Reacties voor: Eerste iPhone 5-kopers ontvangen verzendbevestigingen uit China

De eerste verzendbevestigingen voor de iPhone 5 zijn gearriveerd. De iPhone 5 staat gepland om op de verwachte verschijningsdatum van 21 september aan te komen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 28 reacties

  1. Oberhausen hoor je wel vaak, ook Belgen.

    Trendy place denk ik :p

  2. Hoop dat de eerste lichting van betere kwaliteit is dan die van de iPhone 4 (niet of slecht reagerende home buttons, gele waas over het scherm, etc. etc.)…

  3. Wil hem graag hebben en heb dat ook aangegeven bij T-Mobile, maar om er nou voor in de rij te gaan staan dat gaat me net effe te ver. Het is maar een telefoon.

  4. Origineel geplaatst door kezie
    Hoop dat de eerste lichting van betere kwaliteit is dan die van de iPhone 4 (niet of slecht reagerende home buttons, gele waas over het scherm, etc. etc.)…

    Lijkt me eerlijk gezegd flauwekul. Dat verhaal ben ik nog helemaal nergens tegen gekomen.

  5. @kezie: Ben ik ook benieuwd naar. Wacht zelf een maand voordat ik hem aanschaf om niet met de evt kinderziekten te zitten.

  6. Ik vind het wel mooi dat zoveel landen tegelijk gaan verkopen dan is het eerlijk wand sommigen gaan er voor naar de VS of waar die eerde uit is tegelijk heb je dat niet

  7. @Luc P.: Ik heb wel degelijk een gele waas over mijn scherm. Ik had een van de eerste iPhone4’s die hier werden verkocht. Werkt prima, nog steeds hoor maar het oogt gewoon niet mooi.

  8. Wanneer is ie te bestellen op Apple.nl?

  9. @Praia: ik denk de 21e (vrijdag as)

  10. Ik ben toch zo jaloers op die mensen haha

    Voor mij zal het pas december worden omdat dan m’n abbo afloopt en ik nu geen geld meer heb omdat ik 2 weken geleden n Macbook air heb gekocht en dat hikt erin als 17 jarige kan ik je zeggen.

  11. dat van die gele waas was de iPad 2, het was de lijm die nog niet gedroogd was

  12. @kezie: Ik verwacht dat het weer zo’n 3 maanden duurt voor alle kinderziektes opgelost zijn van de iPh5 & iOS6. De 1ste kinderziekte is al bekend voordat er überhaupt 1 (CDMA) iPh5 geleverd is. Het is anno 2012 niet mogelijk om tegelijkertijd een telefoongesprek te voeren en data te verplaatsen met een CDMA iPh5. Apple is altijd al tegen de multi-task functie geweest v.w.b de iPhone en ze laten het op deze manier ook zien. Nu zal ik weer reacties zien met wat zeur je nou want we krijgen hier de GSM-versies maar ik vind het toch wel typisch voor zo’n confrol freak achtige multinational welke Apple is!

  13. Ik kan nog wel even wachten, zal dit jaar wel overstappen van mijn iPhone 4s naar een 5. Ik wacht wel tot dat dienop eBay of Marktplaats komt.

  14. De 5 komt er wel, maar wacht nog wel effe.
    M’n 3GS houd’t nog wel even vol zodat ik de eerste praktijk bevindingen af wacht.

  15. Ik heb al bij t-mobile doorgegeven dat ik er eentje wil. Dat is ook het eerste wat ik op 21 september doe. Dit jaar doe ik wel alles via de website. Vorig jaar bij de lancering van de 4s in NL waren de verkopers in de T-mobile Venlo winkel mij wijs aan het maken dat de iphone 4s de week erop uit zo komen terwijl ik op hun eigen website liet zien dat ie te koop stond. Ik ga wel 21 september ‘s avonds naar Oberhausen. Ik ga niet in de rij wachten maar ik wil de telefoon toch eerst even in mijn handen hebben. We hebben der zin in!

  16. @frank: Helemaal met je eens. uren wachten of zo ver reizen alleen om een telefoon 1 week eerder te krijgen gaat me net iets te ver.

    hoewel ik hem wel heel graag hebben. dus hopelijk kan ik hem 28sept gelijk halen.

    Kan nu even lekker rustig denken welke kleur ik wil hebben. ze zien er beide mooi uit.

  17. @iPhonist von Gates: De cdms data/voice kwestie lijkt me geen kinderziekte, maar een beslissing. Dat heeft verder ook niet zoveel met multi tasken te maken. Je argument is niet erg overtuigend.

    @sansems: Het is ook wel erg leuk om ‘m als een van de eersten te hebben. Nu bijna iedereen ‘m vrij snel heeft is het minder leuk dan in het begin.

  18. Mijn 3GS valt uit elkaar, hoog tijd voor vervanging. Wel mijn oude abo’tje houden hé?

  19. Origineel geplaatst door sansems
    Ik ben toch zo jaloers op die mensen hahaVoor mij zal het pas december worden omdat dan m’n abbo afloopt en ik nu geen geld meer heb omdat ik 2 weken geleden n Macbook air heb gekocht en dat hikt erin als 17 jarige kan ik je zeggen.

    Dat hikt er ook in voor een 30 jarige, kan ik je zeggen….

  20. Origineel geplaatst door kezie
    Hoop dat de eerste lichting van betere kwaliteit is dan die van de iPhone 4 (niet of slecht reagerende home buttons, gele waas over het scherm, etc. etc.)…

    Ik heb de eerste lichting en: Mijn knop doet het NU nog perfect, gele waas helemaal geen last van en voor de rest heb ik alleen dat ontvangst slecht is als ik die grip of death doe, meer niet.

  21. Ik vind het nog steeds jammer dat een dergelijk product niet in het westen kan geproduceerd worden. Ik zou er zelfs extra voor willen betalen.

  22. Gaan de telco’s hem ook verkopen, of moet je daarvoor naar de AppleStore? Heb namelijk geen zin om mij abo te veranderen, want die heb ik nu nog voordelig. (T-Mobile abo van 2008).

  23. Dus 90% zeurt over de prijsverhoging, maar rijdt wel met de huidige benzineprijzen naar Oberhausen. Ik wacht wel een weekje, hoewel mijn iPhone 3G’s Touch niet meer reageert. Heerlijk die stilte 🙂

  24. @@rno: Mijne is anders op zijn sterfbed. Een flinke stap van 3GS naar 5. Ben benieuwd!

  25. Is het ook mogelijk om de I5 op te halen in Amsterdam zonder voorbestelling, of zijnze dan zo goed als zeker uitverkocht? Ik bedoel zijn er 2 voorraden 1 voor verzenddn en 1 voor stores?

  26. Ik denk aanstaande vrijdag om 09:00 uur achter de computer, naar Apple Store NL en refreshen als een gek???

  27. @IceBlue: Ik vraag me eerder af HOEVEEL je extra moet betalen. Het zou me niet verbazen als het de prijs zou verdriedubbelen.

  28. Is het niet zo dat juist de eerste zending perfect is, want die liggen al wel even klaar. En dat de tweede zending te snel is gemaakt en daarom problemen geeft zoals die gele vlaag?

    Ik heb mijn 4S afgelopen januari gekocht en daar zit een gele vlaag overheen. Is niet storend, zeker niet als je er geen andere naast hebt liggen. Want als je er een andere naast legt zie ik het wel.

    Zit te twijfelen wanneer ik nu bestellen moet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.