Reacties voor: Eerste wachtende in de rij bij Apple Store Amsterdam

Bij de Apple Store Amsterdam heeft zich de eerste wachtende gemeld. Duitser Volkert Mohr staat als eerste in de rij, om morgenochtend om 10:00 uur als eerste iets te kopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 64 reacties

  1. SHIT! Ik ben er over een uurtje. Niet als eerste dus, janken.

  2. voor een t-shirt?????

  3. waar je zin in hebt, 16 uur gaan wachten tot een winkel open gaat.

    ik dacht trouwens dat de iFactors in rotterdam ook van apple zelf waren?

  4. Ik snap niet alleen niet waarom iemand daar zou gaan staan wachten.
    Is er dan een uitverkoop ofzo ?
    Heb ik wat gemist ?

  5. is ie op de fiets ? 😉

  6. Waarom is het leuk om als eerste bij de opening van een Apple Store aanwezig te zijn? Als het voor de lancering van de iPad 3 was had ik het enigszins begrepen, maar de hele nacht doorbrengen voor een t-shirt? Of die man heeft niks te doen of hij zoekt aandacht in de media…

  7. Ik was vandaag even langs, ik zie allemaal dood normale mensen erin… Zal voor genodigde zijn, maar niet eerlijk.. Zie zelfs kinderen die er eerder in waren 🙁 xD

  8. Volker Mohr en al die andere die voor de deur ligger, Get a Life! voor een t-shirt?? benieuw naar de afbeelding, even scannen, t-shirt transfer, t-shirtje bij de Zeeman KLAAR!

    Als er nu spectaculaire dingen of prijzen zijn,

  9. Niet wijs! Als er nou een nieuw apple product in de verkoop zou gaan.. Ala

  10. Daar gaat mijn kans op een gratis tshirt 😉

  11. Die Duitser komt zeker voor een AppfelKorn 😉
    Echt triest als je er nu al gaat staan voor een gratis Tshirt.

  12. Hoeveel mensen gaan er ong komen denken jullie?

  13. mhoutman had al de beste reactie stop maar met reageren …..

  14. i-dioot

  15. Sick

  16. De lancering van een nieuw product maken we een aantal keer per jaar mee. De opening van een Apple Store maak je misschien maar 1 keer mee. Hier ben ik bij! Ik ben er om 0:00 ongeveer met m’n clubje.

  17. Als ik er om 05:30 ben, hoor ik dan nog bij de 1e 4500?

  18. Origineel geplaatst door mhoutman
    is ie op de fiets ?

    Best een goeie

  19. Hilarisch die Frank met zijn: de opening van een applestore maak je maar 1x mee… Ik zou zeggen ga solliciteren bij apple, het is op je lijf geschreven jochie

  20. Als eerste de winkel in betekent wereldwijde aandacht. Alle nieuwssites, blogs zullen er aandacht aan schenken. Geweldig moment dus.

  21. Wow…

  22. Misschien wachten ze omdat Steve Jobs de winkel komt openen… 😉

  23. Oh! Hoe zullen je benen dan morgen aanvoelen? Naja, gelukkig zijn het maar een paar mensen en niet honderden 😉 Toch nog kans op een t-shirtje morgen als ik rond 9 uur kom ;P

  24. NIET…GOED…WIJS!!
    Geef ze een t-shirt en zet ze op de trein! Ze maken de echte fanboys belachelijk.

  25. Die hoopt natuurlijk stiekem dat de eerste een mooi Apple product krijgt…

  26. @mhoutman: Zo, de fiets van mijn opa is eindelijk terug

  27. Kun je ook je iphone/ipad op de applestore bestellen en in de winkel ophalen? Klinkt raar maar ik woon in belgië en zou deze liever in NL ophalen

  28. De iPhone is 50 euro goedkoper in Nederland.

  29. Zou nog niet dood willen gevonden in dat dorp, laat staan dat ik er heen gaat voor een tshirt!!

  30. Leuk voor iedereen, die in de rij gaan staan en leuk voor iedereen , die NIET in de rij gaan staan.

  31. Dit meen je toch niet. Jeetje zeg.

    Ik ga mijn slaap niet overslaan voor zoiets hoor.

  32. Ik dacht even dat ze nu al in de rij stonden voor de nieuwe ipad.

  33. Kan iemand mij uitleggen wat er zo ontzettend speciaal is aan een Apple Store? Ik bedoel het niet lullig, maar als serieuze vraag.

  34. Ben je dan zielig of wat…

  35. Klopt, vandaag voor friends en family en ik was er bij 😀 wat een winkel en we konden al alles kopen, gelijk even zo’n limited iPhone case gekocht 😉

  36. Wel heel leuk van deze ene meneer, maar wat is er gebeurd met alle Apple-Stores in Duitsland?

  37. Ik denk dat deze man en vele anderen een psychische aandoening heeft!

  38. Lijkt wel op religieus fanatisme. Nieuwe godsdienst: het Appleïsme?

  39. Ieder z’n meug toch ?!?

    Lekker iedereen die Apple niet eet in hun eigen excrement laten soppen, wij gaan lekker naar de opening van de nieuwe Apple Store. OMDAT WE DAT LEUK VINDEN !!!

    Iedereen die zoveel denigrerende opmerkingen bezigt over Apple-users en hun liefde voor het merk en de spullen moeten lekker wegwezen, ze zullen het toch nooit begrijpen.
    Ga lekker door met jullie virus-besmette pc’s die het internet verzieken. Wij vermaken ons wel, en waarschijnlijk een stuk makkelijker, en een stuk veiliger, en een stuk sneller.
    Apple haters zijn nu eenmaal jaloers op wij die dit merk al sinds het begin adoreren. Apple haters zijn altijd die mensen die erop afgeven, terwijl ze het nooit in handen hebben gehad en ermee gewerkt hebben.
    Pure kift. Omdat wij het wel hebben gevonden en zij niet.
    Losers van de eerste orde. Altijd maar iets afkraken terwijl je niet eens weet hoe het werkt.

  40. Ben ook net aangekomen!!

    Echt geweldig om bij de opening te zijn! Vooral om vooraan te staan!

    Kan ook trouwens niet wachten op de ipad3 die binnekort uitkomt, dan kan ik meteen mijn ipad2 wegdoen, begon al te vervelen na paar maanden..

    Zet hem mooi naast mijn ipad 1 haha

  41. I went to the Apple Store and all I got was a lousy T-shirt

  42. @Wallybally: Je bent hier bij IPC, dus de bezoekers hebben iets met een iPhone anders komen ze er niet. Dus zijn geen Apple-haters!
    Het gaat de meesten er alleen om dat je wel vrij zielig moet zijn om in de kou ‘s nachts te gaan wachten totdat er een AppleStore open gaat terwijl je daar gewoon de volgende dag binnen kunt lopen nadat je thuis in je warme bed hebt geslapen, opgestaan, gedoucht, ontbrten, krantje gelezen (al dan niet op je iPad) en omdat je toch in A’dam woont, even bij die nieuwe AppleStore langs…
    Dus heeft niets met Apple haten te majen, maar meer met de waanzin van deze Duitsers om te wachten op… ja op wat eigenlijk?

  43. @iNick: Een t-shirt natuurlijk!

  44. Zeg, hoeveel mensen de ken jullie dat er om 9.15 staan? Ik MOET namelijk een t-shirt krijgen (ja, ik weet t… Is vrij zielig, maar toch =P). Ik ben er pas rond 9.15

  45. Ik had hier gepost met een serieuze, niet lullig bedoelde vraag waarom een Apple Store zo bijzonder is. Maar die post is volgens mij niet goed doorgekomen. Kan iemand mij dat uitleggen? Zit het in de service ten opzichte van Apple retailers. Of is het de inrichting? Of iets anders? Ik ben benieuwd naar het antwoord. Dank alvast!

  46. Afgelopen november was ik de 1e die de opening filmde van de verbouwde Apple Store op 5th Av. in New York. Dat filmpje is toen opgenomen op macrumors.com, huffingtonpost.com en veel meer nieuws sites. Een geweldig gevoel van waardering door de hele community!

  47. Noess.. Onze eerste en enige Apple store nu al geannexeerd!

  48. @Wallybally: Man, chill. Mensen zeggen alleen maar dat die gasten die al 12u voor een dichte deur gaan wachten niet goed wijs zijn.
    Jouw busje zal ook spoedig komen.

  49. Prachtig dat mensen heerlijk kunnen genieten van een winkel opening een plek om te consumeren hahaha doet me goed te lezen na al die economisch doom nieuws dat we de laatste dagen in NL lezen en horen. Lekker toch dat mensen zo warm en emotioneel kunnen worden om een winkel!! Respect to Apple dat ze dat teweeg brengen Mickysoft heb ik dat nooit voor elkaar zien krijgen.

  50. @iNick: Mwah, Android Planet is van dezelfde makers. Die zwerven ook soms hier rond.

    Maar goed, vanavond waren familie & vrienden van medewerkers al in de Store. Dus voel je totaal niet vereerd als jij morgen DENKT als eerste binnen te staan, want je bent zeker niet de eerste (misschien nummer 301).

  51. Nou ik denk als je om 9:30 voor winkel staat, dat je dan misschien 2 minuten later binnen komt dan de gene die een dag eerder om 18:20 voor de deur stond. Er komt toch geen nieuw product, de deur gaat open en hopaaa naar binnen allemaal

  52. Ik mag hopen dat ie geen contact geld bij zich heeft, anders is ie die kwijt voordat de winkel open gaan.

  53. Als je het mij vraagt dan heb je toch wel een kansloos leven als je in de rij gaat staan voor een winkel die geopend wordt. Het word weer eens gigantisch gehypet.

  54. Applestore??? Niets te koop wat je ook niet bij de Dixons, Saturn of Mediamarkt kunt kopen…

  55. @martijn
    Whaha goed!

  56. Met alle respect maar hoe doen ze dat al die tijd met de accu van hun iPhone. Die moet toch wel leeg zijn intussen?

  57. Wat mij aanstoot geeft is het toale onvermogen van ren aanal hier om andere mensen, met andere hobbies en ideeën, in hun waarde te laten. Ik schat (en hoop eigenlijk) dat de meeste “wat een zielig..” reacties zijn gegeven door 12 jarige pubers. Het zijn zéker niet de reacties van gezonde, welopgevoede volwassenen.

  58. Haha. Dacht dat Nederlanders erg waren maar een Duitser kan het ook. Een hele nacht voor de deur liggen voor een gratis t-shirt. Nee ga wel een keer kijken als ik toevallig in Amsterdam ben. (nou kom ik daar bijna nooit). Hopelijk komt er ook een keer een store in Antwerpen. (daar kom ik nl vaker). Vanuit Breda is antwerpen fijner om te komen en is ook veel gezelliger dan A’dam.

  59. Ik was tot nu toe in 2 apple stores geweest.

    Osaka
    New York

    Het ziet er allemaal wel leuk uit en al, maar geef mij toch maar internet, ik heb gloeiende hekel aan verkopers die 10x vragen naar wat ik precies zoek.

  60. Heeft die man alleen een tshirt gekregen ofwat. Ze konden toch een macbook air geven. Ja ik heb een uurtje in de rij gestaan en de onemorething shirts waren op. De andere oranje waren in overvloed. De grootte baas liep er ook rond. Ik ging even langs de genious bar omdat ik een no service sim probleem had bij het opstarten en ze gaven mij een nieuw toestel.

  61. Origineel geplaatst door Johnny
    Heeft die man alleen een tshirt gekregen ofwat. Ze konden toch een macbook air geven. Ja ik heb een uurtje in de rij gestaan en de onemorething shirts waren op. De andere oranje waren in overvloed. De grootte baas liep er ook rond. Ik ging even langs de genious bar omdat ik een no service sim probleem had bij het opstarten en ze gaven mij een nieuw toestel.

    Kan het ook wat onduidelijker?

  62. Origineel geplaatst door Digilike
    Ik had hier gepost met een serieuze, niet lullig bedoelde vraag waarom een Apple Store zo bijzonder is. Maar die post is volgens mij niet goed doorgekomen. Kan iemand mij dat uitleggen? Zit het in de service ten opzichte van Apple retailers. Of is het de inrichting? Of iets anders? Ik ben benieuwd naar het antwoord. Dank alvast!

    Je mag de het geen service noemen wat je in de retailstores krijgt in vergelijking in de applestore. Er is een balie waar ze je net aangeschafte appleproduct startklaar maken, denk aan e-mail, itunes account etc. je kan 1 op 1 geholpen worden bij een speciale afdeling, workshops doen etc. Bij lange na niet heeft iedereen het nodig, hoewel de workshops al zijn volgeboekt, maar het kan er wel. Dus geen verveelde medewerker die je de winkel zo snel mogelijk wilt uitbonjouren of met zijn gedachte al met een loop in zijn mond zit. Er zijn zo’n 300 medewerkers dus genoeg personeel.
    Waar het op neer komt is dat een applestore ook een helpdesk is. Verder hebben ze de grootste selectie aan accesoiressen die ik heb gezien.

    Ik stond er om een uur of twaalf in en had er niks speciaals van verwacht, maar het was wel een aangename ervaring vanuit een consumentenperspectief.

  63. @god.: Niet dus. Zijn hooguit geautoriseerde en gespecialiseerde dealers.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.