Reacties voor: Eerste iPad-diefstal is een feit

Een inwoner van Dover uit de Amerikaanse staat New Hampshire kon wel heel kort van zijn nieuwe iPad genieten. Meteen na aankoop in de lokale Best Buy-winkel werd hij op de parkeerplaats overvallen en van zijn iPad beroofd.
Lees het complete artikel → Eerste iPad-diefstal is een feit
Michel Lusthof -

Reacties: 25 reacties

  1. Da’s mooi k*t..

  2. Levenslang op microsoft software gooien die kerels!

  3. Dat verwacht je dan weer niet..

  4. Origineel geplaatst door Puck
    Levenslang op microsoft software gooien die kerels!

    Haha, NOT

  5. @Puck:

    dan nog liever de dood straf!!

  6. tijdje in de chinese fabriek ipadjes laten solderen 🙂

  7. Origineel geplaatst door Puck
    Levenslang op microsoft software gooien die kerels!

    1 ! Haha!

  8. Triest.

    Maar aan de andere kant mensen keuren jailbreaken om gratis betaalde AppStore apps te installeren ook goed dus dit zal wel ook wel ok zijn.

  9. Origineel geplaatst door 4saus
    Triest.Maar aan de andere kant mensen keuren jailbreaken om gratis betaalde AppStore apps te installeren ook goed dus dit zal wel ook wel ok zijn.

    Met een jailbreak kan je niet gratis, betaalde software downloaden, hoe kom je daar nu bij?
    Je omzeilt er alleen een duur telefoon abo mee, bij T-Mobile. Met een gekrakte iPhone kun je gewoon een iTunes account openen en officieel progs kopen.

  10. @Geo:

    Tuurlijk kan dat wel, er moet dan op je iphone een bepaald proggie worden geinstalleerd van derden.. Ik ga niet vertellen welke want zoiets moet je niet doen,, Alles kan eigenlijk met een jailbreak

  11. Origineel geplaatst door Geo
    Origineel geplaatst door 4sausTriest.Maar aan de andere kant mensen keuren jailbreaken om gratis betaalde AppStore apps te installeren ook goed dus dit zal wel ook wel ok zijn.Met een jailbreak kan je niet gratis, betaalde software downloaden, hoe kom je daar nu bij?
    Je omzeilt er alleen een duur telefoon abo mee, bij T-Mobile. Met een gekrakte iPhone kun je gewoon een iTunes account openen en officieel progs kopen.

    Er is zoveel dat je nog niet weet…

  12. Denk dat met mij 99% van de mensen dit niet wist;
    ALS het waar is tenminste.

  13. Origineel geplaatst door Geo
    Denk dat met mij 99% van de mensen dit niet wist;
    ALS het waar is tenminste.

    Het is waar.

  14. Zeer slechte grap! het zou jezelf overkomen als je blij de winkel uitloopt!

  15. @Geo: Volgens mij geeft een jailbreak juist -wel- de mogelijkheid illegale software te installeren (wat overigens niet de enige toepassing van een jailbreak is). Voor het niet vast zitten aan T-Mobile heb je voor zover ik het nog allemaal kan volgens niet zozeer een jailbreak maar een unlock nodig.

    Om wat meer on-topic te blijven nog een derde tip uit de praktijk: Leg ook niet je dure apparaatje (laptop etc.) in de kofferbak als je gaat rijden (of doe via de centrale vergrendeling alles op slot).

    Bij mijn vorige werkgever zijn twee collegae al slachtoffer geworden van het truukje dat “men” kijkt of jij iets waardevols in je kofferbak legt, vervolgens met een brommertje achter je aantuffen en bij het eerstvolgende stoplicht rukken ze het uit je kofferbak en spurten er vandoor. In steden als Amsterdam heb je dan als automobilist echt het nakijken, want daar haal je zo’n brommert nooit meer in.

  16. @Ruben.cc: Dat is dan ook een goede reden om het slot van de kofferbak niet op de centrale deurvergrendeling aan te sluiten…

    On topic: Verwonderd me niet dat de eerste iPad diefstal is gepleegd. Er zullen er wel meer volgen…. Als je straks met een dergelijk duur apparaat in de trein gaat zitten mag je ook wel goed uit gaan kijken…. Of als je ‘s avonds laat uit de bus stapt na op je iPad een boek te hebben gelezen….

  17. Tja dan voel je je kut zeg 🙁

  18. Is het geen marketing truuck om te laten zien dat de iPad hip en gewild is….. ook bij boeven tuig?

  19. Origineel geplaatst door 4saus
    Is het geen marketing truuck om te laten zien dat de iPad hip en gewild is….. ook bij boeven tuig?

    Zo ver gaat een bedrijf ook weer niet om hun producten te promoten. Sowieso Apple niet. Die leeft van geruchten en speculaties.

  20. Gevonden waarschijnlijk, nu kapot zie filmpje

  21. @4saus:

    het is duidelijk dat je niet geheel begrepen hebt wat JB-en is…

  22. @Jo
    volgens mij begrijp ik het goed dat je eerst een JB moet uit Ieren voor je cydia kan installeren en alle andere aps / tools waarmee je vervolgens illegaal gedownloade apps kan installeren.

    Zo totaal mis zit ik niet. Ik weet het niet exacte omdat ik het nog nooit gedaan heb. Ik weet in ieder geval dat je het zonder te jailbreaken niet kan doen.

    Nu jij weer.

  23. Ik had datzelfde gevoel 2 jaar geleden ook een beetje met de iPhone 3G. Ik had hem op de release dag en ik voelde me niet helemaal op mijn gemak toen ik met mijn knalroze t-mobile tasje naar huis fietste. Het was zo’n hype dat iedereen wel kon raden wat er in dat tasje zat.

  24. Nog een andere tip om de pijn achteraf iets te verzachten als je spullen meteen worden gejat als je de winkel uitloopt: betaal met creditcard dan zijn je aankopen 180 dagen verzekerd tegen verlies of diefstal.
    Al is voorkomen natuurlijk altijd beter dan genezen. Ik betaal al mijn gadgets het liefst altijd met creditcard.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.