Reacties voor: Eerste indruk van Apple Music: gemak, maar ook verwarrend groot aanbod

De eerste bofkonten mochten alvast Apple Music uitproberen. Hun eerste indrukken lopen uiteen van: 'goede aanbevelingen' en 'gemak' tot: 'erg groot aanbod' en 'verwarrende navigatie'. Wij maakten een round-up van de indrukken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Kan niet wachten! Hoop dat ik niet lang hoef te wachten op de update

  2. Zal er ook een watchOS update komen voor Apple Music?

  3. @Stan: Nog welgeteld 50 min 👍

  4. Hee, nog een Stan! Haha.
    Ik kan ook niet wachen! 🙂

  5. Origineel geplaatst door Rick de Jong
    Zal er ook een watchOS update komen voor Apple Music?

    Ik denk het wel, de Watch is één van de ondersteunde platforms.

  6. Ik vraag me af hoe “apple music” jou beter leert kennen. Heeft elk nummer een tag met instrumenten die erin voorkomen of dergelijke? Muziek smaak is breed.

  7. Wanneer komt dan de update van iTunes in OSX? Ook vandaag? Want zonder update heb je nog geen Apple Music in OSX?

  8. Kan het kloppen dat de geluidskwaliteit van Apple Music echt wat beter klinkt dan dat van Spotify? Verschil merk ik op 4g met EarPods in.

  9. Eerste indruk is goed. Maar ligt het aan mij, of kan Spotify na de update echt niet meer blijven spelen als je de app naar de achtergrond pusht, omdat je bv een nieuwsapp opent?? Voorheen had ik daar geen problemen mee…overigens blijft Apple Music wel gewoon doorspelen!!!!

  10. @Mo: Klopt! Gebruik elke dag Spotify, maar het geluidskwaliteit viel me gelijk op 😀 Toppie!

  11. Maar een minpuntje, bij ‘vergelijkbare artiesten’ lijken geen links te zitten.

  12. Geweldige app en top mogelijkheden met prachtige geluidskwaliteit. Ook super in combinatie met Shazam . Gewoon taggen en Apple music aanvinken en je kan automatisch het nummer of bijhorend album downloaden. Well done Apple 5 stars

  13. Heeft iemand met een Nederlands account iTunes radio al eens gebruikt? Ik krijg op mijn iPhone en iPad een foutmelding als ik een radio station aanklik. Beats1 werkt overigens wel.

  14. @John van Doorn: hetzelfde probleem hier met NL Apple ID

  15. Direct na de update vond ik de opzet behoorlijk verwarrend, dacht veel nummers te missen, maar die verschenen al gauw daarna.
    En… Ook nog 2x goed nieuws gehoord: Apple Music zou vanaf eind dit jaar ook door Sonos ondersteund worden en – voor mij nog belangrijker – het maxinum voor iMatch zou in september van 25.000 naar liefst 100.000 songs gaan! Als dat inderdaad allemaal doorgaat kan ik zowel Spotify als mijn Google Play Music abo opzeggen.

  16. In vergelijking met Rdio vind ik het een ontzettende rommel qua structuur (artiesten, albums, genres, etc. Onder één knop) en qua design (persoonlijke voorkeur waarschijnlijk). Het in één app hebben van de muziek die je zelf hebt, het radio station én Apple music én Apple cloud library lijkt mij geen slimme zet.
    Maar toch ga ik die drie maanden flink wat gratis muziek downloaden :p

  17. Algemeen vind ik de app niet slecht. Wel vind ik het jammer dat als er bij een nummer van een album ‘alleen album’ staat in de iTunes store het niet mogelijk is dit nummer af te spelen in de Apple music app. Nochtans betalen we er voor.

  18. kan ik Apple music ook streamen naar externe speaker of B.v. Bose soundtouch system?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.