Reacties voor: Apple registreert drie nieuwe desktop Macs in Europa

Waarschijnlijk volgende week onthuld
Apple heeft meerdere nieuwe desktop Macs geregistreerd bij de Eurasian Economic Commission. Dat wijst erop dat er drie nieuwe Macs op de planning staan die waarschijnlijk volgende week onthuld worden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Wat zou de reden zijn dat de Mini zich op professionals richt? Daar heb je toch juist de Pro voor?

    • @Paul: Prijsverhoging.

      • @Sjun Demartelaere: Dat zou dan betekenen dat de Mini en de Pro een soortgelijke doelgroep bedienen, waardoor ze dus elkaar in de weg zitten. Dan is de prijsverhoging alleen nuttig zijn als de marge op de Mini groter is dan op de Pro.

        Of ga je er dan vanuit dat er nu professionals zijn die geen Pro kopen, maar straks wel een Mini? Ik kan me niet voorstellen dat het gewin uit die groep groter is dan het verlies van de veel grotere groep thuis gebruikers die nu geen nieuwe Mini kopen.

  2. Ik zou eigenlijk wel graag zien dat ze de schermranden bij het 21,5″ model wat kleiner zouden maken, zodat een 24″ model mogelijk wordt, in een nauwelijks grotere behuizing.

    • @Peter: Dan gaan mensen sneller voor de 24 dan de 27 inch, aangezien er dan bijna geen verschil in zit(Behalve prijs technisch).
      Dus voor Apple geen slimme zet om dit te doen.

  3. Pfffff
    Hooooop
    Op een MaPro…

  4. Als de Mac mini wat krachtiger en nieuwer zou zijn, dan is die perfect voor mensen die een monitor thuis hebben.
    Mac mini was altijd belangrijk voor mensen die niet zo veel geld willen besteden, maar toch voor Mac kist, het ecosysteem, dit was het instapmodel.
    Dit was ook ideal voor PC gebruikers die Mac willen gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.