Reacties voor: Eerste blik op CarPlay (iOS in the Car)

Een serie screenshots laat zien hoe CarPlay (iOS in the Car), de naadloze integratie van iOS in de auto, in de praktijk zou werken.
Lees het complete artikel → Eerste blik op CarPlay (iOS in the Car)
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Cool, laat die files nu maar komen 😉

  2. Vergt dit ook speciale hardware? Of kunnen autofabrikanten dit softwarematig implementeren, m.a.w. een soort extra menu invoegen in hun bestaande systemen?

    Ik betwijfel namelijk of al deze merken hun bestaande platformen volledig in de ban zullen doen voor zo’n dedicated systeem (alleen Apple comatibel).

    Audi bijvoorbeeld heeft aan de andere kant wel aangegeven hun systeem volledig op Android te gaan laten draaien, is dit een tegenhanger? Of juist een extensie van bestaande systemen?

  3. Ik hoop dat er van die navigatiesystemen met iOS op de markt komen zoals de Dynavins met Android

  4. De ontwikkelaar is van Ierse afkomst.

  5. Laat het maar vooruitgaan, ik wacht speciaal met een nieuwe opel te kopen tot ios in the car er is :-).

  6. @LlukeK: Dit zal nooit gebeuren. Die navigatiesystemen bestaan al, nml iPod, iPhone, iPad.

  7. Ik denk dat dit alleengeldt voor nieuwe auto’s en niet voor de bestaande met computerschermen. Ik zie mensen nog niet massaal een nieuwe auto kopen omdat er iOS op gedraaid kan worden.

  8. @fred: Ik denk ook niet dat iemand een nieuwe auto gaat kopen alleen om iOS, het zou wel zou kunnen zijn dat als iemand toch een nieuwe auto wil kopen, dat hij er één kiest waar iOS op kan draaien.

  9. De standaard navigatie van tegenwoordig is voor de meeste autofabrikanten nog te slecht (behalve de TomTom dan), hopelijk kan iOS in the Car hier verandering in brengen, zou voor mij het overwegen waard zijn te kiezen voor een auto met iOS integratie…

  10. Grootste nadeel van iOS navigatie via Maps vind ik dat je altijd een werkende internet verbinding moet hebben voor de kaarten. Bij b.v. TomTom zitten die in de app zelf en kan dus ook offline gebruikt worden.

  11. In het filmpje verschijnen de opties eerder dan dat hij het heeft gezegd. Zal wel weer net zo ruk werken als Siri/Stembediening.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.