Reacties voor: Eerste screenshots van WinPwn 2.5

WinPwn 2.5 komt over een paar dagen. Ontwikkelaar cmw gaat elke dag nieuwe screenshots publiceren, waarbij is te zien dat het programma grafisch veel mooier is geworden.
Lees het complete artikel → Eerste screenshots van WinPwn 2.5
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. mooi daar w8 ik nog maar ff op dan, zal het w88 hopeijki waard zijn.

  2. Het is de nieuwe firmware waar we op wachten. Niet hoe je nu nog mooier buggy firmware van Apple op je Iphone zet.

  3. Ik sluit me bij Jeroen aan. De firmware die r nu op zit is echt jamer. Waarom valt Safari soms uit, waarom crashen al die apps (ik weet het, NDA), wanneer krijgen we turn-by-turn gps, waarom hestat m’n 3G soms spontaan, en het belangrijkste. Wanneer heb ik nou eens het gevoel dat apple het ook voor de kleine gebruiker doet?

  4. Ik snap niet dat iedereen problemen heeft met deze FW 2.0. Die snort lekker op mijn iPhone 1.0. Apps gekocht die perfect werken en ook Cydia werkt perfect… Dus voor mij persoonlijk alles behalve buggy. Vreemd dat er dan toch zoveel problemen bestaan bij gebruikers… :-S

  5. Heeft volgens mij meer te maken met,

    A) Hoe dat je de eerste generatie iphone hebt aangepast (ziphone, iliberty, Pwned, enz..)
    B) Hoe dat je de 2.0 firmware hebt geinstalleerd (rechtstreeks in itunes met de Custom_Restore van Michael en ZONDER een restore van data, dus als nieuwe iphone configureren !)

    @Cancunlover : die van mij loopt ook als een trein, inclusief Exchange en Pop3 email ondersteuning.

    Groet,
    Peter

  6. mijn iPhone 1.0 met 2.0 erop valt soms spontaan uit.. En ik heb ineens de amerikaanse app store erop.. Maar met mijn acount kan ik daar niets uit kopen en nu werken al mijn apps niet meer.. Niet zo chill..

    Weet iemand toevallig een oplossing?

  7. Zelf met de 3G iphone versie loopt het ding constant vast en respond het dikwijls super traag op userinput.
    Denk dus dat het vooral aan de firmware zelf ligt, eerder dan aan hoe je het geinstalleerd hebt.

  8. He mensen,

    Ik heb een iPhone 3G 8GB die het prima doet, niet crasht en de aangeschafte apps lopen prima. Misschien moet je het ding gewoon gebruiken zoals het is en niet onder de motorkap gaan zitten rommelen of met gekraakte/unlockte/illegale versies werken?
    Dan vraag je wellicht zelf om al die problemen…

  9. @bas: ben geen expert, maar had dat probleem ook en heb dat volgens mij opgelost door de store in iTunes te veranderen naar nl (had gekeken wat er aan apps in de us store beschikbaar was) en dan opnieuw te syncen. Hoop dat het voor jou ook de oplossings is.

    Gr. Danny

  10. Ik heb nog geen problemen ondervonden met de 2.0 software op m’n iPhone. Is nu volledig proper en ik heb hem zelfs nog niet uitgegaan (spontaan en gewild) sinds ik heb geupdated…

  11. sinds gister met winpwn2.0.0.3 geupgrade naar fw2.0
    na upgrade restore van backup gedaan, ook dat werkte
    alles doet het lekker en ben nog geen gekke dingen tegen gekomen!

  12. op de ipod touch werkt alles perfect

  13. Op mijn 1.1.4 loopt alles echt gesmeerd, ben beetje bang om over te schakelen naar 2.0, mss met de 2.5 dat ik de overstap maak.
    Lees momenteel nog iets te vaak gekken dingen die gebeuren.

    Only time will tell….

  14. Ik had ook 1.1.4 er op staan en alles werkte ook bij mij perfect :). Heb toentertijd ziphone gebruikt om dit voor elkaar te krijgen. Toevallig 2 weken geleden overgestapt naar 2.0 en ook hier werkt alles perfect. Gewoon de pwn tool gebruikt en stap voor stap goed gelezen wat ik moest doen. Heb niet zoveel verstand van basebands en bootloaders, maar de pwntool ging deze vanzelf upgraden en flashen (of zoiets). Ik heb van tevoren een backup gemaakt ( via itunes) en heb nu dus weer gewoon beschikking over mijn foto’s, aantekeningen, smsjes en contacten. Heb 2 apps legaal gekocht via de appstore en de rest via youtube weten te vinden :). Nog nooit problemen gehad met vastlopers of niet werkende applicaties.

  15. Sinds vanmorgen 2.0 draaien. Loopt niet slecht! Af en toe loopt ie even vast (customize bv.) maar over het algemeen gaat het prima, ook cydia geeft totaal geen probleem. Had voorheen 1.1.4 met Liberty+ en nu met Winpwn gedaan. Heb wel bootloader 3.9 gehouden. De appstore is wel leuk om te hebben nu (eindelijk texas hold em poker). Ik heb de phone wel als een nieuwe foon gesynct met iTunes. Deed het eerst met de backup maar toen verslikte hij zich. Kon niet meer opstarten, pin code ingeven kon wel maar hij ging steeds terug naar “slide to unlock”.

    Hopelijk blijft ie het goed doen.

  16. Hoe kan je dan een backup maken van je 1.1.4 firmwire, voor het geval het mis gaat? Ik heb mijn iphone 1.1.4 via iLiberty gedaan.. geeft dat problemen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.