Reacties voor: Eerste iPhone 5 opengeschroefd, foto’s van echte componenten

De Duitse site iPhone-Garage heeft als eerste de iPhone 5 uit elkaar geschroefd. Er is een grotere batterij zichtbaar en
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Wat ik me altijd afvraag dan. als je een iphone kan openen kan je dan zelf bijvoorbeeld het geheugen (opslag ) niet vergroten?

  2. Van mij had de iPhone iets dikker mogen zijn, zodat er een grotere en krachtigere batterij in kon.. Maarja, you can’t have it all.

  3. Wow ze hebben het gemakkelijk gemaakt om de batterij te vervangen. Bij de iphone 3/3gs die ook een unibody hadden moest je eerst al de onderdelen eruit halen om de batterij te kunnen vervangen. Op technisch vlak is dit bij de 5 dus beter geplaatst.

    Typisch :de eerste post hierboven is ook alweer direct een zeurpost.

  4. Om nu direct te zeggen een zeurpost… Ik kan de eerste post enkel maar gelijk geven.
    De batterijduur is er op zich niet echt op vooruit gegaan. Dit is naar mijn mening het enigste minpunt van de iPhone.
    En ik ga er vanuit dat men hier nog steeds een mening mag geven zolang het maar fatsoenlijk blijft en ondersteund word met feiten.

  5. Wat ik me afvraag: kregen ze m ook weer in elkaar en werkte alles nog?

  6. Duitse server rookt…..

  7. Origineel geplaatst door Dekon
    Wow ze hebben het gemakkelijk gemaakt om de batterij te vervangen. Bij de iphone 3/3gs die ook een unibody hadden moest je eerst al de onderdelen eruit halen om de batterij te kunnen vervangen. Op technisch vlak is dit bij de 5 dus beter geplaatst.Typisch :de eerste post hierboven is ook alweer direct een zeurpost.

    Is helemaal geen zeurpost, hij heeft gelijk. Als ik kon kiezen tussen dezelfde dikte als de iPhone 4S en een iets krachtigere batterij of zoals hij nu is zou ik ook voor een 4S-dikte gaan. Misschien zelfs nog een mm meer als het maar lange batterijduur oplevert. Nu is het gewoon te krap. Ik moet mijn 4S vaak 2x per dag opladen.

  8. Ook in de iphone 4 is de batterij al heel makkelijk te vervangen vind ik 10 min werk en dus ook in de 4s neem ik aan…

  9. Mooi spulletje hebben ze weer eens geleverd die mensen van Apple! Hoop alleen wel dat de batterij toch veel verbetert is hoor tegen over de iPhone 4 vandaag 4 keer volledig moeten opladen. En nu nog maar op 28% zitten.

  10. Momenteel maak ik gebruik van de 4s, de batterij is te triest voor woorden. Mijn lader moet ik gewoon dagelijks meenemen onder andere naar m’n werk, anders redt ie t gewoon niet. Ik wil de iPhone 5 wel hebben, ga m ook halen. Ik vraag me af wat de iPhone 4s waard is.. Heb m 10 maanden krasvrij nog. Iemand enig idee?

  11. 16 gig

    400 euro
    zet maar op marktplaats

  12. Even dik als 4s, dan heb je toch echt een 4s die uitgerekt is. Nee Apple doet natuurlijk wel aan design en wil natuurlijk dunner ander krijg je weer de mensen die zeuren dat het teveel op 4s lijkt. Wat natuurlijk waar is.
    Batterij 4x per dag opladen??? Zit je 24/7 aan de telefoon? Dat of je batterij is gaar. Onmogelijk bij zelfs “veel” gebruik

  13. Natuurlijk is een betere batterij altijd welkom..
    Maar mensen die hun tel meerdere malen per dag op moeten laden?!
    Ik leg mijn 1 jaar oude 4 als ik ga slapen altijd aan de oplader en gebruik hem dan gewoon van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat en zit zelden onder de 20%, meestal nog 30-40 zelfs..
    Zit iedereen hier gewoon 24/7 naar zijn tel te staren? Of hebben jullie toevallig een gruwelijk slechte batterij?
    Dat ie echt leeg is na 1 dag kan, want ik denk dat de gemiddelde iphone-user hem ‘intensiever’ gebruikt dan ik..Maar 2/3/4 keer per dag opladen?!!?
    Alleen als ik TomTom nodig heb is ie zo leeg, maar dat is te verwachten, en dan is een autolader ook eigenlijk niet meer dan normaal denk ik

  14. Origineel geplaatst door Daan
    Natuurlijk is een betere batterij altijd welkom.. Maar mensen die hun tel meerdere malen per dag op moeten laden?! Ik leg mijn 1 jaar oude 4 als ik ga slapen altijd aan de oplader en gebruik hem dan gewoon van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat en zit zelden onder de 20%, meestal nog 30-40 zelfs.. Zit iedereen hier gewoon 24/7 naar zijn tel te staren? Of hebben jullie toevallig een gruwelijk slechte batterij? Dat ie echt leeg is na 1 dag kan, want ik denk dat de gemiddelde iphone-user hem ‘intensiever’ gebruikt dan ik..Maar 2/3/4 keer per dag opladen?!!? Alleen als ik TomTom nodig heb is ie zo leeg, maar dat is te verwachten, en dan is een autolader ook eigenlijk niet meer dan normaal denk ik

    Ik vind het vooral vervelend in het weekend, oke hij redt misschien de school dag van ‘s ochtends tot ‘s avonds. Maar tijdens het stappen is dat ding ineens leeg.

  15. 3G uit maakt al het verschil

  16. @Daan: Als je ‘m nauwelijks aanraakt dan is-ie niet leeg aan het eind van de dag nee. Overigens is met 700+ maal opladen mijn iPhone 4 zo’n 15 tot 20 % batterijcapaciteit verloren.

  17. Origineel geplaatst door Dekon
    Wow ze hebben het gemakkelijk gemaakt om de batterij te vervangen. Bij de iphone 3/3gs die ook een unibody hadden moest je eerst al de onderdelen eruit halen om de batterij te kunnen vervangen. Op technisch vlak is dit bij de 5 dus beter geplaatst.Typisch :de eerste post hierboven is ook alweer direct een zeurpost.

    Dat was bij de iPhone 4 en 4s ook al het geval.

    Origineel geplaatst door Peter
    Wat ik me afvraag: kregen ze m ook weer in elkaar en werkte alles nog?

    Natuurlijk, waarom niet?

  18. Origineel geplaatst door Donstil
    Dat was bij de iPhone 4 en 4s ook al het geval.

    een beetje begrijpend lezen AUB . Ik sprak hier over unibody vanachter (wat de 4 niet heeft). Men is met de 5 een beetje teruggegaan naar de 3 (unibody vanachter) en is ditmaal zo slim geweest om de batterij deze keer naar voor te plaatsen wat het een stuk simpeler maakt om te switchen tov de 3.

  19. Alleen als ik een vrije dag heb en een game zit te spelen dan is hij zo (paar uurtjes leeg) en dan doe ik hem wel paar keer aan de oplader. Maar dat is met PSvita ook zo, die is groter en gaat ook wel 3 keer zo lang mee, maar daar kom je de dag ook niet mee door.

    Voor de rest komt hij gewoon wel de dag door. En hoef ik hem zeker niet 3 tot 4 keer op te laden.

    @Dekon: Volgens mij is de 3G nooit benoemd als unibody. Het is sowieso niet 1 stuk aluminium waar de vorm uit is gefreesd of gelaserd. En er zit een lijst om de glasplaat. Denk dat dat mensen ook beetje verward en als je dan ook afsluit met “Op technisch vlak is dit bij de 5 dus beter geplaatst.” Tjah dan kun je gewoon antwoorden dan is dit bij de 4 & 4S ook gewoon al op technisch vlak beter geplaatst.

  20. Ik vind het altijd grappig dat mensen zo zitten te zeuren over hun batterijduur.. Ooit wel eens gekeken hoe je je toestel nu echt gebruikt?
    Ik keek hier vroeger ook nooit naar. Tot een vriend van mij me adviseerde mijn schermhelderheid eens wat minder fel te zetten. Dit resulteerde (tot mijn verbazing) in een batterijduur die bijna 2 x zo lang was geworden ! So worth a try?

  21. Origineel geplaatst door iMarvin
    Ik vind het altijd grappig dat mensen zo zitten te zeuren over hun batterijduur.. Ooit wel eens gekeken hoe je je toestel nu echt gebruikt? Ik keek hier vroeger ook nooit naar. Tot een vriend van mij me adviseerde mijn schermhelderheid eens wat minder fel te zetten. Dit resulteerde (tot mijn verbazing) in een batterijduur die bijna 2 x zo lang was geworden ! So worth a try?

    Niet alleen je verlichting, ook je slaapstand naar 1 minuut, je berichtencentrum en locatievoorziening apps minderen en je bluetooth, hotspot, en wifi uit als het niet nodig is.

    Niet dagen je telefoon aan laten staan is ook een goede, net als soms helemaal leeg laten lopen en helemaal vol laten lopen voor een goede cycle count.

    Met al deze tips kan je zo je telefoon een dag extra mee laten gaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.