Reacties voor: Eerste teaservideo voor sn0wbreeze (jailbreak)

iH8sn0w heeft een teaservideo van sn0wbreeze op YouTube gezet. Met sn0wbreeze krijg je onder Windows dezelfde functionaliteit die Mac-gebruikers nu al met PwnageTool hebben.
Lees het complete artikel → Eerste teaservideo voor sn0wbreeze (jailbreak)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Nou heb ik zelf geen JB en ben ook niet van plan dit te doen maar wat heb ik nu net gezien?

  2. Tja het begin is er nu nog ff tot 12 oktober ff wachten denk wel dat het te vertrouwen valt anders zou er vast allang een artikel hier op de site zijn geweest met problemen.

  3. @Tommy

    Een stelletje prutsers die denken dat ze wat zijn en hier wat hele simpele programmeer dingetjes laten zien.

    Geohot is morgen klaar, als die een filmpje maakt kan je er vanuit gaan dat het kwaliteit is.

    Deze jongens willen gewoon donaties opstrijken voor een gratis 3GS.

  4. Wat een loos filmpje. 😛

  5. Beetje een troosteloos filmpje.
    Ik ken ook wel een aantal mensen die zo’n interface in een paar minuten in elkaar zetten. Ik denk niet dat dit iets met Geohot te maken heeft tbh..

  6. Beetje warig filmpje inderdaad. iH8sn0w op YouTube: “[..] sn0wbreeze is only like PwnageTool, but for Windows. If PwnageTool doesn’t do it, neither will sn0wbreeze!”

    In feite dus helemaal niets nieuws onder de zon. Mensen die middels iTunes de iPhone naar 3.1 zonder custom ipsw hebben geupdate of mensen met een OTB 3GS 3.1 kunnen dus ook hiermee niet jailbreaken.

    Ik hoop dat de methode van het Chronic Dev team gaat werken. Die lijkt met een paardenmiddel te komen. One click one kill.

  7. @Joost:
    Helemaal met je eens, en waarschijnlijk is de jailbreak veel makkelijker dan die iH8sn0w.

  8. Wat een slechte shit.. Een JB programma geschreven met .NET Framework. :S Redsn0w werkt tenminste rechtstreeks in C++ en is hierdoor betrouwbaarder en sneller.

    Ik vertrouw alleen op het Dev Team en Geohot, dit zijn een paar kleuters die niet eens een fatsoenlijke naam / GUI kunnen bedenken.

    Hun huidige producten zijn ook van geen geweldige kwaliteit.

  9. Er is nog niks wat mij heeft overtuigd dat een jailbreak nodig is. Ik ben tevreden zoals hij nu is. Ook geen één klacht over 3.1

  10. We mogen alleen maar blij zijn dat er zo veel mensen hun tijd opofferen zodat wij onze iPhoned kunnen blijven jailbreaken. Tuurlijk is George Hotz nog altijd de beste, maar misschien dat de exploid van iH8sn0w hen weer help. dan is dat alleen maar mooi dat deze mensen ze vinden. En ze zorgen voor een beetje actie zodat het jailbreaken weer een belevenis en geen sleur word!

  11. Wees blij dat er meer mensen mee bezig zijn. Kan alleen maar beter zijn. 🙂

  12. fake of niet .. moest het waar zijn piepen de meesten onder ons heel anders. Ben blij dat er nog genoeg mensen zijn die moeite doen voor een mooie gemakkelijke ‘jailbreak’ vn onze geliefde toestelletjes 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.