Reacties voor: ‘Eerste iPhone met OLED-scherm verschijnt al in 2017’

Apple zou in 2017 de overstap al willen maken naar OLED-displays. Dit is een jaar eerder dan voorgaande geruchten deden vermoeden.
Lars Paymans -

Reacties: 12 reacties

  1. Dit roept men ook al 4 jaar 😀
    De iphone 5 zou al oled scherm hebben. En toen de 5s en dan de 6 enz. Niemand heeft een idee en is gewoon aan het gissen. Er komt vast een moment dat ze eindelijk een keer gelijk hebben.

    Draadloos opladen zoals de watch komt er ook let maar op.

  2. Jaja, ze hadden de technologie al 10 jaar maar de tijd was er niet rijp voor…

  3. Los van t feit dat ik alles van Apple heb, vind ik het nieuwe OLED scherm van de Samsungs echt superieur! Daar kan Apple met de lcd schermen gewoon niet tegenop. Hoop snel dat Apple met OLED komt!

  4. Ik wil nou eindelijk op z’n minst wel eens een Full HD scherm op een niet Plus model. Plus is me te groot.

  5. Trekt oled niet meer stroom?

  6. @johan: Ook zijn de schermen energiezuiniger, goed nieuws voor de batterijduur van het toestel dus

  7. Laat dan wel lekker de suffix “Pro” achterwege. Een iPhone hoort van zichzelf uit al “Pro” te zijn. Wil je dat niet, dan koop je toch het model van het jaar ervoor wat met €100 korting in de winkels ligt of het corresponderende C model?

    De “Pro” toevoeging met daarbij een gegarandeerde kostenverhoging… van goh, laat me raden wéér €100 er bovenop… is totaal overbodig bij een smartphone die zich profileert als zijnde “De beste smartphone”.

  8. “verschijnt al in 2017” ?? verschijnt pas zal er bedoeld worden. Apple loopt qua scherm al vele jaren achter. We horen ook niets meer van het safierglas.

    Apple innoveerd niet meer, ze zijn zicht alleen aan het richten op een goed OS systeem het geen ook niet onbelangrijk gezien alle bugs en kleine updates die er na IOS8 gekomen zijn.

  9. Hoe zit het met dat saffierglas dan?

  10. Zo dan al dat is snel zeg

  11. Origineel geplaatst door Henk
    “verschijnt al in 2017” ?? verschijnt pas zal er bedoeld worden. Apple loopt qua scherm al vele jaren achter. We horen ook niets meer van het safierglas.

    Apple innoveerd niet meer, ze zijn zicht alleen aan het richten op een goed OS systeem het geen ook niet onbelangrijk gezien alle bugs en kleine updates die er na IOS8 gekomen zijn.

    Precies, zijn ze een beetje laat mee. Vind het jammer om te zien dat Samsung eerder met nieuwe dingen komt. (En ja ik ken het argument van “Apple wilt alles eerst perfect hebben bla bla”, maar als je jaren moet wachten op een OLED scherm..)

  12. Ben benieuwd ik neem toch de iPhone 7 nog niet de 6 doet nog prima, dus wellicht komt die bij de iPhone 7s of iPhone 8 als ik weer een nieuwe neem.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.