Unicode 15 volgens emojipedia

Reacties voor: Dit zijn de nieuwe emoji in iOS 16.4: ezel, gans, kwal en meer

Apple heeft in iOS 16.4 een reeks nieuwe emoji toegevoegd. Je kunt gebruik maken van hartjes in drie nieuwe kleuren en een hoofdschuddend gezicht. De ezel, gans en kwal zijn nieuwe emoji uit het dierenrijk, terwijl de hyacint en een stuk gember de plantaardige emoji komen aanvullen.

Reacties: 8 reacties

  1. Gember! Yes, eindelijk!

  2. @Jeroen: HaHa, ja, daar zat ik nou ook al jaren op te wachten! 😉Blijf het maar een vreemde collectie vinden die emoticons. Denk dat 75% zowiezo weg kan, en nog ‘s 10% van degene waarvan ik niet eens weet wat ze voorstellen!

  3. (Red.) De emoji zijn nu beschikbaar in iOS 16.4, dus proberen maar! We hebben het artikel daarom bijgewerkt.

  4. @Jeroen: 🫚-theetje? Voor bij de 🪿 🪿 -lever ? Of wil je de zo 🫸 __________🫷grote 🪈 van de 🫏 eens proberen? Of ben ik nu een 🪼 die je zit te pesten? 😉

  5. Origineel geplaatst door Pierre
    @Jeroen: HaHa, ja, daar zat ik nou ook al jaren op te wachten! 😉Blijf het maar een vreemde collectie vinden die emoticons. Denk dat 75% zowiezo weg kan, en nog ‘s 10% van degene waarvan ik niet eens weet wat ze voorstellen!

    Precies

  6. Origineel geplaatst door CB
    @Jeroen: 🫚-theetje? Voor bij de 🪿 🪿 -lever ? Of wil je de zo 🫸 __________🫷grote 🪈 van de 🫏 eens proberen? Of ben ik nu een 🪼 die je zit te pesten? 😉

    Wordt er ook lekker duidelijk op🤣

  7. Mijn iPhone 11 Pro heeft er niet echt zin in. De update is al meerdere keren afgebroken

  8. Zonder problemen binnen gehaald.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.