Reacties voor: Eerste iPhone 4’s in handen van kopers

De iPhone 4 is gelanceerd in Nederland, België en diverse andere landen. Niet alles liep op rolletjes: Switch besloot de iPhone niet te verkopen en Belcompany kampte met kleine voorraden.
Lees het complete artikel → Eerste iPhone 4’s in handen van kopers
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 264 reacties

  1. Ik stond als 3de op de lijst van een Belcompany, maar nr.2 stond niet om 9 uur voor de deur, en dus kreeg ik zijn iPhone……. Lullig, maar ik ben blij, want meer dan 2 hadden ze er niet.

  2. Belcompany Maarssen had twee 32GB-toestellen waarvan ik er nu ééntje in het bezit heb.

    Mijn gereserveerde iPhone4 bij de T-Mobile Store in Utrecht kon ik vandaag ook ophalen; nu gaat een kennis van me die vanmiddag scoren.

  3. Voor klanten van het Zwitserse Switch is het wel slikken. Toch denk ik dat Switch de meest verstandige keuze heeft gemaakt. Niet eerder in het assortiment opnemen dan dat zeker is dat er geleverd kan (blijven) worden. En dan de nadruk op blijven. Persoonlijk vind ik een winkelvoorraad van twee stuks zoals in Drachten een belachelijke vertoning. Verkoop dan nog even helemaal niks. De release date is gewoon een paar weken te vroeg gepland. Je moet zoiets kunnen waarmaken. Onvoorstelbaar!

  4. Weet iemand waar je je order nummer. kan vinden? Zowel in de e-mail als de sms die ik heb gehad, stond geen order nummer.

  5. T-Shop Weert had 20 stuks voorradig. Allemaal naar de pre-orders.
    Actie van 40 euro; moest je wel nieuw contract afsluiten (en van dit bedrag ging nog wel de aansluitingskosten af)

  6. Ik had mijn iPhone 4 in mei al gereserveerd en kon ‘m vandaag dan ook netjes ophalen bij het BelCompany filiaal in Veenendaal. Het activeren vroeg even geduld vanwege de drukte bij T-Mobile maar ik typ dit nu toch echt op mijn nieuwe iPhone 4, die trouwens een prachtig beeldscherm bezit!

  7. In Antwerpen ging t zoals t filmpje in Hasselt, alleen stonden wel wat meer mensen om 7u. Je kreeg netjes nummers in de rij, wat beter geregeld was in parijs in juni waarbij de rij een chaos was.

    Ik was nummer 35, maar een groot gedeelte voor mij had geen reservering, dus kwamen ook niet binnen. Om kwart voor 8 liep ik naar buiten met een iphone4 voor mijn girlfriend (na het succesvol verkopen van haar 3gs voor 400 euro op MP afgelopen vrijdag 🙂 ).

  8. En daarom heb ik mijn iPhone 4 uit Engeland laten komen. Simlockvrij en al 2 weken in mijn bezit. Ik koop er nooit meer één in Nederland…

  9. wat ik eerder zei:
    Ik heb geprobeerd een toestel te kopen zonder reservering.. ik kreeg een korte nee, waarop ik vroeg wat ik dan het beste kon doen. “we verwachten ongeveer over 8 tot 10 weken de nieuwe lading, kom dan maar weer terug” “maar kan ik dan niet alvast reserveren? ik kan moeilijk gokken wanneer jullie ze hebben” “nee dat kunnen we ook niet, schrijf je maar in voor de nieuwsbrief”…

    Achterlijk zooitje bij tmobile, behandelen je echt als stront terwijl ik daar op het punt sta voor 890 euro een abbo af te sluiten als nieuwe klant, krijg je dit. Filiaal Breda btw.

    Kijk, dat je geen toestel hebt okay, maar geen reservering?? slaat toch echt nergens op, eerst nieuwe klanten naaien door je bestaande voor te trekken en daarna zelfs nog je ogen sluiten voor nieuwe? kommop man..

  10. Hoe raar is het dat medewerkers van telecomretailers als eerste de iPhone 4 zullen hebben? Niet echt toch? Dit is een stukje voordeel van het daar in dienst zijn. En om nou eigen medewerkers op een reserveringslijst te zetten… Zo heeft elke werknemer wel z’n voordelen bij z’n werkgever. Denk dat de frustratie groter is dan het uiteindelijke probleem. Welkom bij de Apple hype! Uiteraard is het niet netjes om dan ook de 2e aan een willekeurige klant te verkopen.

  11. Vandaag om 12:00 binnen gekregen. Eindelijk van mijn 3G af 🙂

    Wanneer krijgen we een bumpercase?

    (Red.) Staat net een artikel over online.

  12. Ook in mijn handen

  13. Origineel geplaatst door OmeWillem
    Voor klanten van het Zwitserse Switch is het wel slikken. Toch denk ik dat Switch de meest verstandige keuze heeft gemaakt. Niet eerder in het assortiment opnemen dan dat zeker is dat er geleverd kan (blijven) worden. En dan de nadruk op blijven. Persoonlijk vind ik een winkelvoorraad van twee stuks zoals in Drachten een belachelijke vertoning. Verkoop dan nog even helemaal niks. De release date is gewoon een paar weken te vroeg gepland. Je moet zoiets kunnen waarmaken. Onvoorstelbaar!

    Marketing heet dat.

  14. Hier waren er 2 beschikbaar in het mobistar center wilrijk(antwerpen) 1x 16gb black en 1x 32gb black.
    Was samen met men maat de enigste 2 gelukkigen hier.

  15. Zou het zin hebben om morgen in Antwerpen te kijken of ik een iPhone 4 kan bemachtigen? Lijkt me niet als ik de berichten zo lees, maar ben er toch.

  16. In zwolle stond ik als 7e op de reserveringslijst en na vanochtend stond ik op nummer 4. Dat betekend dus dat er maar een klein gedeelte is binnen gekomen in Zwolle. Helaas, het is nog onduidelijk wanneer de volgende iphones in zwolle worden geleverd.

  17. Mijn iPhone 4 komt morgen binnen. Besteld via de Phone House. Maar kan iemand mij vertellen hoe het zit met micro sim bij phone house want we hebben nog niks binnen en ik kan de phone house niet bereiken. Iemand weet hoe het werkt bij de phone house met de microsim

  18. Ik had ook op 20 juli rond 11 uur besteld, vind het wel echt belachelijk dat ze een online webform handmatig verwerken, ik hoorde dus bij de eerste levering te zitten.. Maarja. Toch maar eens kijken of ik over 2 jaar naar Vodafone ga.

  19. Origineel geplaatst door Timoow
    En daarom heb ik mijn iPhone 4 uit Engeland laten komen. Simlockvrij en al 2 weken in mijn bezit. Ik koop er nooit meer één in Nederland…

    Ik blijf dat “tricky” vinden. Wat doe je als hij defect raakt? dan mag je dus weer terug naar engeland om hem daar in te gaan leveren.

  20. Lanaken is de levering zoek… (wss gepikt)?

  21. Ook 20 juli om 10.18u besteld, jammer dat T-mobile zijn eigen klanten naait. Nu maar hopen dat er volgende week een 2e lichting uitgaat en dat we daar bij zitten.

    Tevens ben ik #10 bij Belcompany, maar daar krijgen ze slechts 2 stuks per week binnen dus dat duurt ook nog wel even…

  22. Iphone al een paar uurtjes binnen 🙂
    Death grip wel aanwezig alleen noem ik het liever death finger want je moet gewoon bij dat zwarte streepje linksonder vandaan blijven. Overigens al een paar keer getest tijdens bellen maar dan merk je er niks van. Terwijl als ik hem gewoon in mijn hand heb en hou hem lang genoeg op die manier vast er Geen Service komt te staan. Misschien is signaal sterker als je aan het bellen bent 🙂

  23. Origineel geplaatst door Rens Verhoeven
    Mijn iPhone 4 komt morgen binnen. Besteld via de Phone House. Maar kan iemand mij vertellen hoe het zit met micro sim bij phone house want we hebben nog niks binnen en ik kan de phone house niet bereiken. Iemand weet hoe het werkt bij de phone house met de microsim

    Probeer je provider.

  24. rare shit ik had hem dinsdag ja fouten worden gemaakt als je 3gs opstuur voor reparatie en je krijgt een 4 voor terug maar ja helaas heb er mee kunnen spelen maar t mobile wil hun shit terug foutje bedankt jammer voor de gene waarvoor hij bestemd was die moet nu wachten en ik kan even spelen morgen op de bus en wacht op mijn 3gs en volgend jaar eindelijk misschien een iphone 4g s

    en eerlijk uiterlijk is anders andere hardware camera voor maar software geen verschil met een 3gs met update naar i0s4 dus als je al een iphone heb maak je niet druk en haast je niet alleen de camera is leuk chat roulette en zo

  25. Echt balen…. Ik ben geen klant van T-Mobile dus ik heb nog geen iPhone via T-Mobile kunnen bestellen. Wanneer kan ik hem wel online via T-Mobile.nl bestellen?

  26. Ben zojuist gebeld door de klantenservice van T-mobile en vanwege drukte en omdat ik een, uhum, goede klant ben, kon ik nog mee in de eerste ronde en zou mijn toestel bij akkoord uitgeleverd worden… dus volgens mij is de schaarste iets wat overtrokken is…

    je hebt ze wel of niet… je kan geen nee verkopen en vervolgens doodleuk bellen en zeggen dat het ding op voorraad ligt.

    ??? i dont get it.

  27. AMP heeft nog 15 minuten.. zit al zowat 3 uur te wachten 😐

  28. Ik heb gewoon via de webshop van Belcompany gereserveerd de 20e. Heb dezelfde dag bevestiging in de mail gehad en alles, hoor alleen sinds de 20e niks meer van ze. Heb zelf aangegeven dat ik hem bij de Belcompany winkel wilde halen.
    Ben dus vanochtend even naar de plaatselijke Belcompany gegaan, maar daar snapten ze er al helemaal niks van. Ze vonden het maar raar dat ik al betaald had voor de iPhone. Ook hadden ze er maar 2 binnengekregen, waarvan 1 demo model.
    Volgens mij gaan ze dus eerst de reserveringslijst van de winkel zelf af, voordat ze aan de internet bestellingen gaan kijken. Ben ik weer lekker mee. Echt geen zin om 8-10 weken te wachten.
    Heeft iemand al een iPhone mogen ontvangen die online via de BelCompany webshop was gereserveerd?

  29. Ik heb op 9 juli drie iPhone 4 32 GB gereserveerd in de T-Mobile Shop in Purmerend, en uiteraard 150 euro af mogen tikken. Helaas tot nu toe niets gehoord 🙁 En ik ben niet in de buurt om langs te gaan…. Wordt dus spannend als ik langs de winkel ga.

  30. Origineel geplaatst door Michael: Echt balen…. Ik ben geen klant van T-Mobile dus ik heb nog geen iPhone via T-Mobile kunnen bestellen. Wanneer kan ik hem wel online via T-Mobile.nl bestellen?

    Als het goed is vanaf vandaag, levertijd 8-10 weken.

  31. Ik heb hem maar net via de site bestelt voor een jaar abo, ik ga niet wachten op die winkels.

  32. Ik ben samen met vrouw en kinderen naar Hasselt gegaan.
    We kwamen er even voor half 10 aan en er stonden een 4 tal mensen Onder reservering voor de deur. Wij (met reservering) konden dan ook zo doorlopen. Even voor 10 naar buiten gelopen met 2 iPhones.
    Waren er maar 1 per persoon te verkrijgen.

  33. stelletje commercielle idioten! wil ook nog betalen voor die iphone moet je nog wachten! als appel zich nou minder bezig houd met de promotie van al dat soort dingen dan kunnen ze zich iets meer richten op de verkoop zodat iedereen er eentje kan kopen bij de release!

  34. Mobistar kust streek nergens een iPhone 4 schande Apple ……. Wanneer gaan ze eens wachten tot ze er genoeg hebben voor dat ze de iPhone lanceren 200 stuks per winkel ofzo dan hebben ze pas tevreden klanten !!!’

  35. Origineel geplaatst door tijmpje
    Iphone al een paar uurtjes binnen Death grip wel aanwezig alleen noem ik het liever death finger want je moet gewoon bij dat zwarte streepje linksonder vandaan blijven. Overigens al een paar keer getest tijdens bellen maar dan merk je er niks van. Terwijl als ik hem gewoon in mijn hand heb en hou hem lang genoeg op die manier vast er Geen Service komt te staan. Misschien is signaal sterker als je aan het bellen bent

    Mocht die van mij signaal verliezen dan stuur ik deze meteen terug.. is toch belachelijk zo’n duur toestel en dan geen ontvangst.. had begrepen dat dit niet bij alle toestellen het geval is..

    en T-mobile zuigt zwaarrrr.. weet iemand of ik het alsnog kan opzeggen? mijn abbo is gisteren officieel ingegaan(de verlenging).

    ik hoef geen iphone als ik maar van t-mobile af ben.

  36. Net thuisbezorgd voor m’n vriend, speciaal thuisgebleven zodat ‘ie ‘m ECHT vandaag zou hebben. Natuurlijk geen microSIM… T-mobile gebeld, klantenservice weet van niks, maar gaat het wel doorzetten. Nou nog zien te regelen dat ‘ie vandaag nog een microsim krijgt…

  37. Ik had hem gister avond om 00:00 uur besteld bij pdashop.nl en heb net het belletje gekregen dat hij morgen geleverd zal worden. Ik heb blijkbaar geluk gehad want ze zouden er maar heel weinig gekregen hebben.

  38. Ik heb hem om 11 uur in Eindhoven kunnen ophalen bij de t-mobile shop. Wel beveiliging, geen wachtrij. Was meteen aan de beurt. Had wel een pre order gedaan 9 juli.

  39. Heb hem in Antwerpen gekocht via de launch reservaties. Verliep vrij vlot. Vond het wel een beetje erg voor de mensen die voor niets zijn komen opdagen.

  40. ik stond derde op de lijst bij de Phone House.. jongens hebben echter niks binnen gekregen en alleen de ‘direct shipping’, ofwel de koeriersdienst verkocht aan andere klanten. Nu zijn alle telefoons dus weg. Lekker weer..

  41. binnen! de 32GB.
    Koerier was vanmorgen op pad gegaan met 68 iphones voor amsterdam centrum.
    activatie ging soepeltjes. geen klagen van deze kant!

  42. ik wil hem ook 🙁

  43. ThePhoneHouse is helemaal super, vannacht besteld en ze komen hem maandag op mijn werk bezorgen! 🙂

  44. Had ook tussen 8 en 11 gereserveerd bij t-mobile, vorige week bevestiging gehad van m’n reservering via mail… daar is het bij gebleven, geen iPhone4 voor mij vandaag… t-mobile, bedankt!

  45. (Zucht) ik bedoel (diepe zucht) ik heb geen iphone kunnen bemachtigen en geen ipad het zit niet mee was vorig jaar 1 van de eerste met een iphone 3GS en nu niks en aangezien de levertijd van 7 tot 10 weken denk ik dat ik maar ga wachten op de witte die is ook nog eens mooier en de ipad haal ik vogende week wel nergens is zowel de ipad als de iphone nog te koop of ik moet minstens 2 uur rijden om er 1 in bezit te krijgen

  46. Net T-mobile maar is gebeld, mijn reservering (webform 20 juli) was spontaan verdwenen….lekker dan.
    Jongen heeft nog geprobeerd mij hoger/bovenaan op de lijst te krijgen maar dat ging systeem technisch niet. Nu dus maar opnieuw erin laten zetten en krijg zowel een schriftelijke als digitale bevestiging.

    Ga er ook geen energie in steken om dingen voor elkaar te krijgen en heb alles maar geaccepteerd en vriendelijk bedankt voor de moeite. Heb wel betere dingen te doen nog vandaag.

  47. Voila, ook ik heb er eentje… Maar ik wilde een 16GB en heb een 32 GB mee naar huis, twas dat of niets…

  48. @iphonevanolaf zei op 30 juli 2010 om 14:13
    Goed om te weten, allemaal!

  49. Mijne besteld bij Belsimpel.nl

    Can not waiten

  50. exciting… if i wasn’t so lazy + got the iPhone4 within a couple of days, i would dig attending such a release & being in line w/ other geeks.

  51. @Vince, Ik heb hem vannacht ook online besteld bij phonehouse en krijg hem morgenmiddag geleverd! SuperService!

  52. Origineel geplaatst door Michael
    Echt balen…. Ik ben geen klant van T-Mobile dus ik heb nog geen iPhone via T-Mobile kunnen bestellen. Wanneer kan ik hem wel online via T-Mobile.nl bestellen?

    Dat kan al kijk maar op de site van t-mobile zag het net.

  53. @sjorek,

    Ik ben vandaag ook lang geweest bij een TM shop in Tiel. Ik heb gewoon weer kunnen reserveren met een aanbetaling van €50,-. In de map stonden nog iets van 10 a 15 aanmeldingen. Dus ik ga er vanuit dat ik gewoon bij de 2e lichting mijn iPhone 4 kan bemachtigen.

  54. De 20e telefonisch besteld, en die dag nog teruggebeld om te bevestigen. Ordernummer 249xxx en ik sta nog steeds op status 2. 🙁
    Dat zal dus wel geen iPhone 4 worden dit weekend!

  55. Mensen overdrijven echt. Net of dat de mobiel nog net is uitgevonden. Pfff

  56. Origineel geplaatst door Jeroen
    Ordernummer 249xxx en ik sta nog steeds op status 2

    pfff..blijkbaar niet op volgorde allemaal :S

  57. Vanochtend in Heerlen bij T-Mobileshop na eerdere reservering kunnen afhalen. Heel professioneel door de shopmedewerkers afgehandeld (zowel reservering als uitlevering). Ben daar heel tevreden over. Superapparaat overigens en tov 3G een hele grote stap vooruit!

  58. Zo, verslag uit België:

    De eerste iPhone 4 bij Mobistar De Keyserlei Antwerpen is gescoord door jullie landgenoot Benjamin uit Delft. Hij had het er voor over om reeds gisteren naar A’pen te sporen.
    Ikzelf was vanochtend iets voor vijven de tweede in de wachtrij en behoor samen met nog 8 anderen tot de gelukkigen (zwarte 32GB). Yep, in alle Mobistar Centers te Antwerpen zijn er slechts 10 stuks (5x 16 GB en 5x 32GB) geleverd…
    Enkel in de shop waar de gereserveerde toestellen vanaf 7u vanochtend werden verstrekt beschikte men over 110 toestellen. Trouwens wel netjes geleverd mét micro-sim (maar zonder bumper). Trachten wel naar goede Mobi* gewoonte abo en verzekering aan te smeren (“omdat het retina-scherm zo gevoelig zou zijn (sic)” 😉 )

  59. Ik heb mijn 32GB Black ook op kunnen halen in de shop in Zoetermeer, ze hadden er maar 7 binnen gekregen!! En iedereen die kwam zonder reservering kon ter plekke reserveren maar kreeg geen toestel mee.

    Succes aan de drie klanten voor me die weer onverrichter zaken huiswaarts moesten keren. Alle drie zagen de iPhone voor ze op balie klaar liggen maar kregen ‘m toch niet mee omdat of het contract nog niet verlengd kon worden of ze al een reservering voor een iPhone 4 hadden lopen via de T-Mobile website/telefonisch voorinschrijving. Erg zuur voor deze mensen!!

    Ben zelf inmiddels al helemaal up&running, de update naar 4.0.1 staat er af fabriek nog niet op maar dat was zo gebeurd. iTunes deed vervolgens een restore van de backup van m’n 3G en installeerde m’n programma’s en klaar! 🙂

  60. Ik zal wel de enige zijn die het raar vind dat mensen zo vroeg in de rij gaan staan voor een telefoon die wss toch al uitverkocht is als ze aan de beurt zijn.

  61. Ik wacht nog even. Heb nu toch al zolang gewacht, dus nog iets langer wachten is geen punt! Apple moet eerst dat antenneprobleem oplossen. Een gratis condoom hoef ik niet.

    Ik ga niet in de rij staan bij een telefoonwinkel en ik ga de iPhone 4 niet voorruit bestellen. Ik ben toch niet gek!

    Apple heeft heel veel mensen goed gek weten te krijgen. Steve Jobs is god en hij heeft vele, vele volgelingen. Hoe is het mogelijk in 2010 !!!!

  62. ik heb een foto van uit Evere, Brussel, waar deze ochtend +/- 35 man was rond 10hr voor… slechts 6 iPhones (3/3 verdeeld)

    ik stond er om twintig voor 4, en was 2de na een man met z’n vrouw die er om 2hr20 waren…

    gelukkig had ik de 2de (via zijn vrouw die geen wou) en de 3de (mijn beurt dan) kunnen scoren voor mij en m’n broer!
    wat er verschil t.o.v. mijn vervang 2G iphone…

    btw: in Evere kwamen rond twintig voor 7, 4 duitsers toe uit Berlijn.. dachten 2 iPhones per persoon te scoren… NOT, slechts 1 van hen was de gelukkige 6de persoon (moest wel de overschot nemen) en 3 anderen mochten afdruipen, voor niets gereden dus! dat vond ik pas hilarisch

  63. Wat weer een gehypte meuk. Schijnbaar hoeft een telefoon niet meer te kunnen bellen. En wederom een matige camera en ehh multitasking kon al met gejailbreakte iphone. Laat Apple hun epic fail antenne fout eerst maar eens oplossen voor ik eraan denk 1 te bestellen.

  64. Vandaag om 10 uur in Apeldoorn mijn Iphone gehaald bij T-mobile.. was nummer 15 in de lijst.. was vrij snel geregeld allemaal..
    Wel zoek ik nog iemand die een keertje facetime met me wilt testen.. want door de schaarste heb ik nog geen kennissen met een iphone 4..

  65. Mooi ding! Nu maar hopen dat apple die arme suicidale stakkers in china wat meer uitbetaald … Steve kan het missen!

  66. OMFG dat beeldscherm is echt fantastisch, zo enorm scherp!!! En snel t.o.v. mijn 3G:D

    Ff verder spelen!

  67. Heb vandaag de 32GB versie kunnen kopen in Antwerpen. Heb er wel bijna 800km voor moeten rijden (gisteren om de reservatie bij iemand op te pikken, en vandaag om 1 exemplaar aan de persoon die me de reservatie had gegeven te bezorgen), en een nachtje slaap moeten overslaan. Maar het was het allemaal volledig waard! Via het iPhoneclub-forum had ik iemand gevonden die zijn reservaties met me wilde delen. I love you iPhoneclub!
    Micro-sim van Base erin en klaar. Heb trouwens totaal geen last van de ‘dead-grip’. Heb zelfs een sterkere ontvangst als met de 3GS, onafhankelijk van hoe ik het toestel vasthou. Vreemd, maar mij hoor je niet klagen.

  68. Snap de hype niet van een mp3 speler waar je mee kan bellen en vervolgens nog kinderziektes heeft ook nog???

    En de techniek is zwaar achterhaalt er zijn toestellen die goedkoper zijn en veel meer kunnen

  69. yup mijn iphone ook in breda opgehaald…. t-mobile had er 60 binnen en er stonden 400 op de lijst 😛 en ik was de eerste gelukkig!

  70. ontdanks mijn vroege reservering bij een A-mac store (premium reseller), is mijn wachttijd nog steeds 4 tot 6 weken. Er waren vandaag maar 6 (!) iphones bij de premium reseller verkrijgbaar.

  71. Origineel geplaatst door erwin roossien
    Wat weer een gehypte meuk. Schijnbaar hoeft een telefoon niet meer te kunnen bellen. En wederom een matige camera en ehh multitasking kon al met gejailbreakte iphone. Laat Apple hun epic fail antenne fout eerst maar eens oplossen voor ik eraan denk 1 te bestellen.

    En weer zo’n terpetijnpisser…. Bestel gewoon niet als je het niks vind, maar ga hier niet lopen zagen…

  72. @Robin:

    Werk je toevallig bij de premium Apple seller in Veenendaal? Zo ja, dan heb ik laatst een iMac bij je gehaald. Dus de belcompany had ze wel op voorraad? Stond er een lange rij? (voor de iPhone ‘6’)

  73. Gereserveerd via de voorinschrijving van T-mobile.
    Eergisteren de micro-sim binnengekregen.
    Vanochtend de bewuste telefoon netjes bezorgd gekregen.
    Ik kan niks anders zeggen dat het allemaal fantastisch werkt.
    En ik heb eens stevig die deathgrip geprobeerd, maar ook in “de greep” had ik geen problemen.
    Maar goed gratis hoesje is onderweg.

  74. Ja lieve mensen, klant is koning.

  75. Als de koerier hem komt brengen…krijg je dan ook een microsim?

    ik lees wel dat ik hem zelf kan knippen, maar ik heb ler liever 1 zo van de tmobile vandaan, mocht hij ergens storen, dan weet ik in ieder geval dat dat niet door de geknipte simkaart komt…

  76. Ik stond vanaf 6:45 bij T-Mobile Delft, pas om 8:40 kwam de tweede, daarna liep het door tot ongeveer 12 mensen bij de opening.

  77. Origineel geplaatst door Timoow
    En daarom heb ik mijn iPhone 4 uit Engeland laten komen. Simlockvrij en al 2 weken in mijn bezit. Ik koop er nooit meer één in Nederland…

    Via Borderlinx of via een andere weg?

  78. Hij is er, ziet er super strak uit!

  79. weet iemand het tel.nr. van de t-shop in bergen op zoom (voordat ik er heen rij en ze niets meer hebben…)

  80. God leeft! Vanochtend even na achten bij smartphoneshop.nl online besteld. Ze bellen net. Wordt morgen geleverd! Het is een mirakel!

  81. @Timoow: Hoe heb je hem hier gekregen dan? Of heb je hem zelf opgehaald?

  82. Ik kreeg deze ochtend heerlijke ontbijtkoeken met fruitsap (in Doornik). Heerlijk toch, na klein uurtje wachten had ik hem al in bezit.

  83. Ik stond nummer 4 in Geneve…!

  84. Met de iPhone 4 heb je in ieder geval geen origineel, uniek mobieltje.

  85. @Alex:ik kan nu als je wilt… Ik ga wel zo weg en dan face time je met mij vanuit Zwitserland

  86. @Antoine zei op 30 juli 2010 om 14:33
    “of ze al een reservering voor een iPhone 4 hadden lopen via de T-Mobile website/telefonisch voorinschrijving. Erg zuur voor deze mensen!!”

    Dik terecht dan toch dat ze hem niet meekregen? Door die reservering zou een ander weer naast het net vissen omdat zij hem al ergens anders haalden. Ik vind dit dik terecht: goede zaak!

  87. De mijne ook binnen, hij is retesnel in vergelijking met mijn oude 3G 😀
    http://i32.tinypic.com/bfgwhh.jpg

  88. Had hem op de 20ste gereserveerd bij de tmobile shop in Groningen ( waagstraat ) en heb hem vanmorgen opgehaald 🙂

  89. Heb hem in mijn handen gehad maar niet kunnen meenemen Er was iets met t-mobile zakelijk. Hij staat wel op ons naam al dus wij hebben er zowiezo 2. Stond ook in de rij vanochtend bij belcompany. Wij waren als eerste en wisten dat ze maar 2 hadden binnengekregen. Tmobile hadden ook iets van 30 binnen gekregen maar werkten het lijstje af….toch stonden er mensen voor de deur. Wij wisten zeker dat we ons iphone kregen 🙂
    Toen zagen we een groepje weglopen, een medewerker van tmobile had hun allemaal weggestuurd omdat de iphones alleen voor de mensen waren die gereserveerd hadden.
    Ondertussen was er al 2 mensen bij ons gaan staan. Nou medewerker van Belcompany kwam en zei ‘jongens, we hebben er maar echt 2. Wie van jullie is eerste en tweede?’ Wij zeiden vrolijk ‘WIJ :D’ Hij gaf ons een hand en ging het winkel klaarmaken. om 9:30 mochten we de winkel in. De derde die bij ons stond ging nog even naar binnen om te kijken of hij showmodel mee kreeg maar helaas. Na het toestel even in zijn handen gehad te hebben ging hij net als de rest ervandoor. Later kwamen we een man tegen die als 4e in de rij stond bij ons met een t-mobiel tas…. Hij vertelde dat hij er een had kunnen bemachtigen en niet gereserveerd had :S HOE DAN? Bleek dat de helft wat t-mobile had gekregen verdeeld had met de mensen die in de lijst stonden en helft voor de eerste mensen die binnenkwamen!! WTF! Ze hadden mensen weggestuurd die voor de winkel al stonden! Heel flauw!

  90. Woow mijn week kan niet meer stuk. Eerst de Ipad, vandaag de Iphone 4. Ik heb de iphone dankzij dit forum. Mobistar Roeselare : geen TE lange wachtrij. De service in de winkel is excellent. Btw, deze middag om 01.15 waren er nog 6 in voorraad.
    Iphone ff getest : geen enkel probleem …….
    Aan het forum : nog eens bedankt om de link te plaatsen, anders had ik vandaag geen iphone.

  91. Grappig om te zien dat, sommige hem meteen op de marktplaats zetten….

  92. Origineel geplaatst door Vince
    ThePhoneHouse is helemaal super, vannacht besteld en ze komen hem maandag op mijn werk bezorgen!

    Vreemd dat dat kan, ik had hem in de shop gereserveerd drie weken geleden, maar daar is de levertijd nu nog steeds iets van 8-10 weken.

  93. @gijsmans: Net even gebeld naar hun klantenservice. Hij blijkt niet meer op voorraad te zijn. Blijkbaar heb je erg veel geluk gehad. Gefeliciteerd.

  94. Met Apple is het Sovjet-communisme in volle glorie terug. Voor wie het zich nog kan herinneren: ook toen stond iedereen in de rij om iets te kunnen kopen. Wat trappen we toch massaal in die doorzichtige marketingtruc.

  95. Heb de mijne lekker gaan halen bij Mobistar in de Langemunt (België). Een heleboel Nederlandse Mittburgers hadden jammer genoeg pech…Blijkbaar had ene pipo nummertjes uitgedeeld om zo’n mooie rij te vormen maar jah…Snugger zijn is de boodschap 😉 Apple freaks kennende… 😀

    By the way: heerlijke toestel hoor…

  96. @mario steenbergen:

    Had jij dan een 16 gig? Ik had mijn 32 gig de 9e juli gereserveerd in de waagstraat en ik behoor niet tot de gelukkigen…

  97. Gister in de nacht 32gb besteld om 1:00 bij the phone house. Amp logistics belt me net dat ze maandag komen bezorgen

  98. Ik had mijn 32 gb de 20e gereserveerd in Amersfoort.
    Ik kon hem vanmorgen ophalen.
    Wie wil er even ‘facetime’ met me testen ?

  99. @AlexT zei op 30 juli 2010 om 15:08
    Is ook gewoon gelogen; dit is een prima plek voor bedrijfjes om een beetje reclame te maken voor hun shop…

  100. @P-development:
    Ik heb precies het zelfde; 20 juli rond 11 uur/ half 12 besteld, maar niks hoor vandaag. :S Hopen dat er idd een volgende lichting komt waar als eerst de klanten van T-Mobile aan de beurt zijn.

  101. vanochtend om 8u bij de lokale mobistar shop voor de deur gaan staan en stond tot mijn verbazing als eerste voor de deur. 16Gb is mine.

  102. Origineel geplaatst door erwin roossien
    Wat weer een gehypte meuk. Schijnbaar hoeft een telefoon niet meer te kunnen bellen. En wederom een matige camera en ehh multitasking kon al met gejailbreakte iphone. Laat Apple hun epic fail antenne fout eerst maar eens oplossen voor ik eraan denk 1 te bestellen.

    En weer een voorbeeld van de epische uitspraak dat vooral mensen die geen iphone 4 hebben problemen hebben met de iphone. Gelukkig ligt niemand er wakker van dat jij er niet aan denkt er een te bestellen, zeker apple niet …

  103. ****** bij T-Mobile, had keurig besteld via de voorinschrijving op 9 juli en ontving deze e-mail:

    “Beste Mark,

    Bedankt voor je voorinschrijving voor de iPhone 4 op http://www.t-mobile.nl of via onze klantenservice. Je voorinschrijving is in goede orde ontvangen en wordt komende dagen verwerkt. Je wordt binnen 5 werkdagen geïnformeerd over de status van je voorinschrijving.”

    Nooit meer iets op vernomen dus….

  104. Allen,

    De oorzaak ligt niet bij T-mobile maar bij Apple, deze heeft niet genoeg geleverd om dit alles te regelen.

    Ik kan niet anders zeggen dat het bij de T-mobile zakelijk goed is geregeld.

    Netjes geinformeerd.

    Heb geduld de wereld vergaat niet.

  105. Krijgen we dan ook nog een topic en een poll voor mensen die genaaid zijn door T-Mobile?

  106. hallo ? wie wil er nou even met me ‘ facetimen’ ?

  107. @sjorek:

    Zo is dat niet alleen bij T-mobile breda. T-mobile is gewoon redelijk gierig. Daarnaast staan klanten niet op nummer 1, maar omzet. Ik heb 2 jaar lang gemiddeld 80 eu per maand betaald bij t-mobile, dus ik dacht dat ik, als ik een 2 jarig i500 abbo zou afsluiten met een 32 gb Iphone 4, dit toestel toch op zn minst gratis moest kunnen krijgen. Maar nee hoor, ik moest gewoon net zoveel (130 euro!!) betalen als iemand die nieuw klant wordt bij T-mobile.
    Dat vind ik dus echt belachelijk in een dergelijk concurrerende markt! KPN gaat daar gelukkig heel anders mee om. Gevolg, geen Iphone 4, geen T-mobile meer! Ik heb nu een HTC desire besteld bij KPN en ik ben zeer blij met die keuze. Iphone 4 is mooi, maar zijn meerprijs naar mijn mening ZEKER niet waard!

  108. was even spannend maar ik heb de iphone 4 32gb in huis!
    Heel erg mooi disign en een erg mooi scherm + de camera met flits werkt erg goed en is heel erg scherp!!!

  109. Ik heb uiteindelijk mijn bestelling via callcenter/tmob geannuleerd. Ook mijn reservering bij de shop.. Dit wel ofcourse nadat ik hem in mijn handen had via BelCompany.

    Toen ik ze gisteren belde zeiden ze in Nijmegen niet meer naar reserveringen te kijken want het ging om zo een klein aantal dat ze kregen dat het allemaal helemaal geen nut had volgens hen, dus diegene die er als eerste waren kregen er een mee..

    Ik daar vanmorgen vroeg heen (kon toch niet slapen en woon er in de straat) om 05:40! Er zaten al 2 jongens (vanaf half 1 snachts) en die gingen voor een 16GB. Half uur na mij kwam er weer iemand bij maar die vertrok meteen want het gerucht ging dat er maar 3 binnen waren gekomen. Er sloten nog 2 jongens aan op later moment maar het was verder rustig omdat niemand er ergens een DACHT te kunnen scoren.

    Ik heb uiteindelijk de enige 32GB mee kunnen nemen want was immers de 3e in de rij! De enige 32GB die er binnen gekomen is..En dat ZONDER reservering ^________^

  110. @Johannes zei op 30 juli 2010 om 15:38
    Volgens mij is iedereen die daar klant is dat. 😉

  111. Origineel geplaatst door Johannes
    Krijgen we dan ook nog een topic en een poll voor mensen die genaaid zijn door T-Mobile?

    Die wil ik ook wel eens zien !!!!
    Stond als derde op de reserveringlijst, maar door toedoen van de slimste verkoper van heel T-mobile, GEEN iPhone 4 vandaag, terwijl ze er 20 op voorraad hadden, en bedankt !
    50 Euro inschrijving terug geëist, nou T-mobile, het waren 2 fantastische jaren !!!!!

  112. @Fring:

    WAAARR

  113. @Pontifex: Mobistar Center Langemunt in Gent (België). Zelfs na de pre-orders hadden deze kerels een stuk of 50 iPhones liggen. Dus heb ik maar eentje meegenomen zonder reservatie en om 10.15 in de rij gaan staan 🙂

  114. Bij Mobistar Brussel hebben ze er gewoon 25 achterover gedrukt: ze hadden er ook 110, en er zijn maar 85 mensen met reservatie om geweest. Toch hebben ze er maar 4 verkocht aan mensen zonder reservatie! Nochtans had iemand van de organisatie ons net daarvoor toegefluisterd dat er nog een dikke 20 over waren.

    En wat hebben ze gedaan voor de rest: ze hebben een amateuristische reservatielijst opgesteld: gewoon naam en nummer genoteerd in een lijst onder elkaar. Ze vroegen niet eens of je een 16 of 32Gb wou. Het was beschamend amateuristisch. Ik zeg alvast zo snel mogelijk mijn abonnement op.

  115. Oh btw vergeten te melden dat ik het antenne probleem NIET nagebootst krijg!! Ik zit op een camping nu en totaal niet in de stad, oke heb geen 3G nu maar zeker wel genoeg verbinding.. Death Grip werkt hier dus niet *Woohooooo*..

    En verder is ie RETEEEESNEL.. Mooie foto’s en filmpjes.. Multitasking op zo’n snelheid is geweldig!! En hij voelt veel robuuster aan.. Ik ben er SUPER blij mee..

  116. @MrMaikey zei op 30 juli 2010 om 15:54
    Deathgrip is alleen lastig voor dikke amerikanen met hun worstenvingers!

  117. Origineel geplaatst door Harp
    @MrMaikey zei op 30 juli 2010 om 15:54Deathgrip is alleen lastig voor dikke amerikanen met hun worstenvingers!

    Ik denk het HARP.. Ik vind het maar vreemd. Ik verlies niet eens 1 streepje. ^_^ Strange.. Naja alleen maar goed..wooohoo!

  118. Download de bumper case program via de apple site(iTunes) en bestel nu al 😀 Net eentje besteld.

  119. Ik had gelukt dat ik deze week in Luxemburg op vakantie ben op 30 min afstand van Belgie. Vanochtend daarom naar Mobistar in Messancy gegaan.

    Om 830 was ik er als 3e in de rij. Om 9 uur op wachtlijst gezet omdat om 10 uur de verkoop pas startte. Espresso gehaald en teruggelopen. Om 9:45 werd ik echter al geholpen en 10 min later liep ik met geactiveerde 4G de deur uit.

    Op de wachtlijst van 9 uur stonden inmiddels rond de 25 namen maar nog 4G’s genoeg stelde de verkoper. Opvallend detail hele winkel hing nog vol met “ontdek de 3GS”-materiaal nergens ook maar iets over de 4G. Geen lange wachtrijen en ook geen event rondom launch georganiseerd. Maar ik vind het prima 😉

  120. @Amersfoort12:
    …er zijn ook toestellen die duurder zijn en minder kunnen….

  121. In juni besteld bij bel simpel, geen mailtje ik heb tien keer gebeld maar wegens drukte door de iphone 4 niet bereikbaar. Bij contact is mij verteld dat er geen zending is binnen gekomen dat Tmobile zijn afsptraak niet is nagekomen, erg vreemd. Het ook nog 4 tot 6 weken kan gaan duren. Ik wordt helemaal gek zo verheugd op de iphone en zo lang wachten. Het siert Bel simpel niet, dat er geen eens een mailtje af kan om de klant op de hoogte te brengen Schande BELSIMPEL

  122. als je twitter een beetje volgt zal het je niet zijn ontgaan dat TMobile een heleboel mensen moet teleurstellen omdat ze de voorinschrijvingen kwijt zijn!!!
    Het is toch te gek dat je bij de bron, Tmobile pas over 6-8 weken de iphone kan krijgen en bij resellers bij wijze van spreken gewoon op kan halen…..
    ga toch maar eens serieus vodaphone in de gaten houden

  123. Jaaaa, heb hem zojuist in België opgehaald en nu weer onderweg naar huis. 😀

  124. Mobistar winkels zijn telefonisch niet te bereiken. Iemand enig idee of er mobistar winkels(rond de NL grens) zijn die de iphone4 nog op voorraad hebben.

  125. @john50 zei op 30 juli 2010 om 16:13
    Stom ook om daar te bestellen als Belsimpel niet eens een officieel T-Mobile punt is. Eigen schuld, dikke bult?

  126. @Prosperot: welke winkel?? hebben ze nog voorraad?????

  127. Vanochtend toch nog even voor de vorm een belletje gehad van de lokale TM shop.
    Of ik 1 of 2 zoetjes in de koffie had 😀

    09:30 naar binnen gewandeld.
    En om 10:30 weer naar buiten (te lang geouwehoert met die gasten)

    MET iphone4 EN koffie achter de kiezen.

    En hij is TOP!!!!
    Jammer dat Imovie er nog niet is in de NL appstore

  128. Nou, hij is binnen hoor. Daarstraks mijn nieuwe 32Gb zwart opgehaald bij de T-Shop mijn lokale T-Shop.

    Ik moest eigenlijk 189,= bijbetalen (I-300 abo verlengd voor 2 jaar), maar de verkoper van de shop wees mij op mijn grote hoeveelheid punten.

    Nooit bij stilgestaan, dat je die ook in de shop kon gebruiken, maar ik heb daardoor niets bij hoeven te betalen en ik heb mijn 50,= ook weer terug. Echt goed, dat de verkoper me er op wees, anders had ik vrolijk nog 139,= bijbetaald. Kortom, helemaal top.

    Voor de medebezitters, geniet van je toestel en voor de wachtenden, veel sterkte, voor je het weet hebben jullie hem ook binnen!

  129. hier ook binnen 🙂 alleen nog even wachten met aanslingeren tot ik bij mijn eigen iTunes ben…

    Dan kan het feest beginnen!

  130. Weet iemand nog een winkel met een iphone 4 op voorraad?

  131. Origineel geplaatst door Sven
    Ik heb gewoon via de webshop van Belcompany gereserveerd de 20e. Heb dezelfde dag bevestiging in de mail gehad en alles, hoor alleen sinds de 20e niks meer van ze. Heb zelf aangegeven dat ik hem bij de Belcompany winkel wilde halen.Ben dus vanochtend even naar de plaatselijke Belcompany gegaan, maar daar snapten ze er al helemaal niks van. Ze vonden het maar raar dat ik al betaald had voor de iPhone. Ook hadden ze er maar 2 binnengekregen, waarvan 1 demo model.Volgens mij gaan ze dus eerst de reserveringslijst van de winkel zelf af, voordat ze aan de internet bestellingen gaan kijken. Ben ik weer lekker mee. Echt geen zin om 8-10 weken te wachten.Heeft iemand al een iPhone mogen ontvangen die online via de BelCompany webshop was gereserveerd?

    Ik werd gisteren gebeld door de BelComany in Deventer.. Helaas oproep gemist, toen ik een minuut later terugbelde was ie al vergeven aan iemand anders op het lijstje..
    Volgende week kregen ze weer een aantal binnen. Ze gaan me dan weer bellen, neem ik wederom niet op, dan gaat ie weer naar iemand anders op het lijstje..

  132. Ik snap iets niet.
    Hoe kan het dat de iPhone 4 overal al min of meer verkrijgbaar is, en ik 8 tot 10 weken moet wachten bij T-mobile. Wat is het verschil? Ik dacht dat T-Mobile exclusiviteit had?? Zal wel aan mij liggen. Het ding zou de 30e beschikbaar zijn, dus waarom heb ik hem nu niet aan mijn oor?

  133. @phirev: Dat is mazzel! Ik hoorde ze in de shop waar ik was zeggen dat er geen punten kunnen worden ingeruild op de iPhone 4.

  134. @Remco zei op 30 juli 2010 om 16:37
    Je moet nooit Apple producten pre-orderen, is mijn ervaring. Gewoon een winkel (Belcompany) binnen wandelen en afspreken dat ze je bellen als ze er een voor je binnen hebben. Tegen de tijd dat jij hem hebt is iedereen al weer uitgekeken op zijn 4! 😉

  135. Eind juni naar belcomany geweest of ze mij al op de lijst wilden zetten, dat is wel erg vroeg zeiden ze,ga er maar vanuit dat het nog 6 maanden kan duren. Wel nee zei ik zet me maar als eerste op de lijst. Zo gezegd zo gedaan, gisteren werd ik gebeld dat de iPhone 4 binnen was maar ik mocht hem vandaag pas halen. Belcompany had er maar drie gekregen. Petje af voor de service van belcompany

    Groeten

  136. hahaha, wat een gekte!

  137. Beetje overdreven niet?
    Ik ben een erg tevreden Iphone gebruiken en vind het prachtig als ik hem weer heb maar ik ga echt niet in een uren lange rij staan, ik wacht wel lekker tot ik gewoon naar binnen kan en binnen kan en zo weer buiten ben met mijn Iphone.
    Ik vind het een beetje te, alsof de Iphone alles in het leven is.

    En slapen voor de deur is al helemaal het toppunt, meer iets voor nerds.

  138. ik wil ‘n witte.. ik wil ‘n witte… ik wil ‘n witte

    en dus mag ik nog effe wachten, maar heb geduld….. tik tok tik tok tik tok

  139. Origineel geplaatst door Steven
    Weet iemand nog een winkel met een iphone 4 op voorraad?

    Het schijnt dat Foxconn behoorlijk wat van die dingen heeft liggen…

  140. Nou gekker moet het niet worden… Staat er net zo’n knakker van dat koerier’s bedrijf voor de deur met mijn iphone.. Geen mailtje, geen order bevestiging, geen sms, helemaal niets… maar toch vandaag de Iphone 4
    (als ie niet toevallig voor mijn collega is, maar dat is niet terug te lezen op de bon, nu klantenservice aan het bellen).

    En de micro sim kaart zat trouwens gewoon in het pakje erbij !

  141. @Harp: Ghegheghe, begon er al aan te wennen eigenlijk. Tot dit incidentje dan.

  142. Nou vandaag naar T-shop in Delft geweest om 10 uur om de Iphone4 16-GB te halen. Ik kon pas om 12 uur vertrekken met een iphone4.

    Ik was redelijk vroeg bij en de rij was kort. Alleen de eerste keer kon de beste man weinig doen, omdat telesales van T-mobile al mijn contract heeft verlengd. Ik bellen met 1200 en ze hebben direct de verlenging verwijderd van hun systeem. Weer in de rij gestaan en ik werd door de filiaalmanager geholpen.

    Met alles erop was het een leuke ervaring om een Iphone4 te bemachtigen tijdens de eerste lichting.

    Oh ja een tip: Heb je nog veel T-mobile spaarpunten? Ik had iets meer dan 4000 spaarpunten en ik heb deze ingezet als korting. Ik kreeg zo iets van 100 euro korting op de factuur. Uiteindelijk betaalde ik 180 euro voor een Iphone4 + 1 jarige abbo. Niet slecht

  143. Ik weet het niet hoor. Het ligt niet aan T-Mobile maar aan Apple, die kunnen niet leveren. Ik krijg de laatste jaren staat meer een ‘Bedel’gevoel bij Apple. “Mag ik alstublieft een iPhone kopen meneer Jobs? Ach….alstublieft……please????”.

  144. vanochtend op de bonnefooi naar Belgie gereden, eerste winkel geen succes (nr 12 in de rij en er kwamen er maar 8 binnen). Bij de tweede winkel wel succes. Ik was vierde in de rij. Wilden ze nog moeilijk gaan doen omdat ik geen Belgisch paspoort heb, maar toen heb ik gewoon een Belg gecharterd die de telefoon dus feitelijk gekocht heb.
    Dus is binnen, 32GB … zodirect eens opstarten (net snel de microsim gescoord). En dat zonder reserveren of wat dan ook ….

  145. Net terug van vakantie. In Parijs al kunnen spelen met iPhone. Snel, mooi. tijdens
    mijn vakantie contract verlengt met voorinschrijving. Nu terug in Nederland, nette brief maar geen iPhone. Ik heb een witte besteld. Ik hoorde over een leveringsprobleem. Weet iemand meer?

  146. “Snap de hype niet van een mp3 speler waar je mee kan bellen en vervolgens nog kinderziektes heeft ook nog???

    En de techniek is zwaar achterhaalt er zijn toestellen die goedkoper zijn en veel meer kunnen”

    Wat doe je dan op deze site, als je toch niet geinteresseerd bent in de iphone?

  147. In Rome heb ik van half 7 ‘s ochtends tot half 1 in de middag in de rij gestaan, ik ben dood op maar ik heb hem wel!

  148. vanochtend bij Ritel Spijkenisse spontaan langs gegaan. “Doe mij maar een Iphone 4” Nou zegt de beste man ik heb de 32gb waar nog geen reservering voor is. Ik heb hem gelijk genomen met een abbo voor 1 jaar. Dol blij natuurlijk zonder reservering. En goeie service. Toppie!!

  149. @Rens Verhoeven:
    Ik had online besteld bij The Phone House, microsim werd vannochtend bij de iPhone zelf geleverd 😉

  150. Games pre-order ik al een tijdje niet meer en dit was ook de laatste keer dat ik een telefoon of hardware pre-order. Als je de verhalen leest dat je net zo goed naar een winkel kan gaan en dat je misschien niet bij de eerste, maar bij de tweede winkel gewoon een iphone kan kopen, dan vind ik dat reserveren maar waardeloos.

    Hopelijk krijgen ze volgende week weer een voorraad, want dan zit ik er wel bij. Als het goed.

    Voor diegenen die hem wel al hebben. Veel plezier!

  151. Vannacht om 01:00 besteld bij the Phonehouse.. Vanmiddag ben ik gebeld, ze komen hem maandag bezorgen haha!

  152. 8.07 telefonisch reservering (verlenging) afgerond en krijg hem wel gewoon morgen.

  153. Vanochtend wakker gebeld (stond nr1 op de lijst) door the phonehouse leidschendam met de vraag:’bent u nog steeds geinterresseerd in de iphone 4?” Ja duhh:)

    moest ik zo snel mogelijk naar de winkel om contract te regele enzo. Wat bleek the phonehouse heeft er 100 gekregen waarvan 64 32gb en 36 16gb, de filiaalmanager moest bellen met hoofdkantoor in den haag, waar vandaan ze dan weer verstuurd worden.

    Ik heb mijn contract en alles al getekend, micro sim ook al gezien en als het goed is krijg ik morge middag een belletje dat ik mijn iphone 4 kan ophale 😀

    @Topsecret: kan je dat ook gebruike in the phonehouse?? of alleen in TM-shops?

  154. Origineel geplaatst door Roel
    Ik zal wel de enige zijn die het raar vind dat mensen zo vroeg in de rij gaan staan voor een telefoon die wss toch al uitverkocht is als ze aan de beurt zijn.

    Ik zal nooit in de rij gaan staan voor een phone. Een concert of voetbal kaartje ala, daar zijn er maar x aantal van en op is op. Er worden heus nog wel meer iphones4 gemaakt along the way. Me 3G doet nog prima en ga echt nietmloen stressen voor een phone. iPad idem, op launch day om 4 uur ff naar de MM gegaan en ze hadden ze volop.

  155. @john50: Ik heb precies hetzelfde, 20 juni Iphone4 bestelt ze hebben mij warm gehouden tot vandaag en dan ineens zeggen, we kunnen niet leveren!!!!! Belachelijk!!!

  156. Origineel geplaatst door ingmar
    Origineel geplaatst door StevenWeet iemand nog een winkel met een iphone 4 op voorraad?Het schijnt dat Foxconn behoorlijk wat van die dingen heeft liggen…

    Wat is de website van foxconn ?

  157. 8e op de lijst bij belcompany
    al ingeschreven bij gsmwijzer.nl
    en dan gebeld worden door de belcompany dat er een 16 gb is

    heeeeerlijk apparaat

  158. Ik werd vandaag genaaid door mobistar in merksem op de bredabaan, we stonden met niet zoveel in de rij er zouden 5 a 6 iphones beschikbaar zijn volgens de winkel gisteren vandaag stond ik 3de in de rij en riepen de verkopers al dat ze uitverkocht waren!!!

  159. Ik kreeg vandaag een e-mail van Apple-nederland.

    Daarin stond letterlijk dat de verkoop van de iPhone 4 geschied op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt !!!!

    Hoezo voorinschrijvingen, hoezo reserveringen ??????

  160. @Amersfoort12: Wat doe je dan hier op de website van de iPhoneclub? Lijkt me nogal logisch dat je hier de ultieme Apple fans tegen het lijf loopt!

  161. Mensen die vorige week in reactie cq. Uitnodiging via de mail van T-mobile hebben gekregen in samenwerking met The Phonehouse om te verlengen en dus te pre-orderen, krijgen de IPhone geleverd via De koeriersdienst VAB The Phonehouse… Daar hoor ik bijna niemand over?
    Ik heb die dag om 11.15 uur besteld, en mijn man om 18.15… En we werden gisteren op precies hetzelfde tijdstip gebeld dat we hem vandaag (afgesproken zaterdag) geleverd kregen. Zit toch een behoorlijk tijdsverschil tussen de abo verlengingen.

    Nog de vraag aan mensen die hem ook op deze manier al gekregen hebben vandaag… Zat de MicroSim erbij??? Dat wil ik heel graag weten 🙂

  162. Heeft iemand de iphone 4g 16GB besteld via belsimpel.nl al ontvangen? Of enig idee wanneer ze gaan leveren? Komt geen duidelijk antwoord..

  163. Bij A-Mac Den Bosch hadden ze er maar liefst 5 binnen gekregen! Ben dus nu voor de Samsung Galaxy S gegaan. Eigenlijk zelfs mooier en beter als de iPhone 4.

  164. Ik wil een witte Iphone 4, weet iemand wanneer die uitkomt?

  165. Had al vroeg voorgeorderd hier in Tilburg. Nummer 8 op de lijst of zo. Kom ik bij de T-Mobile shop hier, zeggen ze dat er helaas niet één 32 GB binnen is gekomen. Jammer… Had ik die nou net besteld! Iemand wel een zwarte 32 GB gekregen in Tilburg???

  166. heb ook een iphone gereseveerd en gekregen 32 GB 😀

  167. Ik ben naar Hilversum gegaan, en heb het daar bij de Machouse en de T-Mobile shop geprobeerd. De T-Mobile shop had alleen toestellen voor reserveringen, en de Machouse heeft helemaal niks binnen gekregen. Sta daar nu wel als 3e op de lijst, dus als er een lichting komt daar kan ik eindelijk een iPhone 4 32GB in ontvangst nemen!

  168. Ik lach me suf. Ben gewoon de belcompany ingelopen en zonder reservering mijn iPhone 4 32 gb opgehaald! Was eerlijk principe: wie eerst komt eerst maalt. Erg integere shop! Good luck to you all!

  169. Heb gewoon een simlock vrije gekocht hier via het forum.

  170. Bassie is niet slim maar wel dom, ik heb de iPhone 5 al gereserveerd voor volgend jaar 100 euri’s aanbetaald en ik sta als nr 1 op de lijst bij T-mobile Rotterdam das pas smart hé..! Lekker puhhhhh

  171. Morgen m’n nieuwe iPhone ophalen, net in deze weken op vakantie!!

  172. Durf het bijna niet te zeggen…. Vorige week een iPad kunnen scoren in Roermond (op tijd in de rij) en na voor-inschrijven bij t-Mobile Weert vanochtend gebeld en vanmiddag iPhone4 opgehaald. inclusief microsim en alles werkt als de brandweer! Het kan haast niet anders dan dat ik deze maand ook nog de staatsloterij win! 😉 succes voor de pechvogels ik begrijp het ongenoegen maar het is het wachten waard!

  173. Is het een hype om de verkoop medewerker tegenwoordig “de beste man” te noemen? Of is dat gewoon “hip”? Nu al vijf keer tegengekomen de laatste 3 dagen in reacties hier.

    Los daarvan, wat mensen ook zeggen, iedereen die hem straks in z’n handen heeft kan er niet omheen dat het zeker het mooiste toestel is wat er op het moment te halen valt. Succes allen.

  174. @phirev: In rotterdam kon ik de iphone niet betalen met mn punten, ik kan wel accessoires kopen met mn punten, maargoed ik moet erbij zeggen dat ook hun dat niet zeker meer weten.

  175. Tmshop Oosterhout had er 29!

  176. Origineel geplaatst door wzzh
    Is het een hype om de verkoop medewerker tegenwoordig “de beste man” te noemen? Of is dat gewoon “hip”?

    zie het als mode, dat komt ook altijd weer terug 😉 hou het maar op hip

  177. Origineel geplaatst door heijdemann
    Bassie is niet slim maar wel dom, ik heb de iPhone 5 al gereserveerd voor volgend jaar 100 euri’s aanbetaald en ik sta als nr 1 op de lijst bij T-mobile Rotterdam das pas smart hé..! Lekker puhhhhh

    Laat mij er even buiten ja…. :+)

  178. @heijdemann:

    Yeah right …

  179. 20ste aan het eind van de middag via belcompany gereserveerd, en zojuist een email ontvangen dat de iphone4 a.s. dinsdag wordt bezorgd, valt me mee…

  180. Ik heb de iPhone 4 al sinds 20 aug..

  181. Origineel geplaatst door Ed
    Ik heb de iPhone 4 al sinds 20 aug..

    en de rest had hem al sinds oktober 😀

  182. Mijn moeder stond ook in de rij bij Merksen. Voor mij is ze helemaal uit Nederland naar Belgie gereden en ze was daar al heel vroeg (voor 6:00 uur).
    Ze hadden haar verteld dat ze 4 iphones hadden en andere in die rij vertelde zelfs dat het er 6 waren. Na lang wachten zijn er om 10:00 uur maar 2 verkocht. De andere 4 had de eigenaar zelf meegenomen om aan vrienden en kennissen te verkopen.
    Het ergste is nog dat ze weigerde een lijst aan te leggen voor de mensen die voor niks hebben staan wachten, dus hoe kom je in vredesnaam aan zo’n telefoon? Ik baal dat ik hem niet heb, maar ik baal nog meer dat mijn moeder zo behandeld is. Echt ongelovelijk!

    Origineel geplaatst door Rami
    merkse

  183. De 20e besteld bij de Tmobile shop in Hoogeveen en vanmorgen werd ik gebeld dat mijn iPhone klaar lag.
    De verkoopster vertelde dat ze er maar 2 gekregen hadden en ook maar 2 reserveringen hadden staan….

  184. Ach ach ach, wat een gedoe weer. Als ik dit allemaal zo lees in de reacties ben ik blij da’k geen voorbestelling heb gedaan. Ik wacht nog wel even en kijk nog even de kat uit de boom v.w.b. Antennagate. Met mijn 3G kan ik nog wel een oaar weken vooruit.

  185. @Desperado: Idem hier…nog geen nieuws van Belsimpel…en inderdaad moeilijk bereikbaar, jammer!

  186. Is er nou eigenlijk iemand die de 20e telefonisch besteld heeft bij TM zelf en hem vandaag gekregen heeft? Ik lees hier alleen maar succesverhalen over reserveringen bij resellers. Je zou toch zeggen dat je bij de provider zelf goed zou zitten 🙁 Ik type dit nog steeds op m’n 2G helaas…

  187. ik heb mijn abbo bij t-mobile gewoon stopgezet .
    had hem in eerste instantie verlengd voor de iphone 4
    maar nu ik 6/10 weken moet wachten ,heb ik die geannuleerd.
    ze kijken daar maar bij tmobile

  188. Man, man.. drama voor véél mensen blijkbaar!

    Mezelf ingeschreven op de Mobi* site om er als 1e bij te zijn, maar NOOIT NIKS NOPPES NADA gekregen. Gister boos naar Mobi*shop gegaan in A’pen bleek de site tilt te zijn geslagen. Inschrijven voor ontbijtsessie 7u-10u was niet meer mogelijk + langskomen had geen zin. Wachttijden van 8-10weken!

    Via connecties andere shop geprobeerd en gelukkig één vd happy few die hem vandaag mee mocht nemen. 😉
    Succes met de jacht iedereen!

    PS: weet iemand waar goeie (reflective) screenprotectors v&a zijn te krijgen?

  189. @Willem: Dat is niet altijd het geval! In 2008 toen net de 3G uit gekomen was, zijn we meteen naar de Tmobile shop gegaan, daar moest ik 3 weken wachten op de witte en mijn man 1 week op de zwarte (16GB) Dat hebben we niet gedaan en zijn toen naar de Phonehouse gegaan. De dag erna hadden we zowel de witte en de zwarte.
    Misschien een tip? Iedereen denkt wellicht dat de bron het beste is 😉

  190. Ik kan niet wachten tot ik ook een iPhone 4 in handen heb. Ik had al midden juni één besteld bij Switch, maar helaas geeft Mobistar maar enkele toestellen aan hen door …

    Heeft iemand ervaring met het kopen van een iPhone bij Mobistar wanneer je geen mobistar-klant bent (of wil worden ?). Kheb al van verschillende mensen gehoord dat ze echt wel voorrang geven aan hun klanten. Zal morgen eens moeten langsgaan bij een Mobistar Center.

  191. Ik ben Mischa uit het artikel en vind het echt diep triest van de Switch. Denk je als eerste een pre-order te hebben geplaatst en dan krijg je te horen dat ze hem helemaal niet gaan verkopen 🙁 🙁

  192. ik heb order nr 244*** sta ook nog steeds op punt 2 bestelling in behandeling. 2min over 8 gebeld tot half 10 werd steeds na 5min afgekapt met een bandje om nummer achter te laten half 3 terug gebeld en besteld zou om 2 over 8 geregistreert worden en de iphone vandaag hebben. mooi niet dus.

  193. Ik ben vandaagl al 3 x gebeld, wilt u hem nog hebben? Euhhhh nee! Ik stop met die madnes van Apple

  194. Iemand ervaring met online reserveringen via Belcompany? Heb vannacht besteld om 0.15 en een ordernummer gekregen. Maar geen info hoe lang het nog gaat duren, behalve de standaardriedel over op werkdagen besteld, volgende dag in huis, max. 1-3 werkdagen. Kun je bij BC online checken hoe het met de order staat?

  195. Is nou echt iedereen van de pot gerukt ?
    Buiten de Camera en beeldscherm werkt de 4 Hetzelfde als de 3GS . Geen noemenswaardige snelheid te bemerken .

    Verder zit de 3GS vanwege zijn ronde vormen veel beter in je broekzak .

    Ik heb zowel de 3GS als nu de 4 maar de 4 gaat mooi de deur uit voor 800 euro . Ik denk dat de volgende Iphone pas echt vooruitgang boekt .

    Deze 4 is zoals ik het nu zie maar een tussenmodel en te vroeg uitgebracht door Apple . Volgens welingelichte bronnen zou men al aan de opvolger werken nog voor de Iphone 4 op de markt kwam .

    De Iphone 5 of 4GS of hoe het mag gaan heten zou voor laatst 2011 gereleased worden ? maar dan zonder mankementen en met echt veel nieuwe toepassingen .

    Conclusie 3GS werkt nagenoeg hetzelfde als de 4
    Enige verschil een mooier scherm en betere camera .
    En laat maar weten als je mijn 4GS 32 GB wilt overnemen . Het toestel is de hele poeha niet waard en na een dag mee gespeelt te hebben over de top getild .

  196. @Mark:
    Ik had me ook bij de voorinschrijving van reeds bestaande T-Mobile aangemeld en via een email vernomen dat ik binnen 5 dagen bericht zou krijgen. Ook nooit meer iets van gehoord. Vervolgens meer dan een uur telefoontjes gepleegd met T-Mobile, waarbij ik van hot naar her werd doorgeschakeld en werd de verbinding een paar keer verbroken. Uiteindelijk beweerde een medewerker dat er vandaag geen een telefoon zou worden uitgeleverd. Toen ik naar dit forum verwees, was ze zeer verbaasd en ging het opnemen met de marketing afdeling en beloofde terug te bellen. Nooit meer iets van gehoord….

  197. Wow wat een chaos als ik dat zo lees, en dan te bedenken dat mijn pa dinsdag met een iphone 4 kwam binnenwandelen ( medewerker t-mobile ^^ ) helaas kreeg ik m niet van hem xD

  198. Waar vind ik m’n ordernummer eigenlijk? Op de bevestigingsbrief van TM staat alleen m’n klantnummer?

  199. Origineel geplaatst door wesley Bakker
    face

    Ik krijg morgen mijn iPhone, wil dan wel ff Facetime proberen.

  200. Op de site van Belcompany staat dat ze de Iphone 4 32gb op voorraad hebben. Zou het zo kunnen zijn? De 16gb versie zou ook op voorraad zijn…

    ik geloof er niets van 😀

  201. humm das minder van winkel in tilburg. Ik sta volgens mij 7de voor de 32 gb daar.. Maarjah ik ga hem annuleren krijg hem namelijk maandag via telefonische bestelling van tmobile:D;D:D
    kan niet wachten:D ziet er allemaal zo mooi uit:D:D:D

  202. @ Willem

    Ik heb op 20 juli 2 iphones telefonisch gepreorderd, en vandaag is er 1 zonder voor aankondiging of wat dan ook thuis bezorgt…

    Waar die andere is ??????

  203. Origineel geplaatst door Willem
    Is er nou eigenlijk iemand die de 20e telefonisch besteld heeft bij TM zelf en hem vandaag gekregen heeft? Ik lees hier alleen maar succesverhalen over reserveringen bij resellers. Je zou toch zeggen dat je bij de provider zelf goed zou zitten Ik type dit nog steeds op m’n 2G helaas…

    Yep, ik heb de 20e telefonisch besteld. Hij wordt morgen geleverd.

  204. Heeft iemand vandaag de iPhone bij t-mobile “gereserveerd”? Ik moest namelijk 50 euro betalen en kreeg daarvan ‘t bonnetje mee en nu kan ik wachten op een t-mobile medewerker die mij in deze dagen terugbelt.
    Weet iemand ook hoelang het kan duren voordat t-mobile mij terug gaat bellen?
    (vind het een beetje een rare manier van reserveren)

  205. Origineel geplaatst door Willem
    Waar vind ik m’n ordernummer eigenlijk? Op de bevestigingsbrief van TM staat alleen m’n klantnummer?

    Beste mensen,

    Stel nou niet al je vragen hier in het iPhone forum, maar wees ook zelf eens wat inventiever en actiever. Je kunt gewoon bellen met T-Mobile, en zij geven dan het ordernummer wat gekoppeld is aan je voor intekening.

    Kleine moeite, en de mensen van T-Mobile helpen je graag op weg. En heb ook een klein beetje geduld. Het lijkt soms alsof iedereen op dit moment zonder mobiele telefoon zit en DUS meteen de nieuwste iPhone moet hebben . ..

    Het kan heus geen kwaad om nog eventjes te moeten wachten. Hij komt echt . . . .

    PS: Ik ben noch een Apple medewerker en ook al geen T-Mobile medewerker . . . Ik ben wel iemand met geduld en heb niet perse meteen het nieuwste van het nieuwste vanaf dag 1 nodig . . .

  206. @Gonny van der Zwaag: Ik ben erg blij met mijn nieuwe iPhone 4 die ik vandaag ontvangen heb. Wat ik alleen vreemd vind is dat er bij gesprekstijd 5 dagen en 8 uur staat. Ik heb de iPhone vanaf ongeveer 15.45 uur in mijn bezit, dus 5 dagen gesprekstijd is wel heel knap. Enige idee hoe dit kan???

  207. Ik heb iphone 4 gereserveerd bij mediamarkt Alphen aan den Rijn kan hem met een beetje geluk eind volgende week ophalen:) yes eindeleik maar daarna ben ik wel klaar met de service van T-Mobile alle zaakjes goed op orde als het om geld gaat zoals abbo verlenging maar al gaat het om meer iphone 4’s dan niet. veel succes met je iphone 4 wachten

  208. @bianciny: In je backup die je hoogstwaarschijnlijk hebt teruggezet op je nieuwe iPhone staat deze tijd. Je kan dit helaas niet resetten, die totale resettijd. Als je je iPhone als ‘nieuw’ aanmerkt in iTunes, dan zal de gesprekstijd op 0:0:0.0 komen te staan.

  209. enig idee of het morgen nog zin heeft langs mobistar te gaan? De kunstmatige schaarste is best wel ergerlijk…

  210. Gister om 8 uur s’ochtends naar t-mobile gebeld om mijn iphone 4 te reserveren.

    De mevrouw aan de telefoon vertelde mij dat de levertijd gewoon 8 weken is, maar dat ik een grote kans had om mijn iphone veel eerder te krijgen omdat ik 1 van de eerste was die om 8 uur gebeld had.

    Weet iemand of ik deze mevrouw mag geloven?

  211. Was gisteren gebeld door de t-mobile shop Rotterdam en mocht vandaag mijn iPhone4 ophalen. Niets dan lof voor de reservering ( was zelf de 20e naar de shop op de lijnbaan gegaan). en de afhandeling alles stond keurig klaar en ben prima geholpen. Ik
    Hoop dat iedereen snel zijn/haar iphone krijgt het is echt een super phone. Zit nu in frankrijk en daar is het bereik en netwerk prima.

  212. Ik krijg binnenkort een iPhone 4 als zakentelefoon met een zakelijk KPN abbo. Kan een van jullie mij vertellen waar ik dan die veelbesproken microchip vandaan moet halen???? Bedankt voor eventuele reacties.

  213. Wat ik maar niet begrijp… Waarom heeft Apple dit idee (wat eigenlijk al kon op mijn oude Nokia 6300) nog niet doorgevoerd? http://www.teehanlax.com/blog/2009/09/22/iphone-needs-a-new-home/
    Verder nog wel heel erg tevreden met mijn iPhone 3GS hoor 😉

  214. Wat een barre ellende allemaal. Maar toch moet ik even grinnikken.
    1) Gewoon T-Mobile gebeld op de 20ste.
    2) Paar dagen geleden simkaart ontvangen
    3) gister sim-kaart geactiveerd
    4) morgen wordt ie door koerier geleverd (2 stuks :-))

    En dat alles in 10 daagjes. Petje af T-Mobile. Wachtze!

  215. oei oei oei wat een geweldi toestel !
    Vandaag netjes op kunnen halen bij T-Mobile en gelijk geactiveerd ( nieuw abbo ) echt perfect en geen last van antenne problemen

  216. Even een vraag, is de iPhone 4 simlock free in Genève??

  217. Amai, ik heb dan veel geluk gehad vandaag als ik dit hier allemaal lees. Gewoon in de rij gaan staan bij Mobistar Roeselare om 9u30 zonder reservatie en om 10u30 had ik mijn nieuwe iphone 32Gb in mijn handen + nog een lekker ontbijt op de koop toe. En geen gezever over abonnement of verzekering. Pure klasse service daar. Succes voor degene die er nog geen hebben.

  218. Jammer hij ging aan mijn neus voorbij vandaag, maar ik ben blij voor degene die hem hebben!

  219. T-Mobile heeft me gisteren gebeld, ik krijg maandag een mail van het Bezorgbedrijf om een afspraak in te plannen voor levering.
    Hoop dat het evengoed vlot geleverd kan worden.
    Maandag weet ik meer…

  220. Ik heb mijn iphone 4 exact 10uur gehad, terug doorverkocht imwille van het antenne probleem het is echt om zot te komen je verliest over verbinding, de antenna kwaliteit is enorm slecht, hou je hem vast dan is het gedaan met de verbinding echt belachelijk, blijf bij jullie 3G/s want tis is een hardwarematige fout. Ik waarschuw iedereen, je zal spijt hebben van je aankoop.

  221. ik heb hem de 29e bij t-mobile store in Leeuwarden gereserveerd en ik was nummer 24, ze kregen er 11 binnen… ben nu nummer 13 ze werken eerst de hele lijst af dus als de 13e iPhone 4 binnekomt ben ik de gelukkige
    nou nog hopen dat het niet lang gaat duren…

  222. Heb em de 20ste gerserveerd in de TMshop voor 50 euri en stond op nr. 10. Gisteren maar even naar binnen gelopen, omdat ik maar niks hoorde. De verkoopster weigerende te vertellen hoeveel ze er hadden binnen gekregen, maar wist zeker (zonder mijn naam te vertellen) dat ik er niet bij zat ?????? Ja de volgende lichting…

  223. Had een reservatie in een mobistarshop (huidevetter) in Antwerpen en mocht hem omstreeks 7.10u gisterenmorgend de mijne noemen. mijn eerste Iphone en ik kan nu al zeggen dat ik nooit nog een ander toestel wil. Websurfen via wifi terwijl je via stereo bluetooth muziek luistert? zonder enig probleem en nog blijft het ding achterlijk snel reageren… Mensen die anti apple zijn zoals ik ooit was moeten de iphone maar eens een kans geven. 20 minuten proberen en je bent gelijk verkocht… Gegarandeerd… Wat een toestel!!! En het virtuele toetsenbord went heel erg snel, ben dit nu allemaal aan het typen en het gaat al behoorlijk snel… supertoestel!! En de €749.99 helemaal dubbel en dik waard!!!

  224. Ik ben zeer tevreden met de iPhone 4 alles werkt soepel en snel. Tot nu toe heb ik totaal geen klachten.

  225. Gisterochtend heb ik ook mijn iphone 4 32gb mogen ophalen in den haag hq. Ik had samen met mijn vader op 9 julie besteld en stonden als 8e en 9e op de rij. Gisteren waren wij er om 10:10 en er waren toen reeds 6 mensen voor ons. Wij hadden nummer 7 en 8. Om 10:45 eindelijk aan de beurt. Na onze bonnetjes gegeven te hebben werden beide 32gb’s gehaald voor ons. Ik mocht als eerst van de medewerker. Na wat papierwerk mocht ik een abbo uitkiezen. Voordat ik echter koos, vroeg ik of ik in aanmerking kwam voor korting. De medewerker keek op zijn scherm en zag dat ik klantwaarde ‘C’ had. Met deze klantwaarde had ik recht op 90€ korting. Ik moet er wel bij zeggen dat ik vaak over mijn minuten heen ga en veel overige kosten maak. Die korting was natuurlijk mooi meegenomen. Ik had gekozen voor een 2 jarig i-150 abbo en moest naast de 50€ aanbetaling nog 130€ bijbetalen. Nadat ik betaald had was ik klaar en mocht ik mijn iphone meenemen. Totaal duurde het iets van 15 minuten. Daarna moest ik nog 15 minuten wachten totdat mijn vader klaar was. Nadat hij ook klaar was zijn we naar huis gereden en hebben alle gegevens overgezet van onze 3g naar de 4. Dit ging ook vrij snel aangezien we alleen de contacten hadden gekopieerd.

    Nu heb ik de telefoon 1 dag en kan niets anders zeggen dan dat het een toptoestel is en ik erg tevreden ben. Er rest nu nog een vraag voor me en dat is eigenlijk hoe ik achter het aantal resterende smsjes kom bij mijn i-150 abbo.

  226. K** hij is zojuist kapot gevallen…. ik ga vanmiddag gelijk naar BC om te horen welke stappen ondernomen gaan worden.

  227. Zojuist een nieuwe microsimkaart ontvangen van T-mobile. Nu de iPhone 4 nog. Hoelang gaat dat duren? Moet ik écht nog 8 weken wachten? Volgens T-mobile meisje aan de telefoon komt ie er nu snel aan. Laat ik dat maar hopen.

  228. Wat een stelletje drabbers bij T-Mobile. Brief gehad met verkeerde datum van de verlenging. Las ik hier al eerder over dat iemand dat was overkomen. Bellen om het zaakje recht te trekken zodat ik niet 25 maanden aan mijn contract vastzit.

    Kon geregeld worden maar zou ik weer onder aan de lijst terecht komen. Gloeiende, gloeiende… Ik zeg nee, aspraak is afspraak het staat toch op band neem ik aan. Geen idee, meneer, soms wel soms niet. Wat wilt u nu? Ik wil gewoon dat het contract ingaat op de datum dat ik afgesproken heb!

    Ik vraag hoe het kan dat ik de telefoon op 20 juli omstreeks 09:00 besteld heb (na een uur aan de lijn te hebben gehangen) en dat ik hem niet binnen heb maar de overbuurman wel die hem om 13:00 uur bestelde.

    Doodleuk: dat is uw verhaal meneer, uw telefoon komt over 8 a 10 weken. Nogmaals hoe kan dat? Ik kijk even meneer. Oh ik zie het al, uw order is geannuleerd geweest. Wat?!?!

    Ik zeg dat ik er helemaal klaar mee ben. Vrouw van de klantenservice: zal ik de order er dan maar helemaal uit halen? Welja doe maar. En oh ja, verbindt me even door met opzeggingen…

  229. @Cuno: Gewoon op de T-mobile site via “My T-mobile”. Accountje maken en klaar. Daar staan dan al je gegevens. Werkt prima.

  230. Gisteren in Nijmegen gehaald. Rond tien uur, heel rustig. Netjes afgehandeld door personeel.

    Ff off-topic: kreeg uiteraard een nieuwe simkaart erbij. De oude kam meteen te vervallen. Omdat ik meteen naar het buitenland vertrok heb ik nog mijn oude toestel.De simkaart op normaal formaat uitgedrukt en in mijn oude toestel gestopt. Die geeft echter aan: geen simkaart aanwezig. Waarschijnlijk omdat de Chip op de nieuwe microsim kleiner is en niet gelesen kann worden doof een oude Samsung? Of kann iemand me hierbij helpen? Ben nu in t buitenland zonier telefoon!

  231. Kheb “m net binnengekregen (al volledig afbetaald en Simlock vrij via import UK) en gelijk weer voor het drievoudige van de inkoopprijs weer doorverkocht aan een kansloze gup (geen reservering) uit m’n eigen omgeving..
    Met deze extraatjes kan ik binnenkort vol over op Android, haha

  232. Gebeld om early renewal te doen, een uur aan de telefoon gezeten om alles uitgelegd te krijgen, wil ik de deal definitief maken , gaat die gup aan de andere kant mij vertellen dat ik 70 euro moet betalen aan early renewal kosten, dit bovenop de toestelsprijs en als klap op de vuurpijl ook nog es 24,95 aan aansluitkosten!

    Jongens, ik weet niet veel, maar hier wordt je dus kompleet de poot uit getrokken: 70 euro renewal kosten, toestel 169 euro, aansluitkosten 25 euro, bij elkaar 264 euro mag je aftikken voor je early renewal met de iPhone 4.

    Mannen, ik bedank ervoor en wacht tot mijn abonnement afgelopen is,en als jullie wijs zijn doen jullie dat ook.

  233. Origineel geplaatst door Bert Eulderink
    Gebeld om early renewal te doen, een uur aan de telefoon gezeten om alles uitgelegd te krijgen, wil ik de deal definitief maken , gaat die gup aan de andere kant mij vertellen dat ik 70 euro moet betalen aan early renewal kosten.

    Daarom moet je ook wachten totdat je abonnement is afgelopen, ZOALS NORMAAL

  234. volgens T-Mobile shop in Hoofddorp moest je de bumpercase via Apple zelf regelen Succes
    Helaas nog geen nieuwe eigenaar van een Iphone 4 medewerker van Saturn had mijn gegevens niet doorgegeven aan de afdelings medewerker ik had hem gereserveerd en zelf is het knulletje op vakantie gegaan voor 3 weken, als hij aanwezig was geweest weet ik niet wat ik gedaan had , dus nu maar 8 tot 10 weken wachten

  235. Origineel geplaatst door Rami
    Ik werd vandaag genaaid door mobistar in merksem op de bredabaan, we stonden met niet zoveel in de rij er zouden 5 a 6 iphones beschikbaar zijn volgens de winkel gisteren vandaag stond ik 3de in de rij en riepen de verkopers al dat ze uitverkocht waren!!!

    Origineel geplaatst door emper
    emper zei op 30 juli 2010 om 21:16
    Mijn moeder stond ook in de rij bij Merksen. Voor mij is ze helemaal uit Nederland naar Belgie gereden en ze was daar al heel vroeg (voor 6:00 uur).
    Ze hadden haar verteld dat ze 4 iphones hadden en andere in die rij vertelde zelfs dat het er 6 waren. Na lang wachten zijn er om 10:00 uur maar 2 verkocht. De andere 4 had de eigenaar zelf meegenomen om aan vrienden en kennissen te verkopen.
    Het ergste is nog dat ze weigerde een lijst aan te leggen voor de mensen die voor niks hebben staan wachten, dus hoe kom je in vredesnaam aan zo’n telefoon? Ik baal dat ik hem niet heb, maar ik baal nog meer dat mijn moeder zo behandeld is. Echt ongelovelijk!

    Gezellig, ik stond ook in de rij, als 6e. Heb nog een praatje met jullie gemaakt. Ik heb het wachten niet als heel vervelend ervaren. Dat ik daarna weg ging zonder iPhone natuurlijk wel. Had net de laatste gehad als die winkeleigenaar er niet 4 voor zichzelf had gehouden.

    Ben daarna nog doorgereden naar Wijnegem. Kansloos natuurlijk. Achteraf hier op het forum nog gelezen dat ze er daar 15 hadden en persoon nr 15 om 7 uur in de rij aansloot. Ik stond vanaf half 7 in de rij bij Merksem, had ik voor Wijnegem gekozen had ik waarschijnlijk nr 15 geweest. Vette pech.

    Nu kleine 2 weken wachten en dan maar weer naar Belgie, alhoewel http://www.xlvoordeel.nl/ nu ook met aanbieding lijkt te komen.

  236. Wat zeuren mensen tog:”antenne is slecht!” nou srry hoor… Helemaal geen last (en scherm c’est magnifique!)

  237. Leuk om die hype zo van de zijlijn te volgen als je er zelf niet meer aan meedoet. 2 jaar lang met volle tevredenheid een 3G gehad maar ik ben er echt op afgeknapt. Apple vernieuwt al 3 jaar nauwelijks. Ik ben er op uitgekeken. Ik heb nu een week een HTC desire en die bevalt met de dag beter.

  238. @iPhoney:
    Dat jij geen problemen hebt wil niet zeggen dat anderen geen problemen hebben. En toch schrijf je met ch.

  239. T-Mobile naait niemand, Apple bepaald de hoeveelheid toestellen, deze moeten over de organisatie verdeeld worden. Dat je er nu net niet bij zit …. Jammer

  240. @P-development: als ik het goed begrijp heb je dus 2 bestellingen staan? Waarom in hemelsnaam? Op die manier hebben anderen dus minder kans een iPhone te bemachtigen.

  241. @jw: HELEMAAL GELIJK!
    Bert, als bestaande klant heb je geen aansluitkosten, zit de boel niet op te naaien!!
    Voor wat die 70,- betreft, je breekt je contract open, er moeten handelingEn verricht worden, hier dien je gewoon voor te betalen. Je hebt bij TM de mogelijkheid, ‘bij andere providers niet.

  242. ik heb me ook ingeschreven bij BelCompany te Groningen, ik stond sochtends zodra de winkel open ging gelijk voor de deur, echter vertelde de medewerker mij dat ze ( hoe ongelofelijk ook) maar 3 toestellen hadden binnen gekomen!!!!!!!! ongelofelijk dat er bij een release van zon toestel maar zo weinig geleverd word. was wel te verwachten dat er weinig zouden komen maar 3 stuks is voor zon gewild apparaat toch niet normaal. maarja de teleurstelling inmiddels verwerkd en nu maar wachten tot ergens september ofzo……..

  243. maar 3 toestellen hadden binnen gekomen!!!!!!!! ( moet uiteraard zijn gekregen) Noobie i know 😛

  244. Ik vroeg me dus af of ik nog kans had op een iphone 32gb morgen in belgie. Zoja ga ik morgen even een reisje maken.

  245. @jw: HELEMAAL GELIJK!
    Bert, als bestaande klant heb je geen aansluitkosten, zit de boel niet op te naaien!!
    Voor wat die 70,- betreft, je breekt je contract open, er moeten handelingEn verricht worden, hier dien je gewoon voor te betalen. Je hebt bij TM de mogelijkheid, ‘bij andere providers niet.

    Kom nou, alles is me uitgelegd en die aansluitkosten moet je wel degelijk betalen!
    70 euro administratie kosten, want dat zijn gewoon die renewal kosten, is gewoon je klanten opnieuw weer naaien, als ze nou zeiden 30 euro,alla, maar dit is gewoon naaien, ze hebben dat gedaan omdat ze anders er te veel werk mee hebben, luie flikkers zijn het !!. ik denk er gewoon niet aan, om op zulke werkelijk schandalige manier de kas te spekken van t-mobile !!

  246. Net de micro sim binnen. Maandag direct ff bellen om te activeren en wellicht weten ze wat meer over de levertijden… Want kan zelf vanuit de berichten een duidelijk verband halen.

    Voor the lucky ones, hoe bevalt ie???

  247. Origineel geplaatst door kees
    Wat een barre ellende allemaal. Maar toch moet ik even grinnikken.1) Gewoon T-Mobile gebeld op de 20ste.2) Paar dagen geleden simkaart ontvangen3) gister sim-kaart geactiveerd4) morgen wordt ie door koerier geleverd (2 stuks )En dat alles in 10 daagjes. Petje af T-Mobile. Wachtze!

    Zo zie je maar weer dat er totaal geen lijn in zit. Echt niet: wie het eerst komt die het eerst maalt.
    20 Juli netjes bij T-mobile besteld (08.20 uur telefonisch, want via internet lukte op dat moment niet). 23 Juli was m’n abonnement al omgezet naar i-150.
    Afgelopen donderdag: hé een envelop in de brieven bus –> jaja, de microsim. Verder die dag niets gehoord. Vrijdag, ook niets. Wel eens bij AMP gekeken, maar daar was geen order bekend. Nu, adhv dit forum, eens op orderstatus bij T-mobile gekeken. En wat denk je? –> “Geen actieve order gevonden”.
    Vind het toch allemaal heel vreemd gaan daar bij T-mobile.

  248. Vijf weken geleden via de Franse Apple store een iPhone geleverd gekregen op de dag dat ie daar uitkwam. Wat ben ik blij dat ik hem al heb zeg. En medeleven met iedereen die nog een tijd moet wachten… sterkte! Het is het wachten waard in elk geval! 🙂

  249. Antwerpen, aangeschoven met beste vriend vanaf 0615 hr.. 20 ste in de rij. met print reservatie in de hand. Vele mensen voor ons zonder reservatie… voor hen tevergeefs, ze mochten niet binnen. wij als 3de binnen. na tonen van paspoort en bevestigingsmail van reservatie. na tien minuten Iphone in de hand, microsim die direct geactiveerd was. koffie en croissants aangeboden door Mobistar. Dus super tevreden. heel professioneel gedaan. spijtig dat vele mensen de instrukties van mobistar niet volgden, wat maakte dat ze GEEN iPhone meekregen… super toestel, geen signaalverlies. dus heel tevreden..

  250. Origineel geplaatst door Stef
    Antwerpen, aangeschoven met beste vriend vanaf 0615 hr.. 20 ste in de rij. met print reservatie in de hand. Vele mensen voor ons zonder reservatie… voor hen tevergeefs, ze mochten niet binnen. wij als 3de binnen. na tonen van paspoort en bevestigingsmail van reservatie. na tien minuten Iphone in de hand, microsim die direct geactiveerd was. koffie en croissants aangeboden door Mobistar. Dus super tevreden. heel professioneel gedaan. spijtig dat vele mensen de instrukties van mobistar niet volgden, wat maakte dat ze GEEN iPhone meekregen… super toestel, geen signaalverlies. dus heel tevreden..

  251. Zijn er mensen met problemen bij het deathgrip? of proberen ze het te gewoon te vermijden?
    Ben momenteel op vakantie en wil wachten tot na 30 september, want naarschijnt produceert Apple nieuwe iPhone 4’s met betere coating..
    En ik heb liever een iPhone 4 volgende maand zonder enkel probleem in plaats van direct een iPhone 4 met een antennagate en probleem bij het proximity sensor..

    Zijn er mensen die denken zoals ik?

  252. Origineel geplaatst door Stef
    Spijtig dat vele mensen de instrukties van mobistar niet volgden, wat maakte dat ze GEEN iPhone meekregen…

    De instructies van Mobistar niet opvolgde..? Gozer heb je wel opgelet. Ik neem aan dat je met die instructies bedoeld, het doen van de voorbestelling afgelopen week. En dat liep compleet mis. Zoals bij iedereen kwam die mail daarover uren te laat. Prutsers

  253. Zo dacht ik ook aanstaande maandag ook de gelukkige te zijn om mijn Iphone 4 te krijgen.
    Bij voor inschrijving iphone 4 besteld en bevestigd. Afgelopen donderdag een mail dat ik een afspraak kan maken met de koerier, gedaan voor maandag. Krijg ik zaterdag de post van tmobile ” Bedankt voor uw bestelling voor de Apple IPhone 3GS” Ik bellen met tmobile ” Ja sorry, we hebben een fout gemaakt, u moet de bestelling maandag aan de deur weigeren en dan een nieuwe bestelling doen voor de Iphone 4.
    Meer kunnen we niet voor u doen”

    Tmobile, bedankt.

  254. Zo, het weekend is achter de rug. Iedereen bij T-Mobile weer op kracht kunnen komen? Foxconn is niet gesloten geweest dit weekeinde, dus zijn er ook weer volop iPhone 4’s geproduceerd. Ik mag aannemen dat er vanaf vandaag weer met man en macht gewerkt wordt aan het wegwerken van de ontstane wachtlijst! :p

  255. ik heb er een!!!
    helaas na een update liep alles vast.
    ”iphone kan niet worden hersteld, er heeft zich een onbekende fout voorgedaan”
    met hulp van HTR Veenendaal, waarvoor dank werkt ie weer.
    theoj

  256. @ingmar: 🙂 Ik ben nu Shenzhen, zal van het weekend eens langs gaan bij Foxconn, kijken hoeveel ze er daar hebben (en hoe duur) 😉

  257. Ik heb hem gereserveerd bij van der borre. Zij hebben ook een vestiging in Merksen.
    Ik ben nummer 17, en hoop hem nu binnen een week of 3 te mogen ophalen.
    Inmiddels hebben ze al meer wachtende hoor en geloof ik dat de wachttijd nu een maand of 2 is, maar niks is zeker het kan ook sneller gaan (of langzamer)….
    Maar ben blij dat ik op een lijst sta, want dat heen en weer rijden voor niks kost ook een hoop tijd en geld.

    @Sander:

    Origineel geplaatst door Sander
    emper

  258. Afgelopen weekend een weekendje Keulen gedaan, daar hadden ze de iPhone4 “gewoon” genoeg op voorraad. Je mocht hem als buitenlander alleen niet aanschaffen, want kon/kan alleen met abonnement… 🙁

  259. 20ste besteld bij phone house om half 12..

    Morgen binnen 🙂

  260. @Timoow:

    hoe kan je dat dan doen?
    want ik stond ook al van begin juni op de wachtlijst bij switch, maar tot mijn grote ergernis ging dat dan niet door ..
    nu heb ik gereserveerd bij vandenborre met 96 mensen voor mij, maar daar blijkt ook niet veel van vooruit te gaan .. ik ben echt heel ongeduldig en wil hem zo snel mogelijk, iedereen die mij tips kan geven is van harte welkom 🙂

  261. Ik heb nog wat internationale filmpjes met wachtrijen toegevoegd aan het artikel.

  262. @Mat (ID 247585) – Een belangrijk verschil lijkt mij dat ze in de Sovjet-Unie hongerig in de rij stonden om etenswaren te kopen, terwijl we nu met onze dikke buiken persé het nieuwste speeltje willen hebben.

  263. @Amersfoort12 – … maar die willen mensen niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.