er een beetje uit ben..Ik zou m’n Atv3 wel willen jailbreaken maar dat is vooralsnog onmogelijk heb ik begrepen maar daar weet ik waarvoor ik het zou doen. Maar met m’n iPhone heb ik te weinig kennis van de voordelen dus bij deze mijn vraag..

  13. Ik snap er even niets van

    @Timosha: Is de huidige JB nou tethered of untethered?
    In cydia kan ik geen verwijzing vinden naar de untether tool voor ios 7.x zoals dat bij mijn huidige Jb is.

    @sander: op de website van evasi0n staat onderaan dat deze versie van de jb nog niet werkt op iPad 2 en iPad mini retina

  14. Heeft er iemand ook last van reclame als je de info(screenshot & changelog bv) wilt bekijken van een tweak? Dit is wel erg vervelend.

  15. @zen: Ik vind het ook super vervelend!
    Kan niet eens meer normaal naar de info kijken…

  16. Origineel geplaatst door SoepGroente
    Je kunt deze jailbreak zonder zorgen installeren hoor. Ik wacht nog tot mobile substrate een update krijgt en het gros aan jailbreaks weer beschikbaar is.Hier vind je een lijst met jailbreaks die al wel werken.

    Op die lijst staat ook activator 😉

  17. @zen: ik heb er ook last van en elke keer wordt hetzelfde weer geopend. ‘The Hobbit’ in appstore. Ik word er echt kwaad van! Weet iemand misschien hoe we dit kunnen uitschakelen? Zodat het niet automatisch wordt geopend

  18. Mooi zo, blijkt toch alles weer prima te zijn, had ook niks anders verwacht van dit team, ze hebben nog nooit teleurgesteld.
    Goed dat alle doemdenkers die hebben gecomment op dat eerste topic even met de neus op de feiten zijn gedrukt, met het idealistische en ontwetende gekwetter van ‘dit krijg je ervan als je jailbreakt’.

  19. Ik krijg in mijn instelling app de geïnstalleerde tweaks niet.
    (iPad mini iOS 7.0.4)

    Help plz.

  20. @deliekes: mobile substrate werkt wel soort van.. Wanneer je het geïnstalleerd heb zullen tweaks die ervan afhankelijk zijn (zoals f.lux) gewoon in je settings verschijnen, maar wanneer je een reboot uitvoert zal deze niet meer werken en moet je mobile substrate opnieuw installeren. Zolang je je device niet uit zet gaat het nog goed 😉

  21. Worden de problemen met de iPad 2 nog verholpen of is die niet comptabel met de jailbreak

  22. Kan ik deze gewoon over de 1.0 evasion 7 jailbreak installeren zonder problemen?

  23. Ik wacht wel op een zuivere versie zonder kinderziektes.

  24. Ik heb hem op mijn ipad air gedraaid en dit ging zonder 1 probleem.
    F-lux werkt bij mij net als XBMC.
    Ifile doet het ook keurig.

    Alles waar ik de jailbreak voor gebruik werkt gewoon.
    Prachtig. O en ja ik krijg in Cydia de 1 na de andere foutmelding. Maar dat zal mij een worst wezen. De programma’s werken vlekkeloos en daar gaat het om.

    Enorm blij dat ik nu weer zonder hoofdpijn naar mijn ipad kan kijken. Dat vieze blauwe scherm. Bah!

  25. @Peter: Ik heb accelerate en KillBackground ook erop gezet en de icons komen gewoon in mijn instellingen te staan..
    Accelerate op de iphone4 is een must en KillBackground is super handig om al je apps met 1 druk op de knop uit je multitasking scherm te halen ipv elke app naar boven te swipen!

  26. Heeft iemand hier ook last van de reclame’s in cydia?

  27. Aan mensen diel last hebben van reclames in cydia verander de host file in cydia google naar modded host file cydia!

  28. Hoop snel dat 5 Column 5 icon en 6 row werkt! Ziet er beter uit dan nu. Dat is voor mij de reden om te jailbreaken.

  29. Origineel geplaatst door bmw: Heeft iemand hier ook last van de reclame’s in cydia?

    Die waren er altijd al..

  30. Pushtone en RingerX (voor mij een reden, persoonlijke geluiden voor WhatsApp, Snapchat etc.) werken beiden helaas nog niet. Pushtone installeert wel, maar zodra je naar Notifications –> Bepaalde app gaat, sluit het scherm. RingerX maakt gebruik van libstatusbar en zorgt dat je telefoon in safe mode raakt.

  31. Wel erg slecht geregeld allemaal. Exploits nu te snel bekend bij Apple, cydia/mobile substrat niet voorbereid. Met ios7 had ik al weinig aan een jailbreak. Nu helemaal

  32. @Stefan: Warning! We have reports that the iPad 2 (wifi) is not yet compatible with the jailbreak and will certainly get stuck in a reboot loop. Avoid trying evasi0n on that model till we make further investigations.

  33. iemand ook last dat cydia weg is na backup terugzetten?

    Ik kan ifile niet installeren volgens officiële repo.

  34. Ik heb de vorige versie gebruikt op mn iphone en nu loopt de camera vast bij opstarten… Herstellen maar weer…

  35. @congierge:
    Ja de uitleg pagina’s zijn weer eens gekaapt door een of andere slechte ad. Bigboss is te lui om er iets aan te doen denk ik, want dit is al een maand gaande.

  36. Ik bedoel hiermee dat je vanuit cydia elke keer word doorgelinkt naar een game uit de appstore Game Of War – Fire Age?

  37. @sander: Mijn iPad 2 wifi/gsm jailbreak stat erop,alleen net als bij iedereen werken tweaks niet echt

  38. onvoorstelbaar goed van die evad3rs. die twee brieven die ze op evasi0n.com gepubliceerd hebben zijn zo goed en verantwoordelijk. ze dragen de verantwoording van hun fouten en hebben hun jailbreak aangepast.
    Saurik cs kunnen roepen wat ze willen, maar vergeet niet dat @saurik ook een redelijke cent binnensleept aan zijn alternatieve app store cydia.
    Ik hoop dat iedereen zijn les geleerd heeft en overgaat tot de orde van de dag, zodat mobile substrate weer werkt, bitesms geupdate wordt en iedereen weer verder kan.
    ik geloof echt dat de jailbreak community een idealistische gemeenschap is. Anders hadden ze wel gewoon $9.99 voor die jailbreak gerekend en hadden velen van ons dat gewoon betaald. Ik zeker.

  39. @John
    @sander
    @Jeehaa
    @Stefan
    @tim

    Werkt de iPad 2 3G wél? iemand ervaringen?

  40. beste mensen en jailbreak fans na veel moeite en pijn heb ik de jailbreak op ipad 2 wifi laten werken hij doet het super voor meer info over hoe het moet mail me en ik zal me best doen om alles tot aan de puntjes uit te leggen

  41. ik heb het werkend gekregen op ipad 2 wifi@Jeehaa:

  42. Ik vond blur/parallax effect op de iPhone 4S en nieuwer altijd heel mooi en heb het nu ook op mijn iPhone 4! Accelerate en Activator beta werken ook super en vind Zappelin werkt ook zodat je je carrier kunt veranderen in verschillende logo’s 😀

  43. Hallo,
    Ik heb gisteren mijn iPhone (5) gejailbreakt en ik heb een klein probleempje. Als ik prongeluk een tweak installeer die nog niet op ios 7 werkt kom ik in safe mode (uiteraard) maar dat kan ik niet zien aan mijn statusbalk en ook niet herstarten via de statusbalk maar ik had activatior geïnstalleerd en als je dat opende da kwam er op van je bent in safe mode wil je herstarten….. Nu verwijder ik de tweak die ik juist geïnstalleerd had en ik respring en het probleem is niet opgelost ik zit nog steeds in safe mode dus heb ik gevonden als je alle tweaks verwijderd en daarna terug met evasion jailbreakt dan is het op gelost maar dit is echt wel verveelend…. Heeft er iemand een oplossing hoe ik dit kan oplossen. Alvast bedankt

  44. @Matthias:

    Restart via de balk lukte mij gister ook niet, maar ik had respring van bigboss ook nog en die lukte wel 🙂

  45. Origineel geplaatst door Erwinnn
    Ik vond blur/parallax effect op de iPhone 4S en nieuwer altijd heel mooi en heb het nu ook op mijn iPhone 4! …

    Ik probeerde Hiddensettings en Parallax, maar het komt bij mij niet tevoorschijn in het bedieningspaneel(?).

    Hoe heb jij dat gedaan?

  46. @Karel-Willem: heb je Mobile substrate al eens op nieuw geinstalleerd? Beheren-pakketten-mobile substrate en dan wijzig-opnieuw installeren.

  47. Yes! 🙂

    Dat was hem. Dank je wel.

  48. @Karel-Wilem: Toppie 🙂

  49. Nu alleen nog even dat Parallax werkend krijgen?
    Hoe deed je dat dan? ‘Parallax’ installeren lijkt niets te doen, en de tab Parallax in SBSettings ook niet.

  50. @Karel-Wilem: als je blur enabled in sbsettings-parallax ook niet?

  51. @Erwinnn: bedoel parallax haha

  52. Vraag maakt niks uit wat ik installeer, maar er werkt niks ook niet tweaks die speciaal voor ios7 zijn? Moet ik mijn jailbreak opnieuw uitvoeren? Heb wel natuurlijk Cydia

  53. Origineel geplaatst door psvu2: Vraag maakt niks uit wat ik installeer, maar er werkt niks ook niet tweaks die speciaal voor ios7 zijn? Moet ik mijn jailbreak opnieuw uitvoeren? Heb wel natuurlijk Cydia

    heb je mobile substrate al opnieuw geinstalleerd zoals ik eerder heb genoemd? En wat voor iPhone heb je? Alleen 32bit word namelijk ondersteund met de huidige mobile substrate.

  54. Goed… na herstart van de telefoon is heel SBSettings weer verdwenen. 🙂

    Het hele trucje weer van voor af aan doen levert niets op.

    Snik… 😉 Ik probeer het later nog wel eens opnieuw.
    Bedankt voor je hulp.

  55. @Karel-Wilem: je moet je telefoon ook niet opnieuw opstarten… Alleen respringen of hoe je het ook noemt. Herinstalleer mobile substrate weer en haal ff de tweak respring van bigboss en gebruik die elke keer als je een tweak installeert. Als je je telefoon helemaal opnieuw installeert verdwijnen namelijk je tweaks.

  56. @Erwinnn: opnieuw opstart bedoel ik.

  57. Nee, normaal herstart ik ook niet hoor.

    Die respring truc werkt. Oké, opnieuw aan de slag. 🙂

  58. Origineel geplaatst door Erwinnn
    @Karel-Wilem: als je blur enabled in sbsettings-parallax ook niet?

    Slide, Tilt, Perspective, Directional.

    Die staan er, en staan allemaal aan.

    Blur zie ik niet?

  59. @miktad: Zou je mij AUB kunnen uitleggen hoe het is gelukt op je IPAD 2 ??? bleef er de hele nacht mee vechten maar het lukte mij maar niet:(

  60. @erwinnn zal het eens proberen heb iphone 5

  61. IK had ook gedoe met safe mode en kon er niet meer uit. Nu blijkt dat de update van de cydia app barrel de boosdoener was. Barrel er af en alles werkt weer. toppie en doe er je voordeel mee.

  62. Zodra ik mobile sub. Geupdated heb dan vraagt hij om respring als hij dat doet dan komt hij in safety mode, krijg hem niet geherstart. Alleen aan/uit werkt dan nog maar dan mobile sub niet meer.

  63. @Karel-Wilem: uhm als ik op parallax klik dan zie ik homescreen wallp, lockscreen wallp, icon list en icon badges… En als ik dan een beetje naar beneden scroll staat er ook enable parallax en enable blur.

  64. Origineel geplaatst door psvu2: Zodra ik mobile sub. Geupdated heb dan vraagt hij om respring als hij dat doet dan komt hij in safety mode, krijg hem niet geherstart. Alleen aan/uit werkt dan nog maar dan mobile sub niet meer.

    heb ik ook gehad bij bepaalde tweaks. (zoals poof) ik gebruikte dan de respring tweak van bigboss en dan gaat hij niet in safemode.

  65. Origineel geplaatst door Erwinnn: @Karel-Wilem: uhm als ik op parallax klik dan zie ik homescreen wallp, lockscreen wallp, icon list en icon badges… En als ik dan een beetje naar beneden scroll staat er ook enable parallax en enable blur.

    oke kom er net achter dat zowel hiddensettings7 en iphone4parallax ios7 moeten worden geinstalleerd. Daarna komen pas die enable blur en enable parallax tevoorschijn in springboard settings.

  66. En voor diegenen die iphone4parallax ook willen hebben: voeg deze repo toe:
    http://cydia.myrepospace.com/CHiNo010/

    En gelukt. Het staat er nu i.d.d. bij.

    Dank je voor je geduld en hulp! 🙂

  67. @erwinnn zelfs met big boss respring blijft hij na respring terug komen in saftey mode, ik wacht wel ff tot er een update komt van meerdere tweaks waardoor het makkelijker gaat. Toch bedankt

  68. @miktad: kun je me vertellen hoe je dit gedaan hebt?
    Thanks!

  69. Heb de laatste versie 1.0.1 evasion gebruikt om te jailbreaken. Het is gelukt! Vandaag 28-12 krijg ik echter in Cydia een upgrade. Er staat wel dat als ik de laatste versie heb gebruikt dat TaiG er uit is. Dit klopt ik heb dat niet. Maar kan ik deze upgrade verwijderen of verwijder ik dan ook de jailbreak? Ik vind het irritant dat ik de notificatie blijf zien terwijl ik niet moet upgraden. Iemand? Kan ik de upgrade verwijderen?

  70. De laatste twee stappen van de jailbreak snap ik niet helemaal:
    – Start iTunes op en selecteer alsnog Herstellen vanaf deze reservekopie om je gegevens te herstellen.
    – Nadat de backup weer is hersteld kun je gebruik maken Cydia op iOS 7.0.4.

    Na het herstellen van mijn Back-Up is Cydia weg… en volgens mij de jailbreak verdwenen.

  71. Wachten op een betere versie van de jailbreak i.p.v. nu installeren lijkt me toch wel beter als ik alle reacties zie. Of is dat niet zo?

  72. @miktad: Hoor graag hoe je hem werkend hebt gekregen op iPad 2 WiFi, krijg het niet voor elkaar

  73. jailbreak ios 7 op ipad 2 wifi en 4s gisteren.

  74. stap for stap

    1. je moet een backupp maken van jouw iphone, ( backupp is een copy van jouw iphone, als je klaar bent met jailbreak zet je alles terug op jouw iphone, alle instellingen, photos, alarms, etc) heb jij geen behoefte aan backupp dan kan dat zonder. jailbreak kan ook op een volle iphone maar het duurt heel lang, uren.

    2. iTunes moet je uppdaten (dus de latste versie iTunes) anders kan het niet. Open de latste versie iTunes sluit iphone aan herstell en bijwerken. belangrijk dat je begrijpt dat alleen de latste versie iTunes kan ios 7.04 istalleeren op je iphone, maar eerst moet nieuwe iTunes ios 7.04 downloaden naar je computer, doe jij dit niet dan gaat veel van je tijd verlooren.

    3.Dus herstel jouw iphone met itunes naar fabrieksinstellingen en tegelijk upgrade naar ios 7.04

    4. sluit itunes af, gebruik evasion, jailbreak jouw telefoon
    als dat klaar is dan moet je de cydia logo zien (tijdens het jailbreaken moet je een keer op de evasion app drukken)
    de iphone gaat respringen en paar drie keer.

    5.nu heb jij dus jailbreak, koppel je iphone aan itunes en restore iphone van je kopie van een uur eerder je zet dus alles terug zo als het was, alles is back to normal maar jij kan bijvoorbeeld tweaks zoals MOVIEBOX installeren.

    6. Ik heb het 3 keer moeten doen met mijn iPad 2 WiFi, elke keer dat ik mijn kopie terug wou zetten was cydia weg, dus heb ik die derde keer na jailbreak gelijk moviebox geïnstalleerd, backupp teruggezet, cydia was weg, ik heb opnieuw evasion gebruikt op de volle iPad, evasion liep tot helft, Cydia en Moviebox verscheen, kabel eruit en alles werkt prima.

    7. Ik heb het zo gedaan, het stat dat het niet kan op iPad2 WiFi, ik heb het gedaan, misschien hebben ze gelijk …

    Ps. Ik kan niet beter Nederlands maar ik hoop dat het werkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.