Reacties voor: EU wil maximumprijzen voor roaming

De EU wil de tarieven voor mobiel internet in het buitenland aanpakken. Consumenten kunnen straks een maximum bedrag per maand instellen.
Lees het complete artikel → EU wil maximumprijzen voor roaming
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. mooi, had laatst een rekening van 800 e omdat mn dataroaming aan stond…

  2. Goeie zaak!!!!!

    ook ik was voor een paar minuten in oostenrijk 60 euro kwijt aan data…..Ik chekte alleen maar even het weer ter plaatse, want je wilt toch weten of het weer gaat sneeuwen enzo….echt belachelijk duur gewoon!!!!

  3. Stelletje zakkenvullers

  4. Dit is heel goed nieuws nu kan ik tenminste goedkoop naar vrienden in het buitenland bellen en smsen in plaats van meteen al me geld op te hebben gemaakt

  5. Onze bestuurderen willen u kennelijk laten weten dat de hele liberalisering van de afgelopen 10 jaar een farce is gebleken.
    Zowel op mobiel, internet als vaste telecom zijn de oorspronkelijke reuzen gebleven/gekomen die met een mono(..oligo)polie de markt knellend in hun greep hebben.
    Bah !

  6. Ik heb afgelopen vakantie 1500€ moeten betalen. Ik had me telefoon één avondje aan me broertje geleend en die heeft non-stop YouTube filmpjes gekeken. We waren in zuid-frankrijk, ik kon wel huilen na de vakantie (me data roamen stond ook gewoon aan). Had ik nog wel een weekje van weg gekund maarja 🙁 ik vind het goed dat dit et nu komt in ieder geval.

  7. Origineel geplaatst door Barabaz
    Ik heb afgelopen vakantie 1500€ moeten betalen. Ik had me telefoon één avondje aan me broertje geleend en die heeft non-stop YouTube filmpjes gekeken. We waren in zuid-frankrijk, ik kon wel huilen na de vakantie (me data roamen stond ook gewoon aan). Had ik nog wel een weekje van weg gekund maarja ik vind het goed dat dit et nu komt in ieder geval.

    auw!

  8. Boss prefs installeren en gewoon je edge en 3g helemaal uitzetten als je naar het buitenland gaat lijkt voorlopig de enige veilige optie.

  9. De vakantie staat voor de boeg en iedereen wil natuurlijk zijn iPhone liefst gewoon blijven gebruiken… Weet iemand of de EU maximumprijzen voor dataroaming ondertussen al goedgekeurd heeft?

    Of hebben de operatoren nog altijd vrij spel?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.