Reacties voor: Eerste foto’s mogelijke iPad 5-achterkant verschenen

9to5Mac heeft de eerste mogelijke foto's van de iPad 5-achterkant in handen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Als hij niet heel ligt gaat worden gaat het voor mij toch echt de iPad mini 2 worden want ik moet wel n keer iets nieuws heb nu nog de iPad 2 en die is zo traag tegen over m’n iPhone 5 niet fijn meer! Maar ziet er goed uit!

  2. Wat wordt er onder die stickers verborgen? Normaal is er daar niets.

  3. Lijkt wel op de blackberry playbook

  4. Die stickers zitten er volgens mij alleen op om in deze dummy de 4G-antenne vast te houden.

    Vind het design van de nieuwe lichting iOS devices echt mooi. Heb de iPhone 5 en ik blijf ’em prachtig vinden. Vind nu wel mijn iPad 2 een pak minder mooi met zijn zilvergrijze alu achterkant… misschien is deze upgrade wel iets voor mij 🙂

  5. Ik vind het erg niet-innovatief van Apple om een ‘nieuw’ toestel uit te geven met hetzelfde uiterlijk als een voorganger.
    Waarschijnlijk zullen de reacties van Apple zelf zoals gebruikelijk ‘even more beautiful than before’ etc., terwijl er eigenlijk niets nieuws aan is.

    Apple is de massaproductie aan het ingaan, Samsung achterna. Het was net één van hun troeven een eigen weg in te slaan en niet ieder jaar verschillende nieuwe toestellen uit te brengen met verwaarloosbare vernieuwingen. Bovendien verminderd dit het wauwgevoel bij een ‘jaarlijkse’ versie enorm, zodat ze uiteindelijk uit de spotlights zullen verdwijnen waar ze zo vaak hebben gestaan vanwege hun opmerkelijke innovatie.

  6. @thug38: Misschien staat er iets met stift opgeschreven. Als ze dat zichtbaar laten is het nogal traceerbaar wie de foto heeft gemaakt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.