Reacties voor: Eerste aanwijzingen voor iPhone firmware 1.1.4

Ontwikkelaar Tiny Code heeft per ongeluk informatie over firmware 1.1.4 laten uitlekken. Ook meldt de ontwikkelaar dat ze al met de SDK werken en binnenkort via iTunes software gaan aanbieden. Dat is waarschijnlijk informatie die pas op 26 februari bekend zou worden gemaakt.
Lees het complete artikel → Eerste aanwijzingen voor iPhone firmware 1.1.4
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Voor de iPhoners onder ons die in NL wonen is de SDK volgens mij niet goed nieuws. Als de applicaties in iTunes worden aangeboden zal dat natuurlijk alleen worden aangeboden in de iTunes Store van die betreffende landen waar de iphone wordt verkocht. Net zoals wij in NL geen films via de iTunes Store kunnen krijgen …

  2. vergeet niet dat er ook nog zoiets bestaan als een ipod touch, die wel in nederland wordt verkocht. Hierop kunnen ook de applicaties geinstalleerd worden. Dus neem ik aan dat de software ook in nederland te koop zal zijn.

    Ik hoop wel dat ontwikkelaars er ook voor mogen kiezen om hun software als free- of als shareware mogen aanbieden.

  3. ik denk dat free niet mag want dan verdient apple er nix aan 😉

  4. heb er nog eens over nagedacht, en denk dat free of share best kan. Op de download pagina van apple staan tenslotte ook behoorlijk wat free en shareware programma’s.

  5. Het is toch helemaal geen nieuws dat Apple er binnenkort met een nieuwe FW 1.1.4 aankomt?!? Is toch sinds het uitkomen van de iPhone zo? En met de SDK op komst, zou het al helemaal niet verwonderlijk zijn…

  6. Ik denk dat Apple de meeste apps gratis gaat maken, omdat er anders weer veel jailbreaks komen…

  7. morgen is het Zover!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.