Reacties voor: ‘Eerste voorraad iPhone 7 onderweg naar Nederland’

De eerste voorraad van 317.000 nieuwe iPhones is vanuit China op weg naar de VS, UK, Italië en Nederland. Dat zou een aanwijzing kunnen zijn dat Nederland dit jaar in de eerste groep landen zit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Misschien naar de haven van Rotterdam om verder verscheept te worden naar Duitsland. Normaal wel een launch-day land en nu niet expliciet genoemd.

  2. Zal wel lachen zijn dat we bij de eerste golf zitten … geloof er niets van 😉

  3. Traditiegetrouw weer geruchten dat er tekorten zouden zijn? Er waren altijd tekorten… Een simpele telefoon bestellen om er dan vervolgens gemiddeld 3-4 weken op moeten wachten duidt volgens mij wel aan op tekorten.

  4. Het zal wel niet gebeuren…. maar het zou mooi zijn als ze vanavond aankondigen dat Apple Pay naar Nederland wordt uitgerold en dat we de iPhone 7 daarom ook direct in NL krijgen geleverd.

  5. Ik vraag me ook af of het waar is dat we ditmaal op de eerste rij zitten. De Chinezen weten wel waar Nederland ligt, maar de Amerikanen…

  6. Komt omdat wij distributiecentrum zijn voor de EU

  7. Zoals Willem al terecht opmerkt het Europese distributiecentrum zit in Nederland, is dan ook vrij logisch dat Nederland genoemd wordt.

    Of we wel of niet in de eerste groep zit horen we vanavond.

  8. Wellicht hebben Rutte en Kroes een onderonsje met Tim gehad waarom NL nooit bij de eerste lichting zit. Misschien dat daar nu verandering in komt 😉

  9. Apple care is in Breda. Ze behandelen enorm veel iPhones. Die iPhones gaan echt niet met de boot. FedEx waarschijnlijk.

  10. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Ik vraag me ook af of het waar is dat we ditmaal op de eerste rij zitten. De Chinezen weten wel waar Nederland ligt, maar de Amerikanen…

    Misschien heeft er iemand gelobbyd toen Cook in Nederland was?

  11. Italië is traditioneel toch ook geen first wave country?

  12. Ik was even bang dat de iPhone 7 gelijk bij introductie in Ned beschikbaar zou zijn en er ook genoeg voorraad zou zijn,
    gelukkig is er het standaardbericht dat er leveringsproblemen zullen zijn 🙂

  13. @Dromedaris: Mensen zijn enorm gevoelig voor tekorten. De meeste mensen laten zich hier wel door leiden in hun beslissingen. Want stel je voor je kunt de nieuwste iPhone niet binnen één week in huis halen. Inspelen op tekorten is ook een van de marketingtrucjes.

  14. Origineel geplaatst door Johnnydebelg
    Apple care is in Breda. Ze behandelen enorm veel iPhones. Die iPhones gaan echt niet met de boot. FedEx waarschijnlijk.

    Miljoenen iphones zal wel met de boot moeten. Anders kun je blijven vliegen.

  15. @Gabor: Gelukkig gaat het niet om miljoenen maar om enkele duizenden die ook nog eens naar verschillende continenten gaan. Enig idee hoeveel iPhones er in een Boeing 777 gaan? Ook enig idee hoeveel vliegtuigen Fedex heeft?

  16. Voor degene die hem kopen. Veel plezier met julie iPhone 6s.5 (+)!

  17. Origineel geplaatst door MLVC
    Italië is traditioneel toch ook geen first wave country?

    Klopt, en ze hebben het over dat Nederland een distributieland is, maar wat is Italia dan? Ik hoop dus echt dat dit een teken van eerste wave is.

  18. @Michel: Als FedEx medewerker kan ik bevestigen dat dit transport vanuit China door FedEx wordt uitgevoerd. Maar zelfs wij als werknemers krijgen hier totaal geen informatie over om de veiligheid hiervan te waarborgen. Het is wel idd 1 volle Boeing 777 dat hiervoor wordt ingezet 😉

  19. Origineel geplaatst door C.J.
    @Michel: Als FedEx medewerker kan ik bevestigen dat dit transport vanuit China door FedEx wordt uitgevoerd. Maar zelfs wij als werknemers krijgen hier totaal geen informatie over om de veiligheid hiervan te waarborgen. Het is wel idd 1 volle Boeing 777 dat hiervoor wordt ingezet 😉

    Sure! Iedere FedEx medewerker weet precies wat er allemaal verstuurd wordt en naar wie. Maare… mondje dicht hoor!

  20. @Johnnydebelg: Klopt niet helemaal wat je zegt. AppleCare wordt door Teleperformance afgehandeld op hun kantoren in Maastricht, Groningen en een kleine afdeling in Barcelona. Jij doelt denk ik op Pegatron die eerder dit jaar gestopt is in Breda. Apple Stores handellen alles in-store af (op een aantal reparaties na mbt aanvullende reparatieprogramma’s) en de rest is denk ik weer aangewezen op Card Services in Zwolle of Utrecht.

  21. Origineel geplaatst door Dekon7
    Voor degene die hem kopen. Veel plezier met julie iPhone 6s.5 (+)!

    Ach, als je van een iphone 5S of iPhone 6 komt is het waarschijnlijk een behoorlijke verbetering!

  22. Heuj, heujheujheuj!!!
    Hoe jottum is dat?! 😃

  23. Nou ja als dat het geval is, pik hem wel even op in Nederland dan! (Vanuit België)

  24. @Wim van Driel: Nee dat weet niet iedere FedEx medewerker, maar met de juiste toegang tot de systemen kun je vrij makkelijk achterhalen wie de verzender is en waar het naar toe gaat. Het is allemaal geen rocketscience.

  25. Dat is dan 371000 x plm €800 = 296.800.000 euro…

  26. Bij de 7 heb ik zoiets van dit wordt hem niet. Er is niet veel vernieuwend aan buiten hun weer duurdere prijs.

    De eerste keer dat ik is 2j met een iPhone zal doen.

  27. Op het doosje van mijn iPhone 6 plus was ook geen afbeelding te zien van de iPhone. Slechts een uitdruk in de verpakking was te zien.

  28. Ijkt me sterk dat apple geen iPhone plaatje op het doosje zet, zouden nep foto’s kunnen zijn.

  29. Naast een aantal distributiehubs in de rest van Europa, staat in Nederland ook een distributiehub van Apple. Goed mogelijk dat het alleen om de bevoorrading van deze hubs gaat en niet om de start van de verkoop van de nieuwe iPhone in Nederland…
    Zou wel leuk zijn natuurlijk😆

  30. @Benito: Italie en UK zijn ook distributie hubs.

  31. @Daejji: Ik kom van een iPhone 5 af, dus ga er flink op vooruit : )

  32. Dit bericht blijkt dus tóch te kloppen. We zitten (samen met heel veel andere landen) bij de eerste landen waar de nieuwe iPhone 7 verkocht wordt. Geen reden meer om in Duitsland of Frankrijk in de rij meer te gaan staan!

  33. Wees er blij mee met een veel te dure foon met minimale veranderingen (ik ben Apple fan maar sla nu zeker over!!)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.