Reacties voor: Eerste voorraad van 1,2 miljoen iPhones onderweg naar VS

De eerste lading iPhones is vanuit China verscheept naar de VS. Dat bevestigen twee bronnen: van MacRumors en C Technology. Het gaat om doosjes van de iPhone 5C.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 29 reacties

  1. Als daar al iOS7 op zit dan is de GM dus al enige tijd klaar. Of gaan ze 1,2 miljoen doosjes openmaken en in de USA iOS7 erop zetten?

  2. Ik heb zo een vermoeden dat de iPod touch wel eens zou kunnen verdwijnen indien de 5C komt.

  3. Origineel geplaatst door Michael
    Ik heb zo een vermoeden dat de iPod touch wel eens zou kunnen verdwijnen indien de 5C komt.

    Dat denk ik niet. Vermits ze nog maar onlangs een nieuwe iPod touch hebben uitgebracht, zonder camera weliswaar.

  4. “genoeg om … te voorzien”. Ja alleen failen ze elke lancering weer dat er te weinig is. En nee, ik zal niet de discussie starten dat ze dit bewust doen.

  5. Laat jezelf niet opnaaien door de geruchten… 1 idioot heeft het verzonnen en 50 anderen hebben het verder uitgewerkt ER KOMT GEEN BUDGET IPHONE. Het is volledig tegen het principe van apple… Kwaliteit is prijs! Denken jullie echt dat ze een goedkoop rot ding gaan verkopen om hun eigen naam te verzieken..

  6. “Opvallend is dat we vooral doosjes hebben gezien van de iPhone 5C en niet van de iPhone 5S.”

    Dus……er zijn alleen doosjes gezien van de 5C……..niet “vooral”.

  7. Origineel geplaatst door Ron E
    Als daar al iOS7 op zit dan is de GM dus al enige tijd klaar. Of gaan ze 1,2 miljoen doosjes openmaken en in de USA iOS7 erop zetten?

    +100

    Jij hebt een punt. 😉

  8. Ik heb een vraag wat is dan beter een iphone 5 of 5C?

  9. Ik neem aan de 5, als de 5C ook daadwerkelijk komt dan word het een budget

  10. @tqwerqwerq: Ik ben bang dat je er naast zit.

  11. Waarom zijn er eigenlijk altijd te kort iphones als hij uitkomt ?

  12. @tqwerqwerq: Nee dat niet maar hij zal alleszins goedkoper zijn dan de 5. Plastic kan ook van topkwaliteit zijn. Het word gewoon een kwalitatief zeer goede iphone maar niet vn aluminium en laatste snufjes.

    @Ok: ik denk dat de 5c grotendeels iphone 5 kenmerken zal hebben.Misschien geen 8mp camera en geen Siri. Maar misschien evengoed wel beide functies… Volgende week weten we alles!

  13. Origineel geplaatst door Ferry Passchier
    @tqwerqwerq: Ik ben bang dat je er naast zit.

    Inderdaad. Ik zou er trouwens niet van uitgaan dat het een goedkoop, kwalitatief slecht product wordt. Waarschijnlijk is het gewoon een kwalitatief even goed, maar met betaalbaardere technologie gebouwd, product. Mensen een telefoon van deze tijd aanbieden in een andere prijsklasse wás misschien niet des Apple’s omdat de eerdere iPhones voor Apple waarschijnlijk het minimum waren, alleen was alles 6 jaar geleden nog veel duurder qua technologie. Als ze nu in staat zijn een Apple-waardig product te leveren tegen een aantrekkelijkere prijs ten opzichte van andere jaren is dat toch alleen maar vooruitgang?

  14. Dat komt omdat het in 2 verschillende fabrieken wordt gemaakt. Petragon vervaarigd de plastieken iPhone 5C. Petragon is zeer openlijk over de 5C.

    En Foxconn vervaardigd de iPhone 5S en is er heel geheimzinnig en gesloten over.
    ze doen meer andere bedrijven dus ze weten de risicos over lekkages

  15. Origineel geplaatst door Zayn
    “genoeg om … te voorzien”. Ja alleen failen ze elke lancering weer dat er te weinig is. En nee, ik zal niet de discussie starten dat ze dit bewust doen.

    net wat ik dacht 🙂

  16. Origineel geplaatst door Timosha
    +100. Jij hebt een punt.

    De GM heeft natuurlijk de menus in de kleur van de telefoon iets wat we nu nog niet mogen weten (lekt vast uit als iemand die GM heeft)…

  17. Ik heb nog eens goed naar die foto naast het artikel gekeken. Zou Apple nu echt die nieuwe iPhone 5C, of hoe die ook mag heten, in van die goedkope blisterverpakkingen gaan leveren?

    Ik gebruik sinds 1980 Apple producten maar zo’n goedkope verpakking heb ik bij Apple nog nooit gezien.

  18. Origineel geplaatst door Timosha
    Ik heb nog eens goed naar die foto naast het artikel gekeken. Zou Apple nu echt die nieuwe iPhone 5C, of hoe die ook mag heten, in van die goedkope blister verpakkingen gaan leveren?Ik gebruik sinds 1982 Apple producten maar zo’n goedkope verpakking heb ik bij Apple nog nooit gezien.

    Nee, ik denk geen goedkope blisterverpakking. Deze verpakkingen zullen vermoedelijk van harder, dikker en steviger plastic zijn.

  19. Tevens vermoed ik dat de iPhone 5C ongeveer dezelfde specs krijgt als een iPhone 5, maar dan in plastic ipv metaal. En niet van dat goedkope plastic als van een samsung, maar van dat degelijke plastic als van mijn iPhone 3GS (die vervangen gaar worden door een 5S).

  20. @Nuts: Op die foto zie ik toch blisterverpakkingen. Jij niet?

  21. Origineel geplaatst door tqwerqwerq
    Laat jezelf niet opnaaien door de geruchten… 1 idioot heeft het verzonnen en 50 anderen hebben het verder uitgewerkt ER KOMT GEEN BUDGET IPHONE. Het is volledig tegen het principe van apple… Kwaliteit is prijs! Denken jullie echt dat ze een goedkoop rot ding gaan verkopen om hun eigen naam te verzieken..

    Ok, kom je 11 september hier nog even terug om dit te herhalen? Want ik denk dat je het mis hebt.

  22. @Ok: Denk de 5 gezien de 5C niet bestaat.

  23. en nog steeds geen NL Siri?

  24. @Timosha: inderdaad een blisterverpakking, maar niet een goedkope blisterverpakking zoals u aangaf. Onder een goedkope blisterverpakking versta ik een verpakking van batterijen, scheermesjes en andere producten die je in de winkelschappen hangt.

  25. Als ik soms de prijzen zie van losse onderdelen in een iPhone, snap ik niet waarom een 5C zoveel goedkoper zou worden. Ergens vinnd ik de geruchten wel raar, maar als je ze zo vaak leest zal er netals elke keer wel wat waarheid in zitten

  26. @tqwerqwerq: Troll much? Mensen denken dat jij niet loopt te trollen… Zelfs de grootste retard kan nu niet meer ontkennen dat er met zekerheid een iPhone middenklasser komt. -_-

    Even voor de duidelijkheid: Apple heeft kwaliteits producten in meerdere prijscategorien in zijn hele product lijn. Mac EN iOS devices, dus waarom nog langer de iPhone uitsluiten van het normale verkoop beleid van Apple?

  27. het zal gewoon een goede telfoon worden van kwaliteit. apple zou nooit troep maken!

  28. Maar wat als de iPhone 5C nou gewoon de nieuwe iPhone wordt. En dus geen 5S. Gewoon 5C ipv 5S, omdat hij nu in Colour beschikbaar is. Dus ook geen cheap model.

    Weer terug bij plastic net als de 3GS, met rondingen die lekkerder in de hand zouden liggen. Misschien vanwege NFC en alle 4G ondersteuning, moesten ze ook weer terug naar plastic. En dan gewoon de 5C maar dus wel met betere specificaties, camera en ifingerscan.

    Dat zou toch wel een verrassing zijn! Lijkt me niet onmogelijk.

  29. @Larzzz: vind ik oke als die prijzn blijven staan 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.