Reacties voor: Europese iPhone alleen kansrijk als statussymbool

De Europese iPhone krijgt het moeilijk: mensen zullen het als statussymbool willen kopen, maar de beperkte functionaliteit en distributienetwerk staan succes bij het grote publiek in de weg.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. “De iPhone zou concurrentie kunnen ondervinden van de Nokia N95”

    Laat me niet lachen dat ding is oerlelijk naast de iphone.. internet is ontzetten brak en waar is de ipod?? Dat ding hoor in een hele andere klasse thuis..

  2. Daar ben ik met je eens de design van nokia n95 (en niet alleen de n95) is in vergelijking met de iphone niets hoor!

  3. Telefoon koop je voor zijn functies. De N95 overtreft werkelijk met elke functie dezelfde functie op de iPhone. De iPhone is één grote hype. De iPhone loopt echt super achter kwa functies. Hij is leuk voor de heb, that’s it.

  4. Ik ben Mac user vanaf het eerste uur…. echte Apple fan.. maar iPhone gaat het niet maken in Europa onder de huidige condities. Ben het helemaal eens met Razer.
    IEr zullen maar weinig consumenten zijn die 400 Euri gaan neertellen voor de iPhone.

  5. Razer en Patience en het artikel zitten er mijns inziens helemaal naast. Het draait niet om de functies, het draait niet om de snelste, de grootste, whatever. De iPod werd een groot succes zonder de meeste functies te hebben en zo zal het de iPhone wellicht ook vergaan.
    Ik zou 399 euri voor dat ding neertellen zelfs al had ie helemaal geen gprs, geen google maps, geen internet. Eindelijk een telefoon die ik zonder ergernis kan gebruiken, en gelukkig voorzien van iPod. Fuck de N95, Nokia maakte ooit redelijk te bedienen telefoons, maar de huidige generaties zijn gruwelijk lelijk en onhandig in gebruik. De sleutel tot succes wordt het gebruiksgemak. Of zelfs: het gebruiksplezier.
    Ik wilde altijd een telefoonfunctie op m’n iPod. En die is er nu. Voor een redelijk bedrag.

  6. heb net even 2dagen mogen proberen met een i phone 8gb welke nu reeds verkrijgbaar is.(in belgie)
    mijn huidig toestel is de p990i ,bij de i phone kon ik wel gemakkelijk alle instellingen voor internet en mail correct invoeren.
    maar daar stopt het geen mms mogelijkheid invoer voor sms ontzettend traag.
    geen flits op de camera?geen 3g? opent geen pdf files
    kan in de verste verte niet tippen aan de benefits die de se heeft.

    sorry voor apple was gegadigd om dit toestel aan te kopen maar prijs kwaliteit komen ze er niet.
    mooi om naar te kijken maar daar stopt het denk dat het toestel te veel op de amerikaanse markt gefocust is bigger but not better.

  7. Al die mensen die maar naar de hoge prijs kijken en de specificaties hebben het mis.
    Apple iphone wordt een succes omdat hij een vernieuwde interface heeft en hiermee heel lekker werkt en er strak uit ziet.
    En zolang anderen dat niet door hebben kunnen ze ook nooit een goeie i killer maken.

  8. ja maar een mooie interface is niet zo een prijs waard, vooral als je weet dat je in NL je iphone nooit tot zijn volledige potentie zal kunnen gebruiken.

    Ik zelf ben geen mac user maar ben/was supergeyped over de iphone, en dan met name de web browser. Maar dat zit er helaas niet echt in. Dus voor nu gaan mijn euro’s naar de concurent en hopenlijk heeft apple iets dat goed werkt in de loop van 2008

  9. Ik hoop dat Nokia ofzo eind deze maand een killer gaat aankondigen, hopelijk 1tje met GPS en een VGA scherm (640×480) en touchscreen.

  10. @ ilya: waarom zou die iPhone in Nederland niet volledig werken? Of bedoel je zo’n illegaal gehackte versie?

  11. is het zeker dat je in nederland straks 400 euro moet neertellen ongeacht het abbonnement dat je erbij neemt?
    dan word het toch wel interessant om er 1 uit amerika mee te nemen…

  12. Kijk bijvoorbeeld naar de HTC TYTN II, met de Touch Flow functie. Deze komt toch al een heel stuk kwa bedieningsgemak in de buurt van de iPhone. Het wachten is op de eerste Nokia’s met een echt touchscreen. Het is natuurlijk mooi dat Apple iedereen heeft wakker gemaakt met hun mooie userinterface en bedieningsgemak. Het is een kwestie van tijd dat de concurrenten dit ook gaan implementeren. Kwa functies koop je met de iPhone gewoon een 3 jaar oud toestel, jammer maar waar 🙁 Ik had het ook graag anders gezien, buiten de hype heeft dit toestel geen meerwaarde.

  13. Weer eens met Razer! Heb zelf ok HTC en beats iPhone voor zover ik dat nu kan beoordelen. Heb er zelfs ook behorlijk wat muziek op staan.
    sorry boys!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.