Reacties voor: Enhanced ebooks: iPad-boeken met audio en video

Enhanced ebooks zijn boeken waarmee je audio's en video's in een boek kunt tegenkomen. Bij Kindle is het al mogelijk, bij iBooks staat het nog in de kinderschoenen.
Lees het complete artikel → Enhanced ebooks: iPad-boeken met audio en video
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Ik vind dit zelf meer bij magazines horen. die video etc is wel leuk, maar onderbreekt je leesgenot. Net zo irritant als voetnoten.

  2. Zoek maar eens op Vook in de App Store. Deze bieden ook veel boeken aan met video’s er in.

  3. Boeken die (recente) geschiedenis beschrijven, zoals het boek in het artikel ‘Nixonland’ zijn hier echt ideaal voor. Onderwerpen waar veel televisie over gemaakt is, lenen zich uitermate om niet alleen in woorden maar ook in bewegende beelden uit te drukken. Dit geldt ook voor studieboeken, zie ik zo voor me.

    Voor verhalende boeken (fictie of non-fictie) lijkt mij dit wat minder geschikt, meestal zegt woord alleen dan al genoeg.

    Dit is wel een hele interessante ontwikkeling, want het voegt iets toe aan het boeken lezen wat we voorheen nog nooit hebben meegemaakt.

  4. In de winkel van iBooks vind ik helemaal geen betaalde content, alleen gratis boeken van 100+ jaar oud. Weet iemand wat er fout gaat?

  5. @GenjiG de iBookstore is helaas nog niet opengesteld voor Nederlandse gebruikers. Wij kunnen al wel Nederlandse titels uploaden, maar niet ‘Nederland’ selecteren als afzetgebied. De Nederlandse ebooks van Eburon staan dus al wel in de iBookstore, maar zijn nog niet door Nederlanders aan te schaffen (zonder omwegen).

    Apple heeft onlangs aangegeven nog niet te kunnen inschatten wanneer de iBookstore wel haar deuren opent voor Nederlandse lezers.

  6. Dat is jammer! Gelukkig kan ik wel gewoon PDF’s toevoegen…

  7. Origineel geplaatst door GenjiG
    Dat is jammer! Gelukkig kan ik wel gewoon PDF’s toevoegen…

    of je neemt een usa account en koopt gift certificates via bv maximus cards.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.