Reacties voor: Eindhoven en omgeving in Flyover op Apple Kaarten

Eindhoven is nu ook in Flyover te bekijken in Apple Maps. Het is de derde stad met Flyover-beelden, na Rotterdam en Utrecht.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. (Red.) Verwijderd: trolling. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Echt raar dat ze niet als eerste de Hoofdstad van Nederland doen. Met alle respect voor Eindhoven..

  3. Eindhoven is dan ook de technologie hoofdstad van Nederland. 😝 Ziet er mooi uit. Nooit geweten hoe gebouwen er van boven uitzagen

  4. Verdomme mijn huis net niet hè! 3 kilometer meer en het stond erop…

  5. Leuk, nu de rest van Nederland nog. Moet toch niet zo veel moeite zijn, zo groot is ons land niet.

  6. Mijn huis (net buiten Eindhoven) staat er wel op, gaaf! 😛

  7. Het viel mij als lid van een vliegclub al op dat er een paar maanden terug vaak een helikopter (of vliegtuig, maar wrs een helikopter) in een bepaalde sector boven Eindhoven vloog, toen niet aan gedacht, maar dat kan goed voor dit zijn geweest 😀 .

  8. Het is meer geinig dan handig. Ik heb precies 1 keer gebruik gemaakt van FlyOver, maar dan alleen om ‘s te bekijken hoe het er uitziet.

    Streetview gebruik ik echter heel veel, maar helaas doet alleen Google aan Streetview.

  9. Origineel geplaatst door Mark
    Het viel mij als lid van een vliegclub al op dat er een paar maanden terug vaak een helikopter (of vliegtuig, maar wrs een helikopter) in een bepaalde sector boven Eindhoven vloog, toen niet aan gedacht, maar dat kan goed voor dit zijn geweest 😀 .

    Als dat een paar maanden geleden is geweest dan denk ik dat dat iets anders was. Ik zie veel oranje vlaggetjes (EK) her en der (Valkenswaard althans) dus ik vermoed dat deze beelden al een paar jaar oud zijn.

  10. Het blijft fantastisch om te zien. De belettering op het Philips stadion is perfect te zien zelfs.

  11. Origineel geplaatst door Mark
    Het viel mij als lid van een vliegclub al op dat er een paar maanden terug vaak een helikopter (of vliegtuig, maar wrs een helikopter) .

    Ben jij nou een kenner 😂

  12. Loosdrecht (bij loosdrechtse plassen) en een deel van de gemeente Wijdemeren is ook in 3D te zien!

  13. Mijn huis staat er ook op maar dat is inderdaad al van een hele tijd geleden. Mijn camper staat op de oprit en die heb ik al 2,5 jaar niet meer…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.