Reacties voor: Eerste indruk iPad mini overwegend positief (overzicht)

Vlak na de aankondiging van de iPad mini mochten journalisten de zaal in om hem te bekijken. De eerste indrukken hebben we in dit artikel gebundeld.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Leuk voor er bij, of zakelijk gebruik, maar voor er bij wel veel te hoog geprijst. Door de hoge prijs moet het niet alleen concureren met de goedkope tablets, maar ook met de duurderen. Het zit er nu net tussenin, en is het dan net niet qua prijs / kwaliteit. Dan toch liever de 10 inch ipad.

  2. Geen A6, geen retina en toch een fiks prijskaartje? Ik haak af.

  3. Volgende generatie Ipad mini zal retina krijgen. Apple wil de Ipad 2 voornamelijk verkopen.

  4. ff eerlijk man zet ff je appel maskers af …
    Dat ding is overrated duur .. en de jack zit boven die volgend jaar naar onder zal schijven en de retina display zal er ook volgend jaar op verschijnen nou wat een ontwikkeling maar niet heus

  5. Volgende iPad mini: leuke kleurtjes net als iPod touch, A6X en retina scherm. Ik wacht dus… het is niet moeilijk: ik heb iPad 3 (die je nu niet meer kan krijgen).

  6. leuk formaat, alleen jammer dat er geen retina scherm in zit, wacht wel op de iPad mini 2 met retina en a7x 🙂

  7. Een retina scherm heeft volgens mij weinig zin op een 7,9 inch scherm. De ipad3 heeft al een resolutie die hoger is dan veel (oudere?) mensen aan kunnen. En een steeds snellere processor? Voor gamen wellicht aantrekkelijk. Maar voor de meeste toepassingen was de ipad1 al snel genoeg. De prijs is vrij hoog vergeleken met veel Android-pads, maar voor de extra kwaliteiten (formaat, degelijkheid, en optimale functionaliteit,) zul je wat meer moeten betalen. Alleen, hoe moet je dat nou weer thuis verkopen? Nog een ipad erbij?

  8. Ik vind het raar dat de mini 329 dollar kost! Als ik dat omreken naar euro is dat 253 euro! Dat vond ik een mooie prijs! Maar niet het dollar teken gewoon omwisselen voor een euro teken! Jammer die prijs want ik wil hem wel!

  9. Ik ga normaal de iPad mini kopen, alleen al doordat deze beter in de hand ligt en vooral minder zwaar is.

  10. Origineel geplaatst door Henk
    Een retina scherm heeft volgens mij weinig zin op een 7,9 inch scherm. De ipad3 heeft al een resolutie die hoger is dan veel (oudere?) mensen aan kunnen. En een steeds snellere processor

    Wat een onzin. Het verschil tussen iPad 2 en 3 is als dag en nacht, ongeacht of sommigen daar geen verschil in willen zien. De iPad Mini heeft 163 PPI, 30 meer dan de iPad 2. Ter vergelijking, de iPad 3 heeft er 264. Als je Retina gewend bent, zien andere displays gewoon karig uit.

    Wat betreft de processor. Een van de reviewers merkte op dat de iPad Mini soms een beetje stottert, merkbaar bij Maps. Als zelfs Apple’s apps dat al laten zien, hoe gaat het dan worden bij andere apps, grote websites of als iOS 7 volgend jaar verschijnt? Dat laat niet veel goeds hopen.

  11. @olga2000: wordt de ipad 3 niet meer verkocht dan?!

  12. @dimitrii90:

    Nee, kijk op website van Apple: je heb nu iPad Retina. In feite is dat iPad 4. Het ziet eruit als iPad 3, maar processor is beter en met lightning connector. Je kan dus vanaf vandaag kiezen uit drie modellen: iPad mini, iPad 2 en iPad Retina.

  13. Ik kijk nu al een tijdje op die reacties, maar ik snap niet even iedereen.
    Apple is duur ja maar je krijgt er ook zeker topkwaliteit voor.
    Ik zelf thuis heb alles van Apple en het bevalt me zeer goed, en ja het kost wat, maar je krijgt er top kwaliteit voor terug.
    Ik bedoel kijk nou naar die zielige android tablets, dat is niet te vergelijken met de iPad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.