Reacties voor: Eerste persoon al in de rij voor iPad [video]

Voor de Apple Store op 5th Avenue in New York staat nu al de eerste persoon in de rij voor een iPad. Deze fanatiekeling, Greg, was bij de eerste iPhone ook al de eerste in de rij voor deze winkel.
Lees het complete artikel → Eerste persoon al in de rij voor iPad [video]
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. bestel hem, dan heb je hem ook de zelfde dag 🙂

  2. Gekkigheid. Als je de iPad gereserveerde hebt kun je op elk moment tussen 9:00 en 15:00 uur binnenlopen om je iPad op te halen en je weet zeker dat jouw gereserveerde iPad er ligt. Bij de iPhone dacht ik nog: “Tja, misschien wil ‘ie hem echt graag” maar inmiddels is wel duidelijk dat deze meneer vooral aandacht wil.

  3. de echte Apple Die hard 😛

  4. Wat iemand al niet over heeft voor een beetje aandacht…

  5. Waarom hij daar ook zit, maakt mij niet uit. Maar ik heb respect voor Greg dat hij het er 3 dagen gaat uithouden. En daarbij, als je om de 4 jaar 3 dagen gaat liggen wachten voor het nieuwste hebbeding van Apple, is dat dan voor aandacht? Dan moet het wel echt een zieke kerel zijn. Ik denk wel dat het fun moet zijn, moet je daar met 100 man zitten. Maar ik wacht toch nog lekker wat af.

  6. ik zou zo bij hem gaan Zitten 

  7. @Gonny van der Zwaag:
    Weet je toevallig zo waar ik ‘m kan reserveren als ik ‘m wil ophalen bij een Apple store in New York?

  8. Dit valt in de categorie: Sneu
    Doe wat nuttigs met je leven ipv dom te zitten wachten op een gadget. Ga bijvoorbeeld reageren op een nieuwsitem op ipadclub.nl

  9. dat is gewoon een mafkees.

  10. Je moet wat als je geen creditcard, huisadres en dus ups hebt

  11. @Coen:

    Dat kan niet meer. Het is nu kopen, of in de rij gaan staan en hopen…

  12. Sponsored by Apple…

  13. Ik heb medelijden met die man…

  14. @Richard:

    Hahah Richard zou zomaar kunnen XD

  15. @felixw:
    Ja klopt en deze man wil natuurlijk gewoon aandacht.

    Maar ik weet wel dat er een hoop mensen de iPad als 1e in zijn of haar handen wil hebben. En dan niet op de 1e dag, maar ‘s ochtends om 9 uur en niet ‘s middags om 1 uur.

    Net als toen met de iPhone, mensen die een camera en een laptop mee hadden genomen om een uitpak filmpje en een eerste indruk filmpje te maken en te uploaden op internet. Dat deden ze dan gewoon op de straat, gewoon voor de Apple Store haha!

  16. Toch handig als je geen werk hebt 😛

  17. Er zijn trouwens genoeg mensen die geen internet thuis hebben. Ook in Nederland. Internet is niet vanzelfsprekend. Daarnaast wachtte hij misschien nog even af, en nu is het te laat omdat alles naar 12 april is verzet.

  18. @Simon. Ik denk niet dat iemand die geen internet heeft een iPad zal kopen. Het zal in ieder geval zeer weinig voorvallen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.