Reacties voor: Europeanen kopen het liefst de duurste of goedkoopste iPad 2

Het duurste en goedkoopste model van de iPad 2 zijn het meest populair, blijkt uit een onderzoek van Bureau Context in West-Europa. Ook kiest 80% van de tabletkopers voor een iPad in plaats van een Xoom, Galaxy Tab of ander model.

Reacties: 30 reacties

  1. Schuldig. Hier ook een 64gb 3G

  2. Hhhhm… Dan ben ik blijkbaar geen echte Europeaan met m’n 32 GB wifi…

  3. Ik ook niet, had wel een iPad 16GB wifi, maar ben overgestapt naar een 32GB iPad 2 wifi.

  4. Dan hier een halve Europeaan 😀
    Heb een iPad 1 32GB en een iPad 2 16GB.

  5. Houd het toch nog mooi bij mijn iPad 64GB 3G!
    Kan er nog wel een tijd mee vooruit.

  6. De meest uitgebreide uitvoering kopen is toch vaak wel een garantie op een lange gebruiksduur, omdat je niet snel tegen de grenzen van de mogelijkheden aan loopt. Hier ook de 64gb 3g. Van dat 3g heb ik op dit moment wel een beetje spijt, omdat ik de wifi-hotspot functie van m’n HTC Desire gebruik wanneer ik geen ander wifi-netwerk in de buurt heb, wat eigenlijk altijd wel het geval is.

  7. Heb het idee dat bij de APR waar ik werk juist 32GB het populairst is. Deze komt echter het minst binnen waardoor mensen maar 16 of 64 nemen.

  8. @Martin: Gaat bij de iPad niet op. De hardware is immers gelijk in alle modellen. Duurder is in dit geval enkel meer opslagruimte. Met een jb iPhone of een andere 3G hotspot is 3G overbodig.

    Nee, imo is de 32 gb de beste koop. Wifi uiteraard. 16gb is net te weinig opslagruimte als je serieus content op je iPad wilt gebruiken, maar 64gb is weer overkill.

  9. Eigenlijk best wel krom dat Apple 200 euro/dollar meer vraagt voor 48GB meer opslagruimte. Die meerprijs die het Apple kost (zeker met miljoenen tegelijk) zal wel onder de 30 euro/dollar liggen. Misschien om de goedkoopste uitvoering te compenseren qua winst. Apple zal dan denk ik het minst verdienen aan de 16GB Wifi.

  10. @Aiii

    64 is voor mij anders net genoeg 🙂

  11. Ik heb ook de 32GB wifi, 16 vond ik te weinig en 64 dan weer teveel. en overal waar ik kom is wifi dus ik heb 3G niet echt nodig. 😉

  12. Een echte europeaan
    64gb 3g hierr

  13. Ik ben geweldig tevreden met de “GULDEN” middenweg, 32 GB WiFi. Kom er nog niets te kort aan. 🙂

  14. Klopt niets van. De enige reden is dat de 32gb uitvoering veel minder verkrijgbaar was. Heb destijds me suf gesurft en kon alleen de 16 of 64 krijgen. Apple store gaf ook aan dat ze maar een klein aantal 32gb geleverd hadden gekregen. Heel clever, de meeste mensen kiezen dan voor meer ipv minder….

  15. Ik heb dan de iPad, maar ook een 3G met 64 GB. Nog steeds heel tevreden met mijn iPad. Snel genoeg en de camera ‘s mis ik nog niet.

  16. iPad 32GB WiFi en iPad 2 64GB 3G hier 🙂

  17. Ik heb een ipad 2 16gb wifi en volgend jaar moet het een 32GB zijn want 16GB staat echt enorm snel vol bij mij maar ik kan er wel een jaartje mee leven maar volgend jaar heb ik geen andere keuze dan minstens voor een 32GB te gaan.

  18. Ik heb een iPad 2 32GB met 3G. 32GB is voor mij meer dan genoeg, maar 3G gebruik ik eigenlijk maar nauwelijks omdat overal waar ik vaak kom gratis wifi is.

  19. Dan behoor ik wel tot het 2e 😀
    Ik ga echt geen 700 euro neerleggen voor zo’n ding..
    Ik wacht wel totdat ze in de graaibak komen voor 150-200 euro :).
    Voor 1000 euro heb je een JE van HET laptop waar je veel meer mee kan dan een ipad.
    Aangezien de batterij ook niet veel langer meegaat dan een laptop is de keus voor mij snel gemaakt.

  20. @Barry55: Mijn laptop is nog ietsje duurder, maar die neem ik niet dagelijks mee en hij ligt ‘s avonds ook niet naast me op de bank. De iPad voorziet, voor mij althans, in een totaal andere behoefte.

  21. @Barry55:

    Een laptop is juist minder. Veel groter. Veel minder mobiel. Zoals Rednose al aangeeft heeft een iPad totaal andere doeleinden. Het enige voordeel dat mijn laptop heeft is flash-content kunnen kijken.

    Oh ja, de duurste is geen 700 eurie, maar 800.

    Ik heb overigens wel die van 700, iPad 2 32GB 3G. En 32GB is voor mij genoeg. Er staat nu bijna 40 Apps op en heb nog geen 10GB verbruikt.

  22. 64gb zwart 3g versie, ook schuldig. Bewust 3g gekozen daar ik tmobile op de iphone heb en dit netwerk hier zo verschrikkelijk slecht is. Kaartje van vodafone erin en het gaat heerlijk buitenshuis.

    Wel wat last van backlight bleeding, eigenlijk onacceptabel voor een product van 800 euro, maar ach, heb er in de praktijk niet echt last van.

  23. Ik heb mijn laptop weggedaan, omdat ik nog een pc heb. De laptop is compleet overbodig geworden als mobiel apparaat. Op de pc kan ik alles wat mijn laptop kan. Nu ik een iPad heb gebruik ik mijn pc zelden. Ook nu zit ik naast de pc dit op mijn iPad te typen. De pc wereld zal het nog heel zwaar gaan krijgen.

  24. Ik koop sowieso altijd zo’n Apple apparaat met de grootste opslag. Anders krijg je achteraf altijd spijt. Als er een model was geweest met een display dat ook in de tuin of op het terras te gebruiken is, dan had deze Europeaan daar graag nog 200,00 extra voor over gehad. Want helaas Apple, de iPad (ook de iPhone) is niet te gebruiken in het felle zonlicht. Dan doet m’n plotsysteem op de boot het beter.

  25. Sinds december iPad 32 3G ,fantastisch.was mijn eerste Apple en ben helemaal om.Laptop verkocht,imacmini voor in de plaats.gebruik iPad erg veel.Gebruik 3G in buitenland met simkaartje van plaatselijke provider (meestal Vodafone).

  26. Origineel geplaatst door Blalien
    Houd het toch nog mooi bij mijn iPad 64GB 3G! Kan er nog wel een tijd mee vooruit.

    Ja je kan er een jaar mee vooruit tot de ipad 3

  27. Ipad2 64gb wifi met wifi-hotspot van mijn desire HD.

  28. Origineel geplaatst door Wouter
    Origineel geplaatst door BlalienHoud het toch nog mooi bij mijn iPad 64GB 3G! Kan er nog wel een tijd mee vooruit.Ja je kan er een jaar mee vooruit tot de ipad 3

    Yes, de iPad 3.

  29. De iPad 2 32gb gescoord op de 25ste maart jl. en stond toen in de rij wel te denken, stel dat ie op is, ga ik voor de 64 gb. Maar de 32 gb was er en zo heb ik nog wat euri’s in de pocket gehouden om te kunnen eten;-).

  30. Hmmm, verklaart misschien mijn aversie tegen Europa haha, 1 x Ipad 32GB 3G en 1x Ipad 2 32GB 3G. Voor mij ruim voldoende en duur genoeg. 64GB is zeker leuk maar voor mij de meer-investering niet waard.

    Met een jb iPhone of een andere 3G hotspot is 3G overbodig

    Niet mee eens; ik gebruik weliswaar MyWI voor 3G maar gebruik daarnaast de GPS module voor navigatie op het water. Voor mij is de WIFI versie te beperkt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.