Reacties voor: Elly’s Choice: Nederlandse romans lezen voor vaste prijs per maand

Nederland heeft een 'Spotify' voor e-books: met Elly's Choice kun je een maand lang boeken op je iPad lezen voor een vast bedrag van drie euro per maand.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Zijn Nicci French (Nicci Gerard & Sean French) Nederlandse auteurs? Moeder de vrouw leest hun boeken altijd in het Engels.

  2. Ik snap niet waarom “de Bibliotheek” hier niks mee doet (op vakantiebieb na dan). Als zij bij een abonnement op de Bibliotheek gelijk een online abonnement aanbieden hebben ineens een heleboel mensen een abonnement bij de lokale bibliotheek lijkt mij..

  3. ((Wat me niet direct duidelijk is, is hoe dit in zijn werk gaat. Kun je iedere maand 10 ebooks downloaden en dan lezen wanneer je dat wilt, of worden ze na een maand onleesbaar en/of van je device gewist? Wat me tot nu toe tegenhoud bij vergelijkbare diensten is nl. dat je niet kunt lezen wanneer het je uitkomt, maar dat je snel moet zijn voordat het boek weer weg is.))
    Ik heb het antwoord al gevonden in de FAQ die goed verstopt is. De boeken zijn en blijven van jou. Dit doet me serieus overwegen om deze dienst te gaan gebruiken! (ipv. 5000 ebooks op een stick wat inderdaad verdraaid gemakkelijk is, maar ook nadelen heeft, zoals dat je niet goed weet welke van die 5000 het lezen niet waard zijn…)

    @Timosha: Beter lezen. Er staat:

    mensen die Nederlandse literaire romans en spannende boeken willen lezen

    Dat betekent niet dat die spannende boeken ook Nederlands moeten zijn. Ik vind het op zich al mooi dat de uitgever niet alleen kiest voor de bestsellers (die waarschijnlijk nodig zijn om het model in het leven te houden), maar ook de Nederlandse schrijvers onder de aandacht brengt.
    .

  4. Bij toeval kwam ik op uw site. Ik heb wel interesse om mee te doen. Hoe en waar kan ik mij aanmelden en betalen?

  5. Origineel geplaatst door Cees van Aken
    Bij toeval kwam ik op uw site. Ik heb wel interesse om mee te doen. Hoe en waar kan ik mij aanmelden en betalen?

    U kunt op de blauwe link, bovenaan deze review klikken ‘Elly’s Choice’, dan komt U op de informatie-site van Elly’s Choice zelf.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.