Reacties voor: Hou je binnenklimaat in de gaten met Koogeek Monitor en Enviro+

Werkt met HomeKit
Met de Koogeek Smart Environment Monitor en de Enviro+ kun je het binnenklimaat in huis beter in de gaten houden. Zo kun je bijvoorbeeld op basis van de luchtkwaliteit en temperatuur aanpassingen doen via je andere HomeKit-apparaten.

Reacties: 5 reacties

  1. Site van KooGeek is erg dubieus. Review in het verleden van hun spullen eveneens. Ik zou wachten met aanschaf, totdat er echte review van het artikel zijn.

  2. Origineel geplaatst door Mark
    Site van KooGeek is erg dubieus. Review in het verleden van hun spullen eveneens. Ik zou wachten met aanschaf, totdat er echte review van het artikel zijn.

    Koogeek producten zijn op zich orima hoor. Heb 3 stekkerpluggen (beetje lomp groot) en 3 eaam/deursensoren. Nooit problemen mee. Batterijen van sensoren gaan lang mee.

    Voor dit product weet ik het natuurlijk niet. Zou leuk zijn als hij het KLIK geluidnof het muziekje van mijn wasmachine kan herkennen en dat ik dat iets kan triggeren want die hoor ik nunniet altijd en fijn om te weten wanneer die klaar is.

    Heb almooit iets geprobeerd met stroomverbruik met zo’n stekker maar kreeg niet voor elkaar wat ik wilde.

  3. Als je je registreert krijg je 15% korting 🙂

  4. Koogeek, prima producten en via Amazon.de snel en goedkoop geleverd (regelmatig scherpe aanbiedingen).
    Raam en deursensoren, stekkers en stekkerdozen in gebruik en werken allemaal zonder problemen. Overweeg dit product ook aan te schaffen.

  5. Ik heb deze, maar heb spijt van de aankoop. Het apparaat maakt een heel irritante fluittoon en is onmogelijk te gebruiken ineen leefruimte. De metingen zijn wel goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.