Reacties voor: Eerste foto’s van vermoedelijke dockconnector-plug voor volgende iPhone

De Franse site NowhereElse heeft de eerste foto's van de nieuwe dockconnector, zoals die gebruikt gaat worden in de volgende generatie iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Voor!! Voor dat altijd goed insteken bedoel ik.

  2. Bij USB moet ik minstens 3x proberen voor ik de aansluiting goed heb, dus dit is een verbetering :p

  3. Zo’n magnetische koppeling zoals bij MacBooks is ook niet verkeerd !! (als dat het geval zou zijn)

  4. @Bitje: Magnetische koppeling lijkt me sterk gezien de dikte. Het zou wel zeer handig zijn 🙂

  5. Graag een Thunderbolt-connectie met mn iMac ja! Dat zou pas innovatie zijn. Gaat het overpompen van al mn muziek en data tenminste niet meer zo r.t.traag. Waarom moeten we anders die iMacs met dure Thunderbolt-poorten kopen?

  6. micro usb zou niet verkeerd zijn!

    Spijtig dat ze niet overschakelen naar micro usb (of beide), echt makkelijk als je alle gsms met dezelfde oplader kunt opladen.

  7. Ik geloof niet dat deze connector in de al eerder gelekte iphone5 gaat passen. Dan zouden de zijkanten ook rond moeten zijn.

  8. Ziet er echt a la Apple uit. Lijkt me erg handig als je de kabel er niet meer verkeerd in kan steken, lijkt me ook een degelijke connector! Aan de zijkant zit en inkeping, neem aan om te zorgen dat hij er niet uitglijd, zal dus niet magnetisch zijn.

  9. De Thunderbolt aansluiting is geen keuze van Apple maar van Intel. Apple heeft Lightpeak alleen maar Géimplementeerd in haar producten.

  10. Die 10 (aan beide zijde) contact puntjes kunnen heel snel beschadigd (krassen) raken omdat er geen bescherming omheen zit waardoor je om de haverklak een nieuwe lader moet kopen.

  11. @okkieee: En waar haal jij die wijsheid vandaan? is dat uit eigen ondervindingen of is het weer zo een geval van nieuwer moet wel slechter zijn? blehh

  12. Er gaat ook een verhaal de rondte dat dit dezelfde aansluiting is als een micro sd kaart, makkelijk om je data ff over te slingeren!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.