Reacties voor: EHBO voor iPhone firmware 1.1.4 updates

Tips voor het oplossen van veel voorkomende problemen ontstaan bij het upgraden naar iPhone-firmwareversie 1.1.4 in combinatie met ZiPhone.
Lees het complete artikel → EHBO voor iPhone firmware 1.1.4 updates
Richard IJzermans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Mijn week 28 iPhone is echt een drama qua batterijduur. Als de telefoon langer dan een dag meegaat (van 8uur tot 18h) dan mag je in je handen wrijven… Leek dat multitouch maar verder waardeloos 🙁 Zelfs mijn N95 gaat nog langer mee

  2. ik heb een probleem met mn genomen foto’s na de upgrade, die zijn er in een keer niet meer in de gallery. maar de laatst genomen foto staat wel als klein pictogram bij de filmrol..? iemand?

  3. Ik laad em ook dagelijks op..ik gebruik em dan ook veel, en als je Wi-Fi gebruikt zoals ik dat thuis doe en GPRS buiten enzo, en vaak muziek luistert en ff belt, dan is hij wanneer ik ga slapen meestal bijna op, nog een kwart over dus laad ik em die avond/nacht op voor de volgende dag…

  4. Vandaag Wifi thuis beveiligd met WEP. Voorheen onbeveiligd en dus voor iedereen toegankelijk. Hebben nieuwe buren en die dus nog geen internet waarschijnlijk, want zelfs als er niemand thuis is zuipt onze verbinding ruim 3Gig! per dag. Soit.. Iphone opnieuw moeten ‘configuren’. Internetverbinding lukte, maar ‘kan geen verbinding maken met server’ vermelding. (???) Ook dit heb ik kunnen ‘oplossen’ door ‘vragen naar verbinding’ uit te schakelen. (iPhone eveneens unlockt/jailbreaket met ZiPhone)

  5. in reactie op het bericht van Luique om 15:26

    Het probleem van de camera die alleen nog maar zwarte foto’s maakt (en als je de filmrol bekijkt witte previews) is als volgt op te lossen:
    – verwijder de hele inhoud (2 mappen met files) van: private/var/mobile/Media/DCIM
    – Evt eerst een backup maken, want je raakt dan de foto’s die er al in stonden kwijt.
    – herstart de iPhone.
    – start camera, en maak een foto.
    – Als het goed is heeft hij nu de foto bewaart.
    – Als je nu hier: private/var/mobile/Media/DCIM kijkt, zul je zien dat heeft hij nieuwe mappen gemaakt heeft.
    – zet evt je oude foto’s terug.

  6. Probleem:
    geen Notes kunnen maken, aanpassen, of verwijderen:

    Oplossing:
    chown -R mobile:mobile /var/mobile/Library/Notes

  7. Probleem:
    geen foto’s kunnen maken met de camera:

    Oplossing:
    chown -R mobile:mobile /var/mobile/Media/DCIM

  8. en met welk proggie geef ik die commands?

  9. @ iPhoneclub: bedankt voor het artikel, maar dat staat nu juist níet uitgelegd in die Wiki-artikelen waarnaar gelinkt wordt. Of zit ik op de verkeerde links te klikken?

  10. In de code voor “De Mail.app applicatie crashed” moet Safari waarschijnlijk vervangen worden door Mail, dus;
    chown -R mobile:mobile /var/mobile/Library/Mail

  11. toppie! hij werkt weer met die code van herbie! Gewoon met terminal in Mac OSX inloggen en dan het commando geven! werkt als een trein! bedankt!

  12. Bij mij worden ca 10% van mijn contactpersonen niet van mijn PC naar de Iphone gezet bij een synchronisatie via Itunes. Wie weet waaraan dat ligt?

  13. Probeer je Sync te resetten
    Mac: Open iSync (Finder -> Applications – iSync). Ga naar Preferences en kies “Reset Sync History”.
    Windows: Open iTunes en kies Edit -> Preferences. Selecteer Sync tab en kies reset sync history.

  14. @ iPhoneclub: In het stukje staan inderdaad links naar SSH maar dat Wiki-artikel is op z’n minst een beetje mager. Maar [url=https://www.iculture.nl/forum/f14/iphone-modding/f15/iphone-tips-tweaks/7488-sftp-ssh-gebruiken-op-de-iphone-via-cradle.html]hier[/url] op het forum inmiddels iets meer kunnen vinden.

  15. Ik heb een probleem dat mijn telefoongesprekken na beindiging door de iphone weergegeven blijft worden als “Ending Call”. Vervolgens kan je dit alleen verhelpen door de foon te resetten. Is hier ook een ehbo’tje voor?

  16. kate niet downloaden zit een dikke bug in voor d 1.4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.