Reacties voor: Eon brengt EnergieAssistent uit

Energiemaatschappij Eon komt met EnergieAssistent voor de iPhone en iPad. Daarmee kan je de slimme thermostaat bedienen en apparaten beheren.
Lees het complete artikel → Eon brengt EnergieAssistent uit
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Nefit Easy doet vrijwel hetzelfde voor minder geld en onafhankelijk van de Energie Boer. Hoop alleen dat Nefit niet stil blijft staan en doorgaat met ontwikkelen naar Apple Home Kit

  2. Ik heb ook de Nefit Easy. Echt blij mee!
    Maar inderdaad, ze moeten wel up2date blijven.

  3. Om alle functies te kunnen gebruiken heb je wel een Nefit cv-ketel nodig.

  4. Leuk om te zien dat de E.ON EnergieAssistent reeds is opgemerkt in de App store. E.ON lanceert vanaf komende maandag, 8 december, de compleet vernieuwde en verbeterde versie van de EnergieAssistent. Daar horen ook nieuwe prijzen bij, dus prijzen die in dit artikel genoemd zijn, zijn verouderd. Vanaf dinsdag te bestellen via onze website voor zowel bestaande als nieuwe klanten!

    Hartelijke groet,
    Els Borsten
    Online Marketeer E.ON Benelux

  5. Oh, kan je met de easy ook apparatuur schakelen en je verbruik in de gaten houden!?

  6. Origineel geplaatst door Els Borsten: Leuk om te zien dat de E.ON EnergieAssistent reeds is opgemerkt in de App store. E.ON lanceert vanaf komende maandag, 8 december, de compleet vernieuwde en verbeterde versie van de EnergieAssistent. Daar horen ook nieuwe prijzen bij, dus prijzen die in dit artikel genoemd zijn, zijn verouderd. Vanaf dinsdag te bestellen via onze website voor zowel bestaande als nieuwe klanten!

    Hartelijke groet,
    Els Borsten
    Online Marketeer E.ON Benelux

    Hoe zit het voor klanten die in het laatste jaar zitten van hun 3 jarig contract? Krijgen die hem ook gratis?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.