Reacties voor: Eerste foto’s van mogelijke iPhone 5S-achterkant opgedoken

Op nieuwe foto's is de mogelijke achterkant van de iPhone 5S te zien. Hij lijkt voor een groot deel op de iPhone 5.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 50 reacties

  1. en de geruchtenmolen komt weer op gang..

  2. Apple is zijn eigen kapot aan het maken door constant maar nieuwe dingen uit te brengen. MENSEN BLIJVEN DIT NIET MEER SLIKKEN!

  3. Al fervente fan van Apple vrees ik dat ik er toch mee op ga houden om elk jaar een nieuwe te kopen. Nu al de 5S in de maak gaat nergens over. De 5 is net uit.

    Daarbij denk ik dat dit gewoon een oud prototype van de iPhone 5 is.

  4. Wat zou de wereld toch een stuk leuker zijn zonder al deze geruchten en “lekken”. Dat je gewoon eens verrast word als Apple iets aankondig ;). Maarja het gebeurt nou eenmaal en de wereld van internet is merendeel gelogen, fake of anderzijds gemanipuleerd ;).

  5. Ben ik de enige die dat a) saai en b) uitstelgedrag vind?

  6. Nee hè, hebben die ongeduldige knapen eindelijk de iPhone 5, beginnen ze alweer met geruchten over de iPhone 5S. Triest als je het mij vraagt.

    Tevens denk ik dat dit ook gewoon een strategie van Apple is, om gewoon alle geruchten te volgen en te bekijken wat mensen blijkbaar graag willen zien en vervolgens gewoon een mengsel maken van die geruchten zodat je de ideale telefoon hebt.

  7. Nieuwe functies volgens een betrouwbare bron (gezond verstand): snellere processor, betere camera, en Siri 2.0 (die zogenaamd alleen werkt met de nieuwe processor)

  8. @Brian: Heb van dezelfde bron horen zeggen: Nieuwe camera, A7 processor, met iOS 7 (Is niet meer beschikbaar voor iPhone 3Gs, iPhone 4 en iPod Touch 4. Wel voor iPad 2 omdat deze nog verkocht wordt.), hij gaat zwaarder zijn en zal langer meegaan :p

    Zoals in bijna elke update…. :p

  9. Ik vermoed slechts enkele kleine wijzigingen in de body om het productieproces efficiënter te maken en/of de foutmarge te beperken…

    Just my two cents.

  10. Ik hoop op een nieuwe iphone met een afgeronde achterkant en een lichte wigvorm, waardoor je meteen voelt wat boven en onder of voor en achter is, en die veiliger vast houdt.

    Om zoiets te maken en dan ook nog esthetisch… zou knap zijn

  11. Op dat bovenste plaatje en dan onderin staat op het klepje 4490mAh… Lijkt me sterk! Maar zou wel geweldig zijn, zo een grote batterij haha

  12. Ik vind het te vroeg voor geruchten, we hebben nog maar net de 5 gekocht :). Tenzij ze met een andere iPhone zouden afkomen met ook een nog veel groter scherm ofzo, dan kan ik het begrijpen en ben ik zeker voorstander van ;), zeg ik geen nee tegen maar ik denk het niet, men zou alweer apps moeten aanpassen aan dat scherm en het duurd nu al een eeuwigheid eer de apps zijn aangepast aan de 5.

  13. Origineel geplaatst door Dennis A.
    Op dat bovenste plaatje en dan onderin staat op het klepje 4490mAh… Lijkt me sterk! Maar zou wel geweldig zijn, zo een grote batterij haha

    Grappig dat je wel naar die tekst kijkt maar niet naar de grote letters “iPad mini Battery” in het plaatje. Zo ontstaan deze geruchten. Pff

  14. Heb nu de iPhone 5 en dit geeft al geen meer waarde dan de 4s , nu de 5s …… Ik zeg maar 1 ding …..,,,,, doei Apple !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Is er een imei zichtbaar. Dan kunnen jullie toch kijken op de gsx site van Apple.

  16. laat maar komen, hoe sneller hoe beter.
    maak hem ook maar lekker duur en in een kleine oplage

  17. @Roel: Inderdaad om moe van te worden, dat gereutel over nieuwe iPhone-onderdelen. Zulke berichten zijn alleen interessant als er baanbrekende technologie in de nieuwe generatie iPhones zit, niet als “de schroeven voor de printplaat op een andere locatie zitten”…

  18. Origineel geplaatst door WhizZz
    @Brian: Heb van dezelfde bron horen zeggen: Nieuwe camera, A7 processor, met iOS 7 (Is niet meer beschikbaar voor iPhone 3Gs, iPhone 4 en iPod Touch 4. Wel voor iPad 2 omdat deze nog verkocht wordt.), hij gaat zwaarder zijn en zal langer meegaan :pZoals in bijna elke update…. :p

    Langer mee gaan? Je bedoelt dat de lak er langer op blijft zitten zeker?

  19. Origineel geplaatst door Eli Vanderzande
    Apple is zijn eigen kapot aan het maken door constant maar nieuwe dingen uit te brengen. MENSEN BLIJVEN DIT NIET MEER SLIKKEN!

    Andere fabrikanten komen om de paar weken met nieuwe telefoons. Maar als Apple eens in de half jaar een nieuwe telefoon wil uitbrengen breekt de hel los?

  20. Wat een bekrompen reacties!? Alsof Apple niet meer mag innoveren. Je bent toch niet verplicht om telkens het nieuwste te kopen? Ik sla altijd minstens 1 model over. Ben ook nog altijd tevreden van mijn iPad 2. Vind het wat kinderachtig dat je eigen toestel plots niet meer goed is, alleen maar omdat er een nieuwere versie uit is.

  21. Ik had sinds 2007 een iPhone tm de 4s het is echt tegenwoordig te doorzichtig bij Apple en niet echt meer van wooow.. Daarom ben ik nu trots Nokia Lumia 920 bezitter 🙂

  22. kom maar op met die 5s 😀
    ik hoop en verwacht hem in maart

  23. Hij komt ook in het voorjaar op de mark. Let maar op!

  24. @WhizZz: iPhone 4 wordt ook nog gewoon verkocht hoor.

  25. Als je iedere keer gelijk de nieuwe koopt dan is het niet vernieuwend. Maar met de 2 jaar abonnementen kan je iedere keer 1 overslaan.

  26. Origineel geplaatst door Eli Vanderzande
    Apple is zijn eigen kapot aan het maken door constant maar nieuwe dingen uit te brengen. MENSEN BLIJVEN DIT NIET MEER SLIKKEN!

    Hahaha, ik mag toch hopen dat je dit niet serieus meent. Natuurlijk brengt Apple om de paar maanden nieuwe producten uit. Ze blijven innoveren en er worden kleine veranderingen doorgevoegd. Wees gewoon tevreden met het product dat je op dit moment hebt, het word er echt niet minder op doordat er een iets nieuwer model is hoor!

  27. Wat een paniek ?! Ik geloof echt niet dat Apple zo snel alweer een nieuw toestel gaat uitbrengen. Dus rustig aan, en denk aan jullie bloeddruk ;-p
    En anders sla je toch een toestel over, ik heb ook bijna 3 jaar met mijn 3GS gedaan voor dat ik de iPhone 5 ging halen.

  28. Eerlijk gezegd begrijp het probleem niet zo goed. Als Apple met een nieuwe iPhone komt ben je toch niet verplicht het te kopen? Door de reacties hierboven zou je haast gaan denken dat dat wel het geval is.

  29. @John: Haha voor jou dus ook innovatie 😀 best upgrade, van de snelste toen naar de snelste nu! Heb ik ook gedaan

  30. Lieve mensen,Ik begrijp jullie zorgen.
    Het probleem met de iPhone 5 is de prachtige A6 chip.
    Deze chip wordt namelijk door Samsung geproduceerd.
    Nu is het probleem dat Samsung 20% meer centjes wilt voor het produceren van deze chip en zij zo op de claim kunnen inlopen die hen opgelegd is door Apple.
    Hier is Apple niet al te blij mee. En willen zij om deze reden zsm de productie beëindigen en een andere chip die niet in productie is bij hun meest geliefde concurrent. Dit lijkt naar mijn inzien de meest logische reden voor de spoedige toestel vervanging. En ik vind dit volkomen begrijpelijk. Zie: ‘Samsung vraagt 20 procent meer voor iPhone- en iPad-processors’

  31. @Aygul: Heb je ook gelezen dat de 20% ontkent is?????

    Daarbij is de A4, A5 en A6 chip door Apple ontworpen en door Samsung gemaakt, ze kunnen zo naar een andere immers het is hun eigen ontwerp.

  32. Ik begrijp echt helemaal niets van sommige reacties.

    Ten eerste zou het logisch zijn dat ze bezig zijn met een opvolger. Het kan nooit zo zijn dat ze een jaar lang niets doen en vervolgens ineens een nieuw model klaar hebben liggen.

    Ten tweede brengen ze tot nu toe zo goed als elk jaar een nieuwe telefoon uit.

    Ten derde, dit is nog zo ver weg, waar maak je je druk om als je de 5 gekocht hebt?

  33. Origineel geplaatst door Eli Vanderzande
    Apple is zijn eigen kapot aan het maken door constant maar nieuwe dingen uit te brengen. MENSEN BLIJVEN DIT NIET MEER SLIKKEN!

    Brachten ze maar nieuwe dingen uit

  34. Als het maar goedkoper wordt, maar dat zal wel valse hoop blijken te zijn.

  35. Er zegt toch niemand dat je de laatste nieuwe iphone moet kopen. Omdat er een 5s uitkomt is de 5 ineens niet meer goed genoeg? Of is alleen het laatste nieuw model goed genoeg? Andere merken brengen toch ook om de haverklap nieuwe modellen uit, is niet meer dan normaal.

  36. Dat is snel!? Het is net als met de pepernoten. Komen elk jaar eerder (dan je lief is) om de hoek kijken….

  37. Wat lopen een hoop mensen toch te zeuren. Apple voert gewoon een strategie van continue productverbetering door, deels gericht op de technologiejunkies en anderzijds bedoeld om nieuw marktaandeel te kunnen veroveren. Jullie hoeven die nieuwe modellen echt niet te kopen; Apple blijft ook de oudere modellen met iOS-updates ondersteunen (mijn “oude” 3Gs draait prima met iOS 6.0.1). Ik heb momenteel ook een 4s en die zal het over 2 of 3 jaar vast ook nog prima doen. En tegen de tijd dat ik een nieuwe iPhone wil, ben ik blij dat Apple een nieuw en modern toestel voor me heeft. Of wellicht heeft een andere fabrikant tegen die tijd wel een beter alternatief. We zullen zien. Ik ben in ieder geval blij dat de ontwikkelingen gewoon door gaan.

  38. Ik wil ‘m!

  39. Ik snap alle commotie wel, heb je net kromgelegen voor de nieuwste en snelste iphone en kan je lekker je omgeving gek maken, omdat zij het moeten doen met één of twee modellen eerder, komt Apple ineens zo snel met een nieuwe, dat de rollen worden omgedraaid. Beetje triest is het wel. Overigens lijkt dit meer op een aftermarket achterkant en hoeven we er echt niet op te rekenen dat er met kerst een nieuwe iphone in de winkel ligt…

  40. Origineel geplaatst door Davidoff
    Er zegt toch niemand dat je de laatste nieuwe iphone moet kopen. Omdat er een 5s uitkomt is de 5 ineens niet meer goed genoeg? Of is alleen het laatste nieuw model goed genoeg? Andere merken brengen toch ook om de haverklap nieuwe modellen uit, is niet meer dan normaal.

    Inderdaad Davidoff, en als die 5S dan uitkomt dan proberen ze zo snel mogelijk deze Phone te bestellen. Ik weet nog dat Apple de iPhone 5 uitbracht.., hij was waardeloos, niks aan blablabla.
    We hebben het gezien en gehoord hoe het met de verkoop gaat, dat ding is niet aan te slepen..

  41. Iedereen denkt dat het nieuw is, maar 2 maanden na de 4 kwamen de geruchten over de 4s. 2 maanden nadat deze uitkwam kwamen de geruchten over de 5. Dus nee, Apple gaat echt niet elk half jaar een nieuwe iPhone uitbrengen, wordt gewoon weer over een jaar. Dat er nu al onderdelen zijn is niet meer dan logisch. Of denken jullie soms dat Apple in anderhalve week wel even een nieuwe iPhone ontwerpt, in elkaar zet, test en op de markt brengt???

  42. Ik snap jullie echt niet hoor. Samsung brengt elke week tig toestellen uit, HTC brengt elke maand wel iets nieuws uit, en zo geldt dat voor elke toestelfabrikant. Apple brengt 1 keer per jaar een nieuw model uit (wat je niet hoeft te kopen he) en iedereen begint te piepen dat Apple te snel toestellen uitbrengt. Dit is maar een gerucht he, en mocht het waar zijn, Apple is natuurlijk al lang bezig met de opvolger van de 5 en waarschijnlijk al met het model erna…

    WAT IS JULLIE PROBLEEM?

  43. Apple gaat niet sneller dan vroeger, vanaf de 3G zijn ze begonnen met de S versies of de geüpdate versie van het nummer. Kleine verbeteringen die het voor de ene waard zijn en voor de andere niet. Het staat toch iedereen vrij het te kopen of niet. En natuurlijk blijft eenniphone 4 het nog goed doen als je maar niet klakkeloos update van de eerste minuut maar een paar dagen wacht en de reviews eens naleest, is trouwens met elke toestel zo van Apple.

  44. Voor de mensen die net een iPhone 5 weet te bemachtigen zal dit bericht niet echt welkom zijn. ik heb net pas de ‘nieuwste’ gekocht en ze hebben nu al een opvolger in de proef!! $@#%#$^ stelletjes lutsers ook he bij Apple? lol mensen zijn ook nooit tevreden..

  45. @Eli Vanderzande: Ze moeten wel of ze worden zomaar voorbij gehold door de concurrentie. Samsung brengt om de haverklap nieuwe producten uit. Ik hoor niemand klagen. Laat ze maar doen. Ze weten wel waar ze mee bezig zijn. Fouten kunnen altijd(maps) maar ze moeten toch mee. Niets aan te doen. Trouwens de mensen hunkeren naar nieuwe producten van Apple.

  46. De volgende iPhone wordt brederderderder.

  47. @Eli Vanderzande:

    Nee, want Samsung, RIM, Nokia en HTC zitten stil en brengen niet elk jaar een nieuw product uit. Beetje kansloze opmerking dit.

  48. ik ben blij met men Samsung Galaxy S3 ! 🙂 oneindig mogelijkheden en vele simpeler zonder beperkingen.
    Sorry appel, na 5jaar trouw..

  49. @balks: Het is toch logisch dat Apple nu al nadenkt over de twee of drie toestellen die na de iPhone 5 komen? Maar misschien zijn er mensen die denken dat Apple wacht tot één maand voor de release van een nieuw toestel, dan pas wat ideetjes op papier zet en dan héél snel iets produceert. Lijkt mij alleen niet zo’n slimme bedrijfsstrategie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.