Reacties voor: Eerste geruchten over vierde generatie iPod touch

Het Britse warenhuis John Lewis heeft aangekondigd dat de nieuwe iPod touch veel functies krijgt van de iPhone 4.

Reacties: 54 reacties

  1. Maar dat ding van die 5 megapixel camera in the iPhone 4 is best dik, dus dan komt de camera in het midden of het design wordt aangepast en de iPod touch wordt dikker…

  2. lijkt mij zeer onwaarschijnlijk zoals je in het stopmotion filmpje van een paar dagen terug zag is die camera te dik om ooit in een ipod touch te passen.

  3. Waarom verkopen ze dan iPhone’s als je over wifi (vrijwel overal te vinden) kan bellen?!

    Nou ja, misschien zal ik hem kopen als mijn iPhone (3G) kapot is

  4. Als er een camera in komt, ga ik hem sowieso kopen!

  5. Kom op, dit zijn dingen die iedereen zelf kan verzinnen.

  6. Ja gratis bellen via Wifi lijkt me erg sterk. Zo maakt Apple de iPhone in 1 klap overbodig. Zeker in de states heb je overal wifi.

  7. Mochten ze er een camera in willen bouwen moet hij minstens zo dik zijn als de iPhone 4, dat zou betekenen dat de iPod Touch toch een paar millimeter dikker gaat worden. Dan zullen ze er misschien zo’n camera als van de nano er in bouwen, maar die van de 4 is zeker weten te dik.

  8. De prijs zal wel rond de 300 euro worden zeker?

  9. @Koen: Ik denk niet dat de 8GB 300 Euro zou kosten. Ik denk eerder aan vanaf 220 Euro, of iets in die richting.

  10. facetime zal nooit naar de ipod touch komen, geloof mij

  11. Ik geloof er niet erg in. De camera wordt vast dezelfde als die in de 8GB 3GS. Camera is veel goedkoper en lekker al in massaproductie. Verder kan het bellen niet echt veel verbazing oproepen. Dat kan immers al met Skype of elke andere voip app. Dat Facetime verbaasd me ook niet, Apple wil zoveel mogelijk apparaten hier geschikt voor maken zodat ze een zo groot mogelijk mogelijk aandeel hierin hebben. Zo kunnen ze de standaarden van Facetime min of meer opleggen aan andere fabrikanten.

  12. @Michael:
    ALS ik m zou kopen, zou ik voor de 16gig gaan, heb nu een 32, maar dat gebruik ik toch niet.. de itouch 4g word dan dus zo’n beetje de prijs die de 3g nu is?

  13. zou een erg onlogische zet zijn van apple om zoveel dingen die ook in de iphone 4 zitten naar de ipod touch 4 te brengen, zo verkopen ze minder iphones…

  14. @Stijn: De iphone 4 is de dunste iPhone die ooit gemaakt is.

    ik vind m niet echt dik.

    Maar goed. Dit zijn geruchten..
    We zullen het wel zien als het daar is

    te veel mensen nemen alle gruchten aan voor waar

  15. Ik zit al een paar maanden te wachten voor de nieuwe iPod Touch in september! Ik verwacht functies zoals op de iPhone 4, zoals: A4 processor, Retina Display, Gyroscoop, maar ik verwacht helemaal geen 5 megapixel camera, wel een 2MP camera zonder flitser!

  16. Ik hoop dat hij niet dikker zal worden, dat zou heel erg jammer zijn…

  17. Het is bijna schandalig dat de ipod touch zo dicht bij de iPhone komt. Waarom zouden we 500 euro extra betalen om een belfunctie? Dan kan je beter een iPod touch nemen en een kijkshop mobieltje van 30 euro.

  18. Dat er een camera in zou komen had ik een paar maanden geleden al gehoord, dat was voor mij juist de rede om nu een iPod touch te kopen: met een camera wordt die duurder en ik fotografeer toch niet met een iPod.

  19. @ Kevin,
    of een MiFi, dan heb je overal WiFi!
    Bellen kan via Skype, SMS’en over Ping!

    Dat maakt de iPhone helemaal overbodig!

  20. Origineel geplaatst door kaas
    facetime zal nooit naar de ipod touch komen, geloof mij

    ik geloof je

  21. @Paul: Bart Schouten: Hoezo zit je te wachten op een iPod Touch met een camera? Ieder mobieltje heeft tegenwoordig ook een goede camera, dan heb je geen iPod Touch nodig die ook nog een camera heeft, een mobieltje heb je toch altijd bij je…

  22. Ik kan me voorstellen dat je wanneer je zelf gaat bellen of sms’en je (in Amerika) redelijk snel een wifi-netwerk kan vinden. Maar je hebt niet zelf in de hand wanneer anderen jou bellen of smsen. Die oproepen mis je dan wel als je alleen een ipod touch hebt dus dat lijkt mij een groot voordeel dat voorbehouden blijft aan de iPhone.

  23. @dONSTIL:
    Dat kan al een skype app op je ipod met beltegoed en dan kan je over wifi bellen ( alleen heb je wel een microfoon nodig) probeer maar als je een ipod touch heb !

  24. Ik hoop de dat niece iPod touch dezelfde beeldscherm als de iPhone 4 gaat krijgen! Verder vind ik 5 mp beetje overdreven voor een mediaspeler! Liever 3,2 mp maar als het niet zoveel in de prijs gaat uitmaken dan vind ik het goed 😛
    Als de iPod touch nou ook een GPS (navigatie toch) sensor gaat krijgen dan zou ik zeker de nieuwe iPod touch gaan kopen. En dan trekt Apple gelijk ook andere doelgroeppen aan.

  25. @Patrick: Je kan ook even wachten op de prijsverlagingen die zullen komen voor de iPod Touch 3G 🙂
    Trouwens, iPod Touch 3G 8GB = iPod Touch 2G… Dus altijd gaan voor die 32GB!

    http://www.hardwareinsight.com/ipod-touch-8gb-vs-32gb-3rd-generation/
    http://www.hardwareinsight.com/ipod-touch-8gb-difference-between-2g-and-3g/

  26. ik denk wel dat facetime voor itouch gaat komen. Zo kun je ook facetimen met mensen die geen peperdure iphone hebben

  27. Origineel geplaatst door Jeffrey
    @ Kevin, of een MiFi, dan heb je overal WiFi! Bellen kan via Skype, SMS’en over Ping!Dat maakt de iPhone helemaal overbodig!

    Nu alleen nog meer WiFi-verbindingen. Nog te weinig beschikbaar.

  28. @Kallt: Daarom spreek Jeffrey ook over Mifi.

  29. Kom op zeg, geloof je het zelf..

  30. Apple kan zich beter druk maken over de iPhone 4 en zorgen dat vraag en aanbod niet teveel uit de pas loopt.
    Nu kunnen ze de vraag al niet aan. Idem geldt voor de iPad. Ik snap best dat Apple een verbeterde iPod op de markt wil brengen maar los eerst de leveringsproblemen op van de iPhone en iPad.

  31. hier in utrecht en in delft heb ik bijna overal wifi ^^ als skype daarop gaat werken ga ik dus mooi geen iphone kopen en hou ik het bij mij 15euro sony ericsson en een ipod, de reden voor een iphone nu is meer de camera en gps voor maps (wat sinds html5 om de een of andere reden ook best je locatie weet te bepalen) want het bellen is niet iedereen tevreden over. Ik wacht wel even de ipod af (iphone is waarschijnlijk toch uitverkocht eerste periode :P)

  32. @Michael:

    bij mijn weten zijn de iPod prijzen al jaren kunstmatig het zelfde. Ze zijn de afgelopen jaren in ieder geval niet duurder geworden de afgelopen jaren.

    Dat baseer ik op de prijs die apple er zelf voor vraagt op hun eigen webshop en via APRs.

  33. Ik verwacht zeker wel een frontfacing camera in de volgende generatie ipod touch en de ipad. Steve zei niet voor niets tijdens de keynote dat facetime kan worden gebruikt alleen op een i-device.

    5 megapixel camera denk ik niet, eerder een 2 megapixelcamera.

  34. Apple had al eerder vermeld dat er in de toekomst nog meer facetime apparaten zullen komen. Lijkt me dus logisch dat het gaat over iPod touch en iPad.

  35. Origineel geplaatst door dONSTIL: Ja gratis bellen via Wifi lijkt me erg sterk. Zo maakt Apple de iPhone in 1 klap overbodig. Zeker in de states heb je overal wifi.

    Op de huidige ipod touch hoef je ook alleen maar een microfoontje te plaatsen ( oordopjes van 3gs in touch) en je kan ook skype gebruiken en over wifi bellen … Dus waarom zouden ze het nu niet inbouwen …

  36. Toch lijkt het me erg sterk dat er een Front Facing camera in komt. Een iPod is toch niet om te bellen? :s.

  37. Origineel geplaatst door kaas
    facetime zal nooit naar de ipod touch komen, geloof mij

    Reden?

  38. Mocht er een goede camera op komen, dan koop ik hem zeker! Heb mijn mobiel met camera minder bij me dan mijn iPod. 😛

  39. Lijkt me idd erg sterk dat ze de iPod Touch zo dicht bij de iPhone laten komen, qua camera bijvoorbeeld. Lijkt me logischer dat, ALS er een camera erin komt, het dezelfde wordt als momenteel inde 5e generatie Nano. Een 5MP camera gaat al niet omdat deze te dik is. En Apple legt dan de lat erg hoog voor zichzelf, bij de volgnde generatie iPod Touch (de 5e dus) zullen ze er een nóg betere in moeten stoppen.
    Ik zeg: geduld zij met jullie haha.

  40. Misschien komt er wel een simkaart slot in. Kun je overal internetten met die speciale abonnementen

    https://www.iculture.nl/79427/mobile-vikings-introduceert-simkaart-met-alleen-databundel/

  41. Aan iedereen die dat zegt over de camera & de verandering in dikte van het toestel. Denk eens na, 1e generatie iPhone was ‘blokkig’, 1e iPod Touch ook, iPhone 3G & 3Gs waren meer afgerond, 2e & 3e iPod Touch ook, iPhone 4 is helemaal anders, iPod Touch 4 ook? I don’t know, just guessing

  42. @ Kevin

    Idd, vind het echt IDIOOOT dat de iTouch zo dichtbij de iPhone 4 gaat komen, zowel omdat het een iPod IS en BLIJFT, maar ook omdat alle iPhones dan bijna als enig voordeel tegenover de iTouch hebben dat ze kunnen bellen…

  43. Het lijkt me sterk dat hij zal uitkomen.
    Maar als hij uit zal komen zal ik hem 100% gaan kopen.
    (zal de 8gb rond de 180€ blijven?)

  44. Als hij onder de €250 zal ik hem Zeker kopen!
    Kan ik eindelijk mijn oude iPod touch 1G met pensioen doen 😀

  45. iPod touch wordt de iPad mini.

  46. Bellen met WI-FI, dat voor de helft van de prijs van de iPhone 4 met min of meer dezelfde specificaties.. De keuze lijkt me wel snel gemaakt.

    Althans, geruchten.. 😛

  47. Ik wacht nog een jaartje op de 5g, ik ga denk ik wel 2 jaar met mijn itouch doen,
    Behalve als het zo’n meeneem prijsje is van onder de 200 euro…

  48. Is het niet zo dat de iPod Touch dan hetzelfde design krijgt als de iphone 4??
    Of is dat weer te onwaarschijnlijk?

  49. Mmm.. sorry maar als ik alleen kan bellen over wifi doe ik echt m’n iphone niet weg hoor! Aangezien er geen landelijk dekkend wifi netwerk is… Verder wel leuk voor skype en dat soort diensten! wordt helemaal leuk als er een camera op zit en dat je daar dan ook nog mee kan cammen op skype!

  50. Er komt zoiezo een 4e generate wrm dnk je dat er een zwart balkje boven aan de achter kant zit! Alleen dachten ze het al eerder te maken. Veder dnk ik dat het geen 5 mp wordt omdat dat simpel weg te dik is bij de iPhone 4!

  51. Apple gaat echt geen 5mp camera in een iPod Touch plaatsen… Ze moeten genoeg redenen hebben op een iPhone i.p.v een iTouch te kopen, en facetime evenmin om dezelfde reden

  52. De ipod touch 4 gaat even veel kosten als de ipod touch 3 dat was precies het zelde ver haal bij de ipod touch 2 en 3 de ipod touch 3 word goedkoper en de ipod touch 4 Word even duur als de ipod touch 3 was toen die nieuw was : want ze kunnen het namelijk niet te duur maken dat dat doet geen enkel bedrijf

  53. Origineel geplaatst door Kevin
    Het is bijna schandalig dat de ipod touch zo dicht bij de iPhone komt. Waarom zouden we 500 euro extra betalen om een belfunctie? Dan kan je beter een iPod touch nemen en een kijkshop mobieltje van 30 euro.

    Origineel geplaatst door Kevin
    Het is bijna schandalig dat de ipod touch zo dicht bij de iPhone komt. Waarom zouden we 500 euro extra betalen om een belfunctie? Dan kan je beter een iPod touch nemen en een kijkshop mobieltje van 30 euro.

    Je krijgt de iphone gratis bij een abbo dus ze verkopen alsnog goed want de ipod touch krijg je niet gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.