Reacties voor: Eerste Lightning-accessoires van andere fabrikanten pas eind november in winkels

Lightning-connectoren en -accessoires zullen pas vanaf eind november op der markt komen. Apple houdt eerst een seminar voor fabrikanten in China en moet de fabrieken goedkeuren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Al 4 jaar blij met m’n Apple universal iPhone-dock, dus benieuwd welke fabrikant een mooie dock uitbrengt. Ook benieuwd of de souddock fabrikanten bijpassende adapters gaan uitbrengen (zou Altec Lansing meelezen?;)

  2. Ik vind het heerlijk dat ze lastiger uit een usb poort te verwijderen zijn. Laat maar goed strak erin zitten.

  3. Licentiegeld voor Apple? Kom op zeg…

  4. Ze zijn ook echt vies slim bij Apple 🙂

  5. Ze draaien een beetje door daar bij apple en op deze manier een machts positie proberen te creeren lijkt meer afgaan op een ondergang hoeveel mensen en fabrikanten zullen er op een gegeven moment klaar mee zijn vraag ik me af??

  6. Blijkbaar al te verkrijgen op eBay.

  7. Zelf geen docks en speakers maken, maar ook fabrikanten niet inlichten. Uiteindelijk zijn wij, de klanten, weer de dupe. Erg jammer.

  8. @Bram ooit gehoord van de uitspraak van Steve Jobs:”ooh boy we got that pattenend”

    Heb zelf aan 2 kabeltjes genoeg, docks gebruik ik niet en voor de muziek hebben we de Apple TV Airplay ideaal denk dat apple liever Meer apparaten zien met airplay.

  9. Komt vanzelf, op Ebay beginnen langzaam aan de eerste (welliswaar nog eigen gemaakte) docks te verschijnen, maar ik verwacht voor eind november ook al wel namaak docks en accessoires. 🙂

    Kabel, docks [1], [2]

  10. heb gisteren het hele internet afgestruisd om aan een oplaadkabel van de 5 te komen.
    waszo stom geweest om deze te vergeten op een ander adres 190 km bij mij vandaan. dus alles geprobeerd ook apple.com maar nergens geen levering in een dag.
    tot ik op mycom terecht kwam en inderdaad levering in 1 dag. ik was benieuwd en ja hoor gisteren rond 19:40 uur besteld, en vandaag rond 16:00 uur stond TNT voor de deur.
    en hij werkt lijkt mij zelfs orgineel.

  11. Geen iphone 5 voor mij dus want nog lang niet niet met m’n Dension car kit te gebruiken… Heel onhandig!

  12. Mijn parrot carkit kan ik dus niet gebruiken met nieuwe aansluiting.

  13. Je hebt toch converters voor Car kits etc? Iemand ervaring met die dingen op eBay?

  14. Origineel geplaatst door perry
    Ze draaien een beetje door daar bij apple en op deze manier een machts positie proberen te creeren lijkt meer afgaan op een ondergang hoeveel mensen en fabrikanten zullen er op een gegeven moment klaar mee zijn vraag ik me af??

    Zolang ze bij de Iphoneclub Lyrisch blijven over de producten van Apple gaan ze ermee door….dat maakt JOU dus verantwoordelijk haha

    (Apple stopt pas als de gebruikers stoppen met kopen !)

  15. iFail 5

  16. Ik kan nu al aan OEM/ODM lightning usb kabels komen. Dit artikel is niet echt accuraat.

  17. Mijn excuus voor mijn vorige bericht, was iets te kort door de bocht. Ik heb deze kabels zelf nog niet mogen testen of het naar behoren werkt noch weet ik niet of zij licentie van Apple hebben gekregen.

    Al met al vind ik dat Apple met al die beperkingen de verkeerde weg inslaat. Hierdoor zullen de eindgebruikers en accessoires makers niet tevreden mee zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.