Reacties voor: ‘Dit is de eerste video van de iPhone 7’

Op een video zou een prototype van de iPhone 7 te zien zijn. De video is afkomstig uit een fabriek van Foxconn, al blijft het natuurlijk de vraag of het hier echt om een testversie gaat. Oordeel zelf.
Lees het complete artikel → ‘Dit is de eerste video van de iPhone 7’
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Lijkt wel een HTC 😢

  2. Een comment onder de YouTube video zegt eigenlijk al wat ik denk:

    They would probably scream “hey” in Chinese instead in English, plus, those are not the real Foxconn vests. Fake as fudge.

  3. Mooie LG met een apple logo erin gebrand.
    Dit is zo fake .

  4. Zo te zien lijkt de iphone dikker, en er is ook geen flits-led meer aanwezig.
    Verder is er geen home button te zien en ook geen fingerprint reader. De achterkant is foeilelijk, dus lijkt me dit een grote hoax.!

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Zo nep die video 😅

  7. Heeeyy hoe nep!

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. Bluetooth oortjes erbij dan ?

  11. Dit is inderdaad wel een behoorlijk dieptepunt.

  12. Alsof er ooit een dikkere iPhone komt in Apple’s huidige policy

  13. Mooi nep :-).

  14. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  15. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  16. Camera voortaan in t midden… als dat waar is, dat was eigenlijk een in een oog springend herkenningspunt van iPhone-in-een-hoes.
    Idd, we kunnen erom lachen en dit met korreltje zout nemen, maar hoop niet dat er wekelijks zo’n gerucht geplaatst wordt.
    PS Gaetan, wat is er mis mee?

  17. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  18. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  19. Hoax!

  20. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  21. Wel leuke setting btw in het filmpje alsof ie ff Sneaky een filmpje staat te maken van de “nieuwe iPhone” , ik vind hem wel geestig!

  22. Slecht geacteerd zeg

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.