Reacties voor: Apple stelt Europese Dixons CEO aan als nieuwe topman voor Apple Stores

Apple heeft John Browett van Dixons aangetrokken om de retailactiviteiten te leiden. De voormalig CEO van Dixons wordt verantwoordelijk voor alle Apple Stores wereldwijd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Tja, of dat nu wel of niet een goede keus is? Dixons is erg groot geworden en dat is een hele prestatie, maar de Nederlandse Dixons winkels zijn al een poos geleden overgenomen door Dynabyte. Dus voor en tegens.

  2. Ik heb de service van verkoop / garantie bij de Dixons altijd waardeloos gevonden. Hoop dat dat deel in ieder geval in handen van Apple blijft..

  3. @Alfred: Dixons is niet overgenomen door Dynabyte.
    Ze vielen beide onder dexcom, samen met t for telecom.
    Nu vallen Dixons en Dynabyte onder Bas group (samen met Mycom)
    So you know

  4. Dixons is nooit overgenomen door dynabyte, het is altijd van Dexcom geweest (waar dynabyte ook onder viel) maar is nu overgenomen door BAS Groep (waar MyCom/Vobis dan weer onder vallen)

  5. Het lijkt me dat het feit dat een ex-Dixons CEO verantwoordelijk wordt voor de Apple retail activiteiten niet inhoud dat er een Dixons label op komt te zitten.
    Apple ziet blijkbaar iets in de kwaliteiten van John Browett en hoe die matchen op de Apple strategie.

  6. Ik vermoed dat het hier over de Engelse Dixons gaat. Deze winkels hebben helemaal niets met de Dixons in Nederland te maken (behalve dan in een heeeel ver verleden) en worden ook een stuk beter beschouwd als de bijna failliet gegane pas overgenomen Dixons in Nederland, dat tegenwoordig onderdeel is van de Bas Group samen met o.a. dynabyte en Mycom.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.