Reacties voor: Efteling laat bezoekers een plekje in de Python boeken via iPhone-app

De Efteling laat bezoekers de komende tijd via de app een plekje in de Python boeken. Het moet de wachttijd tot een kwartier verkorten, als mensen vooraf een tijdvak kiezen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Bij Disney kan je altijd gebruik maken van normale wachtrij. Dat is bij deze optie niet. Met boarding pass verplicht reserveren anders mag je niet in de attractie.

  2. Symbolica wachttijden bedragen nu doorgaans tussen de 50 en 80 minuten. De single riders schommelt vaak rond de 15-20 minuten, dus is voor velen een goede oplossing, maar voor ouders met (jonge) kinderen zijn beide opties niet geweldig. De Efteling is toch wel goed bezig met het aanpassen aan alle doelgroepen, zo zijn bijna alle attracties wel toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heb je Baby switch (waarbij 1 ouder in de rij gaat staan en na de rit de andere ouder kan aflossen waarna deze direct in de attractie kan).

    Een dergelijk fast pass-idee in de app is goed al is de Python doorgaans ook niet de drukste attractie, dus vraag me af hoe veel mensen dit gaan gebruiken aangezien je niet veel tijd gaat winnen (je hebt alsnog maximaal 15 minuten wachttijd, terwijl de wachttijd bij de Python over het algemeen nog geen 30 minuten bedraagt).

  3. @DennisU: het is geen fastpass. Het is nieuwe manier van wachten.

  4. Absurd die wachttijden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.