Reacties voor: Eerste Touch Bar-apps van derden goedgekeurd door Apple

Apple heeft de eerste Touch Bar-apps van derden goedgekeurd. Met 1Password, OmniGraffle en Speed-Up is het aanbod nog niet zo groot.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. De overige 1370 pixels in het midden van de balk zijn te gebruiken voor allerlei apps en vervangen de gebruikelijke functietoetsen.

    Niet helemaal waar. Je hebt de mogelijkheid om Siri, het volume en helderheid van de rechterzijde te verwijderen. Hiermee wordt de ruimte in het midden groter.

    Maar ja, basically komt het daar wel op neer, dus bijzaak. Wel interessant voor mensen die meer App specific toetsen willen.

  2. Kunnen alleen app die via de Mac App Store verkocht worden de Touch Bar gebruiken. Dat lijkt me toch niet, Creative Cloud koop je toch ook niet via de Mac App Store.

  3. Weet iemand wanneer de MacBooks in de Apple stores liggen? Apple zei tijdens de Keynote (2 weken terug inmiddels) dat er een levertijd van circa 3 weken zou zijn. Nu zijn we enkele weken verder en zie ik alleen dat de bezorgtijd is opgelopen naar 4-5 weken. Houdt dit ook in dat er niet eerder voorraad zal zijn in de stores?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.