Reacties voor: Eerste iPad mini Smart Covers in handen van kopers: minder vouwlijnen, nieuwe scharnier

De IPad mini Smart Cover is al bij de eerste kopers gearriveerd. De hoesjes zijn in zes kleuren verkrijgbaar en zien eruit als miniatuurversies van de normale Smart Covers. Ze hebben een nieuwe scharnier en minder vouwlijnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Ik blijf het raar vinden dat Apple geen iPad smartcases heeft gemaakt voor de iPad mini launch.

    De mini is meer beschadigingsgevoelig dan zijn grote broer en denk ook dat d’r veel interesse zal zijn in de smartcase.

  2. ik blijf het raar vinden dat er geen apple smartcase is gemaakt en alleen smartcovers..

    de ipad mini lijkt me meer beschadig gevoelig dan zijn grote broer. Als ik voor een mini zou gaan zou een smartcase voor mij echt een must zijn ipv de smartcover, vooral met de mat zwarte of aluminium achterkant

  3. Het voordeel van de mini vind ik juist dat deze in m’n jaszak past. Als je er een cover of case op doet dan gaat dit niet zo makkelijk doordat deze niet glad zijn.

    Misschien beschadigd deze dan wel sneller, maar dat neem ik voor lief. Geen case op mijn mini.

  4. Voor de geïnteresseerde: Hier de eerste review
    http://www.youtube.com/watch?v=2MpXz9jgX5E

  5. Verbaast me steeds weer dat mensen bang zijn op een krasje op de achterkant. Zullen die ook iedere dag kijken of ereen krasje is bijgekomen?
    Volgens mij kan je hem dan het beste in de doos laten wel zo veilig.

    Kortom smartcover perfect. Als die in je tas of jas zit andere voor werpen. Naar het scherm kijk ik iedere dag naar de achterkant nooit.

  6. Voor iedereen, voor een goede bescherming van de achterkant en eventueel ook de voorkant full body) kijk eens op GHOST-ARMOR.COM. Ik heb dit sinds september op mijn iPhone 4S en het is top. Levenslange garantie.
    Veel plezier met de tip.

  7. @Ro: Een Smart Cover en een dunne bescherming voor de achterzijde van de behuizing maakt de iPad mini nauwelijks groter. Ik kan me echt niet voorstellen dat dit een probleem vormt. Iets wat ik nooit zou kopen is zo’n complete hoes met deksel. Vaak zijn die gemaakt van dik leer of kunststof en die dingen maken je mini pas echt groter en lomper. Zonde vind ik dat. De Smart Cover vind ik nu juist een mooie compacte, praktische en veilige oplossing.
    @Ivo: Beschadigingen halen direct de waarde naar beneden. Dat is bij een eventuele verkoop gewoon te merken. Een perfecte iPad verkoopt gewoon beter. Ik zou zelf ook geen beschadigde iPad willen. Bovendien beschermd een extra laagje de iPad Mini ook bij stoten en vallen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.