Reacties voor: Electric Smoke: sigaret aansteken met Sonic Lighter

Electric Smoke is een elektrische sigaret, die je met behulp van de applicatie Sonic Lighter kunt aansteken. Leuk grapje
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Mja eerlijk is eerlijk, appstore wordt overspoelt met onzin apps de laatste maanden. Apps die er ECHT toe doen, mogen niet of zijn nog steeds in de maak.

  2. Het wachten is nu op een programma dat voor 2,99 euro het groeiproces van een tuinboon laat. Bah wat een vreselijke rommel.

    Omdat Apple al heeft laten doorschemeren dat de iPhone zich richting spel platform moetzal gaan ontwikkelen ben ik wel heel benieuwd wat de consequenties zijn voor de serieuze programma’s waar je wel wat mee kunt.

    Ik zit zo langzamerhand echt niet meer te wachten op het 23e TODO programma wat nog steeds geen alarm af kan geven of het 48e NOTES programma wat nog een investering van enkele euro’s vraagt om het een jaartje met een of andere server te kunnen synchroniseren.

  3. ik ben het helemaal eens met de gasten Alex en Carel!
    Wat een onzin zeg

  4. Zo is dat… een paar onzin apps is leuk, maar het worden er nu wel héé’l veel..

  5. Je moet dan ook wel volkomen mesjogge zijn om daar 1,59 aan uit te gaan geven…

  6. Nog even en je bouwt gewoon een filter op. Dan kijk je alleen nog maar naar apps met hoge scores.

  7. Allemaal true mensen, jammergenoeg bestempelem dit soort apps alleen maar het stigma van Apple dat ze een ‘fun’ brand zijn en geen serieuze gebruikers kennen buiten grafische dan…

    Kom op ontwikkelaars “show the critics that they are wrong!”

  8. Ik lees nou al vele keren reacties die er zo uit zien. Waarom worden er nog van dit soort nieuwsberichten gepost, als er voor de gemiddelde iPhoneClub bezoeker toch geen lol aan is. Ik zou zeggen, geef die eencellige apps geen aandacht meer.

  9. Nico… als in Nicotine? 😛 Weer een grappige app… Maar de prijs… Moah.

  10. Ik wil echt roken niet nep roken op de Iphone.

  11. Erg Sneu dit, inderdaad, maar de gebruikte techniek is inderdaad erg interessant voor andersoortige applicaties. Op deze manier krijgt de techniek wel veel aandacht. Want wanneer krijg je aandacht? Alleen door een erg – ogenschijnlijk – stomme actie of een super geweldige. Middelmatige applicaties valt niemand op. Soort PR dit, vermoed ik….

  12. De prijzen zijn al veranderd naar €0,79. Van allebij de apps.
    Ik vond het wel interessant hoe ze twee apps van elkaar afhankelijk gemaakt hebben, dan moet je ze eigenlijk wel allebij kopen.
    Mijn mening ..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.