Reacties voor: Sociaal netwerk Ello brengt iPhone-app uit

Het privacy serieus nemende Ello heeft nu een iPhone-app. Gaat dit sociale netwerk hiermee de strijd tegen Twitter en Facebook overleven?
Lees het complete artikel → Sociaal netwerk Ello brengt iPhone-app uit
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. En wéér een sociaal netwerk dat niet van de grond komt en een stille dood gaat sterven. Next!

  2. Daar zijn ze dan ook lekker laat mee! Heb ‘t even gehad nadat ik Facebook had gedumpt, maar account inmiddels ook opgeheven, want er was geen App voor. En precies zoals Knarf zegt, next!

  3. Next? Ik zou zeggen: geef ook andere sociale netwerken een kans. Innoveren is goed en Facebook heeft een gedaagde concurrent nodig. Ook zou ik bijvoorbeeld wel een klein bedrag per maand/jaar over hebben voor een sociaal netwerk waarbij geen gebruik wordt gemaakt of het doorverkopen van mijn persoonlijke gegevens.

  4. Origineel geplaatst door Justin: Next? Ik zou zeggen: geef ook andere sociale netwerken een kans. Innoveren is goed en Facebook heeft een gedaagde concurrent nodig. Ook zou ik bijvoorbeeld wel een klein bedrag per maand/jaar over hebben voor een sociaal netwerk waarbij geen gebruik wordt gemaakt of het doorverkopen van mijn persoonlijke gegevens.

    Facebook is dermate groot en machtig, dat een nieuw sociaal netwerk geen kans krijgt, of het wordt opgekocht. Dus hoe ‘veilig’ je privacy ook lijkt, uiteindelijk komt het toch in de grote beerput van Facebook terecht. Kijk bijvoorbeeld naar WhatsApp. Je privacy werd gegarandeerd! Nadat Facebook het heeft opgekocht wordt alle data binnen WhatsApp meteen doorgesluisd naar Facebook, oftewel ‘Dag privacy!’. En een nieuwkomer als Telegram komt ook niet echt van de grond, daar zorgt Facebook ook wel voor…

  5. ik denk dat Ello een kans maakt als ze zich blijven specialiseren als het privacy vriendelijke netwerk voor je directe vrienden en kennissen.

    Facebook probeert naar mijn mening momenteel te veel te gelijk te doen. Reclame, nieuws, evenementen, bedrijven volgen, groepen. Waardoor het voor mij heel onoverzichtelijk wordt en de berichten van mijn vrienden verdwijnen tussen alle overige berichten.

    Ik zou heel graag Facebook blijven gebruiken voor netwerken en bepaalde groepen en bedrijven en interessante personen volgen.

    Daarnaast zou ik dan bijvoorbeeld Ello gebruiken voor mijn persoonlijke berichten en contact met vrienden en kennissen.
    Moet ik die laatste natuurlijk wel zo ver krijgen dat ze mee verhuizen.

  6. Ik geloof heel erg in Ello.co , als fervente twitteraar met zo’n 20 accounts, stel ik vast dat ik steeds meer overschakel op Ello.co als uitvalsbasis.

    Naast This.cm is het het enige sociale netwerk dat constant openstaat als ik op internet ben.

    Voordelen :
    1 niet constant aan het updaten à la Twitter;
    2 geen 2000 bovenlimiet van volgbare accounts;
    3 je krijgt gewoon alle berichten te zien van de mensen die je volgt;
    4 minder interessante mensen kun je afzonderen in de NOISE categorie die je zo nu en dan eens kunt induiken;
    5 GEEN reclame.

  7. Origineel geplaatst door Bram:

    Daarnaast zou ik dan bijvoorbeeld Ello gebruiken voor mijn persoonlijke berichten en contact met vrienden en kennissen.
    Moet ik die laatste natuurlijk wel zo ver krijgen dat ze mee verhuizen.

    En bij het laatste zit de angel, jouw vrienden gaan niet massaal over.

  8. Origineel geplaatst door Ton:

    En bij het laatste zit de angel, jouw vrienden gaan niet massaal over.

    Dat is ook gebleken bij Telegram.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.