Reacties voor: Eerste reviews iPad Air online verschenen – dit vindt de pers

De eerste reviews voor de iPad Air zijn online verschenen. Wij doen een greep uit de impressies.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Vrijdag maar eens zelf beoordelen als ik hem kan bemachtigen vrijdag.

  2. Waarom mogen de negatieve reacties niet vertoont worden? Lijk mij niet zo verwonderlijk dat er alleen goede reacties zijn gegeven. Heb zelf de ipad mini en nu maar wachten tot de nieuwe ipad met retina scherm er aan komt. Koop deze zeker. Heb ook nog een ipad 3 met retina scherm en je ziet duidelijk verschil.apple ga zo door met jullie produkt. Goed en degelijk materiaal

  3. Origineel geplaatst door fluisteraar
    Waarom mogen de negatieve reacties niet vertoont worden? Lijk mij niet zo verwonderlijk dat er alleen goede reacties zijn gegeven. Heb zelf de ipad mini en nu maar wachten tot de nieuwe ipad met retina scherm er aan komt. Koop deze zeker. Heb ook nog een ipad 3 met retina scherm en je ziet duidelijk verschil.apple ga zo door met jullie produkt. Goed en degelijk materiaal

    negatieve reviews? een paar sites melden een paar minpuntjes zoals nog steeds geen stereo speakers(links en rechts). maar een negatieve review is er niet. en dat is niet bespeeld door apple, dat komt omdat het gewoon de beste tablet is.

  4. Geweldige iPad, maar geen €500 aan verbeteringen tov mijn huidige iPad.

    De iPad mini neem ik niet serieus, best mooi hoor, maar gewoon te klein, 10″ is soms al te klein. Het is niet voor niets dat Jobs dat ooit zei.

    Deze iPad Air komt vanzelf wel een keer in mijn collectie, maar nu nog niet nodig.

  5. Het valt me op dat NU.nl altijd zwaar negatief is over Apple.

  6. Origineel geplaatst door Aart: Het valt me op dat NU.nl altijd zwaar negatief is over Apple.

    Nu.nl is een samenzwering van Apple haters. Echt niet normaal. Moet je maar eens de reacties kijken op een Apple gerelateerd nieuwsbericht.

  7. Ik vind het opmerkelijk dat NU spreekt over innovatie die achter blijft en gebrek aan grote interne veranderingen.

    Laten we innovatie eens eerst nemen. 28% lichter, en x aantal keren krachtiger. Dat alleen al is een prestatie op zich te noemen.

    Gebrek aan grote interne veranderingen. Juist ja, 64Bit processor? Of zijn ze die voor het gemak vergeten? Ze spreken in de test ook over bijna net zo snel over het algemeen als zijn voorganger. Dat is zo gek niet, want er zijn nog geen apps die de nieuwe 64bit CPU optimaal gebruiken. Dat moet de toekomst uitwijzen. Een simpele BenchMark zal dat helder kunnen maken over hoe of wat.

    Daarom wacht ik rustig de Tweakers.net test af. Zij testen een product bijna altijd wel door en door en durven daar kritiek bij te geven als die er is. Voor de rest lees ik veel positieve reacties op de Air. Ik twijfel zelf nog heel erg tussen de Air en de mini. Als ik het goed uitgemeten heb is de Air precies een zwarte rand dunnen ten opzichte van zijn voorganger. Dat maakt het inderdaad een stuk handzamer en maakt de twijfel tussen Air en mini wel erg groot.

  8. @Aart: Klopt idd! Geen innovatie, zoveel gewichtsvermindering, zoveel sneller, 64bits, dat zijn in mijn ogen nog steeds innovatieve dingen…

  9. De laatste twee iPads boden relatief weinig verbeteringen

    Haha, dus de overgang van vga resolutie naar retina resolutie is maar een kleine verbetering, right..

    @maik: je moet maar niet meer kijken nujij.nl (reactiesite van nu), dat alleen maar een stelletje negatieve relschoppers. Ik laat me wel een verleiden om erop te kijken, maar heb er elke keer weer spijt van.

  10. @ivo idd. Moet me echt altijd inhouden als ik kijk… Het gemiddelde IQ is daar geloof ik niet zo hoog.

  11. Ik heb mij zitten afvragen, waarom zou iemand een vingerafdrukscanner op een iPad willen? Anders dan de telefoon is een iPad niet een apparaat die altijd met jou meegaat. Een telefoon is sowieso diefstalgevoeliger, omdat het in jou broekzak past. Dan vraagt iemand zich waarom geen stereo speakers? Waarom is dat nodig?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.