Reacties voor: Eenzame Apple Watch-bezitters sturen hartslag naar elkaar

Eenzame Apple Watch-gebruikers die toch graag hun hartslag naar een ander willen versturen, kunnen sinds kort soortgenoten ontmoeten in een Reddit-groep.
Joris Kersten -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik blijf dit maar een beetje een gimmick vinden eerlijk gezegd.

  2. Een beetje gimmick? Het is zo’n domme nutteloze feature dat je zou denken dat het in een Galaxy zat.

  3. @Artey: Had je dit al gelezen
    En dit is nog maar een klein voorbeeld.

  4. Ik vond het eigenlijk al tijdens de eerste Apple presentatie een volkomen belachelijke toepassing. Ik kan me niet kon voorstellen dat de volwassen gebruiker er over geïnformeerd zou willen worden. Hartjes tekenen naar je mede Apple watch gebruiker. Haha. Dat de voormannen van Apple erover durfden te spreken was al hilariteit. (Apple onwaardig dit)

  5. En wat te denken van een Mickey mouse wijzerplaat dan? Als dat niet kinderachtig is., koop je notabene een Applewatch wan €17000 en dan krijg je deze onzin erbij. Dacht er allerhande medische snufjes in zouden komen ;-((. Ipv high, low-tech. . Moet niet gekker worden mrt Apple .

  6. Dit soort dingen zijn toch juist leuk en handig. Tekeningen maken en je hartslag sturen voegt voor mij echt wat toe.

    En het zit niet in de weg als je het niet wil gebruiken, dus boeien.

    Daarnaast heeft het ook echt praktische functies zoals eerder genoemd voor de slechtziende persoon, maar ook gewoon om snel iets te laten weten aan iemand.

    De Mickey Mouse wijzerplaat vind ik helemaal geweldig. En ook daarvoor geldt, als je m niet wil gebruiken zit ie niet in de weg.

  7. De meesten van jullie hebben nog weinig ervaring met verliefd zijn, zo lijkt het 🙂
    Ik vind het in elk geval erg komisch dat er een speciale club is opgericht om elkaar in deze barre pionierstijden hartslag en tekeningetjes te sturen. Daar kan nog een leuke datingclub uit voortkomen! In elk geval heeft het een voordeel: je hebt met een Apple fan te maken.
    Gek trouwens dat er nog niet een iPhone contact/dating app is. Alleen voor iPhone gebruikers. Of is die er wel?

  8. Het is inderdaad erg triest dat Apple dergelijke dingen denkt te moeten verzinnen om zich te onderscheiden van de concurrentie, maar het is nog triester dat er mensen zijn die dergelijke rommel willen hebben en hiermee een verkeerd signaal naar Apple afgeven (je stimuleert Apple hier alleen maar mee om in de toekomst dit foute pad te blijven bewandelen).

  9. Origineel geplaatst door EOTB: Het is inderdaad erg triest dat Apple dergelijke dingen denkt te moeten verzinnen om zich te onderscheiden van de concurrentie, maar het is nog triester dat er mensen zijn die dergelijke rommel willen hebben en hiermee een verkeerd signaal naar Apple afgeven (je stimuleert Apple hier alleen maar mee om in de toekomst dit foute pad te blijven bewandelen).

    1

  10. Nou nou nou, wat een azijnpissers hier weer, hoor. Als je de Apple Watch niet wilt hebben, dan hoeft dat ook niet. Maar doe niet alsof het een nutteloos product is, of dat het raar is als iemand er wel degelijk in geïnteresseerd is. Sjeez, wat een niveau soms..

    OT: Mijn Apple Watch komt deze week eindelijk aan vanuit Duitsland. Ik ben enorm benieuwd naar dit dingetje. Niet iedereen lijkt er even enthousiast over te zijn (op Macrumors genoeg gevallen gezien van mensen die hem na een paar dagen alweer terugsturen, omdat ze het niks vinden). Maar ik kan niet wachten om de Apple Watch om m’n pols te kunnen doen.

    Features zoals deze (o.a. hartslag en tekening uitwisselen) vind ik heel wat toegevoegde waarde hebben. Zal het zelf wellicht niet veel gebruiken, behalve dat ik het een keertje ga testen met iemand van Reddit of weet ik veel wie. Maar in het dagelijks leven zie ik mezelf dit niet gebruiken. Neemt niet weg dat het leuk is dat het mogelijk is. Dat is het ‘m juist: het is er, dus als je het wilt gebruiken kan dat.

  11. Kan je er ook een flat-line mee sturen?

  12. Ik ben altijd erg te spreken over Apple produkten, maar deze keer niet. De Apple Watch voegt weinig toe. Ik kan me voorstellen dat je een Sport Watch koopt als je tijdens het sporten je prestaties wilt bijhouden. En voor mensen met een beperking. Maar verder zitten er geen bijzondere functies op. En deze ‘hartslag’ functie slaat echt alles voor wat betreft nutteloosheid. Dit is hetzelfde als de ‘shotgun’ apps op de eerste iPhone. Je laat het aan je vrienden zien, die zijn even onder de indruk en vervolgens doe je dit nooit meer.

  13. @Flieps:
    De Apple Watch is simpelweg niet bedoeld als actief maar als een passief apparaat. Het is niet de bedoeling dat je er continu dingen mee doet en dat het een geheel nieuwe ervaring is die duizenden nieuwe features biedt. Dat is simpelweg niet hoe het door Apple is ontworpen.

    Verder zijn er voor bv. de hartslag-functie use cases, maar misschien zijn die niet relevant voor jou. Dat betekent niet dat het apparaat compleet nutteloos is. Jullie vergeten dat de planeet en de zon niet om jullie draaien. Dit geweeklaag is vergelijkbaar met de reacties op de nieuwe MacBook. Het is een fantastisch apparaat, maar misschien is het simpelweg niet bedoeld voor jullie. Voor mij is de MacBook Pro de juiste keus, maar dat betekent niet dat ik braakneigingen krijg als ik een foto van de MacBook Air of de nieuwe MacBook zie.

    Jullie behandelen een goed apparaat alsof het een slecht apparaat is, terwijl het apparaat prima doet waarvoor het is ontworpen. Dat is het probleem.

  14. @patrikius: Wibi is er zeer verguld mee… 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.