Reacties voor: Eenvoudig Flash-video’s op de iPhone bekijken met Videohamster

Met de online dienst Videohamster kun je zeer eenvoudig, direct op je iPhone, Flash Video bekijken. Videohamster converteert het Flash Video-filmbestand naar een geschikt formaat voor de iPhone.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Kijk we zijn al weer een stukje dichterbij, het is toch een van de dingen die ik wel heel erg mis.
    Goed en duidelijk filmpje, hulde aan Fabian!

  2. “This video currently doesnt support iphone”, dat schiet dus niet echt op…

  3. Jammer dat nu niet meer werkt 🙁

  4. Humm ik weet niet wat ik hoor van moet vinden. Op zich natuurlijk mooi dat deze service bestaat maar iedereen weet natuurlijk dat dit niet oneindig kan duren. Apple moet gewoon weer eens met adobe vriendjes worden. Heeft in het verleden ook z’n vruchten afgeworpen.

    [Edit]Leuk geprobeerd, maar doe maar niet die spamlinks …[/Edit]

  5. Zo te zien doet het het even weer niet, waarschijnlijk weer onderhoud ze hebben ook net een nieuwe versie… @ apple advies: je hebt helemaal gelijk iedereen ziet liever een flash player erop of flash ondersteuning maar tot die tijd vind ik dit een handig alternatief!

  6. flash is oud. Websites worden allemaal web 2.0 dus geen flash meer nodig voor animatie. Dus al de filmpjes zoals youtube gaan ook op web 2.0 draaien. Flash is *** en daar houd Apple niet van. Dus verwacht geen ondersteuning hiervoor.

  7. sjon, dat was echt een sjon opmerking… sorry dat ik het zeg… flash is nog steeds het meestgebruikt en ik zie nog niet zo snel een filmpje in web 2.0. 😀

  8. @sjon, java is oud, maar flash is nog wel redelijk “hip”, omdat je er toch dingen mee kunt die niet met bijv. javascript kunnen.
    Ik zelf maak alles ook met javascript hoor. En ik kan ook alles wel maken, maar het is gewoon een stuk meer moeite wat veel mensen niet willen.
    Tevens is 90% van alle filmpjes flash, dus opzich wel mooi.
    en @joost als je wil kan ik best een filmpjessysteem maken met web2.0 hoor, al heb ik geen zin daar de tijd voor te nemen:p

    Ook is het geen goed idee als apple gaat samenwerken met adobe, omdat adobe flash niet eens goed werkend krijgt op een mac. Je hebt op je mbp al 60% cpu usage als je even een filmpje aan het bekijken bent.
    En de iphone heeft niet zo een mooie processor…^o)

  9. heb de oplossing plus teken stond bovenaan links

  10. Ik heb een aantal vrienden in de grafische/web wereld en Sjon heeft gelijk.
    Je kan met web 2.0 ook media afspelen met verschillende players, bewegende menu’s etc.
    Voor de SEO is flash slecht. Flash wordt nu overal gebruikt ja, in de toekomst niet meer.

  11. @Frank;
    Je hebt helemaal gelijk ja, met web 2.0 kun je evenveel als met flash. Echter is flash nu al redelijk ingeburgerd. Je hebt gelijk, het zal heus wel weer uitgerangeerd worden, maar hoe lang gaat dit nog duren? Van mij hoeft het helemaal niet lang te duren, aangezien het alleen onnodig cpu power verbruikt. Ik gebruik dan ook geen flash etc. maar dat neemt neit weg dat andere (grote) sites (veel) gebruik maken van flash.

  12. 1. Zoals frank hierboven zei flash is slecht voor SEO.
    2. Er komen meer webshops.
    3. Er komen meer bedrijven met websites.

    Hebben allemaal SEO nodig, kan niet met flash.
    Zal even duren, denk zo rond 2010 zal er al een hoop veranderd zijn.

    Er zijn inderdaad veel grote websites die gebruik maken van flash maar dat is oude techniek, in de tijd dat deze gebouwd werden was flash het enige. Web 2.0 is nieuw dus het komt wel.

    http://www.2advanced.com gebruikt flash. Maar iedereen die daar werkt is waarschijnlijk 30+ en klooit met het geen wat hun kunnen. De youngsters van nu gaan web 2.0 gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.