Reacties voor: Ego WiFi HD Camera streamt video’s direct naar iPhone

De Ego WiFi HD Camera streamt videobeelden via WiFi naar smartphones en tablets, zoals iPhone en iPad. Met de Ego WiFi HD Camera leg je extreme sporten vast en kijken anderen mee.
Rick Stevenhaagen -

Reacties: 12 reacties

  1. Oke cool , maar wanneer ga je als extreme sporter toevallig wifi hebben?? NOOIT! Dit is net zoals met de parrot drone! Supper cool maar wie heeft er buiten op en veld of in een bos (zoals in de reclame) nu wifi ?? Niemand!!

  2. @Wout: wifi netwerk is in de camera ingebouwd, dus die heb je altijd beschikbaar.

    Mooi product, maar 1080p bij 30fps is het nog net niet (geeft schokkerig beeld). Ik wil zo’n dingen hebben, maar wacht ik op 1080p 60fps. Dat zal niet lang meer duren
    overigens vind ik het ook nog iets te lomp, ik heb liever een smalle, verrekijkerachtig (monoculair) model

  3. Origineel geplaatst door Wout
    Oke cool , maar wanneer ga je als extreme sporter toevallig wifi hebben?? NOOIT! Dit is net zoals met de parrot drone! Supper cool maar wie heeft er buiten op en veld of in een bos (zoals in de reclame) nu wifi ?? Niemand!!

    Ingebouwd wifi netwerk?……….

  4. @Wout: de camera heeft zelf een wifi module, dus hij maakt zijn eigen netwerk. Dat doet die parrot ook, hierdoor communiceren ze met een smartphone. Voor de camera handig om draadloos gelijk te kunnen zien of camera goed zit, of zelfs dat vrienden mee kunnen kijken met een stunt! Best leuk, heb zo’n vergelijkbare functie op mijn GoPro

  5. ga ik voor mijn aanstaande baby gebruiken

  6. @iphonfans: Sorrie, maar op 1080 met 30 fps geeft geen schokkerig beeld. Mijn GoPro HD filmt met deze instelling en geeft prima beeld!

  7. Het schijnt dat wifi verbinding verbroken wordt zodra het opnemen begint, dit wordt waarschijnlijk met een firmware update verholpen , anders is de wifi nutteloos je kan hem alleen aanzetten maar alleen met de knop uit

    Hier een review van een gebruiker.

  8. Op Foto Konijnenberg staat ie in voorraad en voor 159 euro!

  9. Dat doet mijn panasonic everio al heel lang….en die heeft zelfs een extra functie waarbij je overal via internet kunt meekijken. Niet zo bijzonder dus.

  10. @Ed: thanx, dat doet me weer herinneren, liever een camera met BT4.0

    @Klaas: je hoeft geen sorry te zeggen hoor. En helemaal niet als jouw ervaringen zo zijn. Maar juist met extreme sporten en dus extreme bewegingen lijkt mij een hogere fps, juist op 1080p, dat stuk kwaliteitsbeleving geven wat ik bij minder zal missen, ben toch wel beetje -erg- verwend met Apple. En ik dus teleurgesteld zal zijn, het is tenslotte ruim €200.
    Ik verwacht en hoop dat er een doorbraak komt voor aanvullende artikelen met BT4.0, zoals hartslagmeters en iPod nano-achtige producten.

  11. Een vriend van mij heeft hem gekocht en hij loopt constant vast. Ook is het beeld via wifi niet live maar met een vertraging van een paar seconde… Het kan dus nog een stuk beter…
    Ze willen de camera niet terug nemen, omdat ze denken dat het vastlopen een software probleem is… Wachten op een update dus…

  12. Origineel geplaatst door iphonfans
    Mooi product, maar 1080p bij 30fps is het nog net niet (geeft schokkerig beeld).

    Veel films draaien op 24fps of 29fps, ziet er prima uit. 60fps is leuk als je bijvoorbeeld slow motion beelden wilt maken (dan heb je immers op halve snelheid nog steeds soepel lopend beeld).

    Over wifi: het is gewoon een ad-hoc netwerk oid, net zoals je opzet met je iPhone + personal hotspot. Niets bijzonders aan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.