Reacties voor: Engadget lekt Frash: Adobe Flash op de iPad (jailbreak)

Engadget heeft een eerste versie van Frash gelekt: Adobe Flash 10.1 op de iPad met dank aan @Comex.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. nou, ben benieuwd of dit wel werkt.. kan iemand dit bevestigen?

  2. Zit erop, en ik kan zowaar flash banners etc op Websites zien op mijn iPad. Net even snel op zoek gegaan naar Flash Games maar nog geen spelletjes gevonden die niet crashen.

    EDIT:
    HA!, net even Newgrounds opgezocht en kan zowaar flash animatie filmpjes laden en bekijken. Leuk!

    EDIT 2:
    Iets te vroeg gejuicht. Je krijgt veelal wel het laad scherm te zien, met daarbij de 0 tot 100% animatie of wat dan ook, echter verschijnt er vervolgens een foutmelding en gebeurt er niks meer.

    Maar het smaakt zeker naar meer, vooral als je bedenkt dat dit een gelekte versie is.

  3. Jep werkt zonder enig probleem 🙂 games werken perfect. Maar zoals al verteld werd werkt video nog niet.

  4. @oc-recom:

    Het werkt. Hier en daar wel wat bugs en je kunt nog geen flash video’s bekijken. Het is op dit moment meer een ‘bewijs’ dat het werkt.

  5. En Flash video is toch wel het enige dat ik mis op mijn iPhone. Die games zijn toch niet speelbaar met een touchscreen.

  6. Kwestie van geduld, is niet mijn beste eigenschap om eerlijk te zijn……..

  7. Werkt prima, maar gaan de videos nog niet. Wel fijn geen blauwe blokjes meer te zien.
    Als ik nu een rood F logo zie en ik klik erop zie ik de bewegende banners..echt veel schiet je er dus nog niet mee op..

  8. vraagje, heeft frash enig invloed op de batterij of hebben jullie daar nog niks van gemerkt??

  9. Filmpje op EnGadget bekeken, ben heel erg benieuwd of dit uiteindelijk helemaal goed gaat werken! Zou een uitkomst zijn!

  10. Zou dit toch wel graag binnenkort op de iPhone willen zien al zullen de iPad gebruikers het meeste plezier hebben bij Flash. Zij kunnen nu daadwerkelijk flash games spelen.

  11. Zeer mooi nieuws!
    Hopelijk snel voor de 3Gs en iPhone 4 en dan dumpert filmpjes bekijken:(zodra die update uit is)

  12. Ik zag hier op het forum dat hij hier te vinden is.

  13. Waarom nou toch ZO eigenwijs en vervelend zijn?! Er staat toch heel duidelijk: “Het bestand Frash.deb bevat naar alle waarschijnlijkheid auteursrechtelijk beschermd materiaal van Adobe en is inmiddels dan ook van Engadget verdwenen, maar blijft via bijvoorbeeld Google eenvoudig te bemachtigen. Hoewel de kans aanwezig is dat Adobe hier geen bezwaar tegen zal maken, kunnen wij naar Nederlands recht niet toestaan dat er links naar het bewuste bestand in de reacties worden geplaatst.”@Wumbo:

  14. @Ace:

    Ga nou even niet de wijze jongen uithangen.
    Dit scheelt mensen gewoon zoekwerk.

  15. Ik geloof niet dat engadget dit heeft “gelekt”. Ik geloof dat iemand een binary heeft gemaakt van de code van comex (de ontwikkelaar van frash). Die daar overigens geen bezwaar tegen had.

  16. Origineel geplaatst door Pascal
    Zeer mooi nieuws! Hopelijk snel voor de 3Gs en iPhone 4 en dan dumpert filmpjes bekijken:(zodra die update uit is)

    Ik schat dat dumpert eerder zal zijn met HTML5 en H.264 filmpjes (die je dan ook via Flash kan afspelen op browsers die HTML5 nog niet ondersteunen), dan dat Flash bruikbaar zal zijn op de iPhone…
    Kun je nu dumpert bekijken op niet-Flash 10.1 mobieltjes? (Oftewel de Google Nexus met Android 2.2, wow wat een marktaandeel…)?
    De mobieltjes is de groeimarkt, dumpert zal door H.264 te ondersteunen via HTML5 daar meer winnen dan te wachten op Flash ondersteuning die wellich ooit op de high-end mobieltjes bruikbaar gaat worden…

  17. Origineel geplaatst door Pieter
    Origineel geplaatst door PascalZeer mooi nieuws! Hopelijk snel voor de 3Gs en iPhone 4 en dan dumpert filmpjes bekijken:(zodra die update uit is)Ik schat dat dumpert eerder zal zijn met HTML5 en H.264 filmpjes (die je dan ook via Flash kan afspelen op browsers die HTML5 nog niet ondersteunen), dan dat Flash bruikbaar zal zijn op de iPhone… Kun je nu dumpert bekijken op niet-Flash 10.1 mobieltjes? (Oftewel de Google Nexus met Android 2.2, wow wat een marktaandeel…)? De mobieltjes is de groeimarkt, dumpert zal door H.264 te ondersteunen via HTML5 daar meer winnen dan te wachten op Flash ondersteuning die wellich ooit op de high-end mobieltjes bruikbaar gaat worden…

    Op de Desire, non 10.1 flash, android 2.1 niet geroot speelt dumpert filmpjes, maar ziet er ontzettend buggy en crapy uit. Geen aanrader dus.

    Tijd dat dumpert, geenstijl e.d. Hun filmpjes gaan aanbieden in html5, want ik denk dat Frash voorlopig nog niet volwaardig 10.1 wordt.

  18. Ik krijg een “assertion failed” bericht, hebben meer mensen daar last van?

  19. @oc-recom: dit werkt perfect!!!
    Soms gaat er iets niet goed of niet, maar het is zeer handig!
    Zware flash bestanden gaan niet altijd goed maar voor kleinigheden gaat het goed.
    Ik zou zeggen zet het erop!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.