Reacties voor: Eenderde van iPhone-bezitters loopt nog steeds met tweede telefoon

Rubicon heeft weer eens onderzoek uitgevoerd naar de tevredenheid van iPhone-bezitters. Veel van hen hebben een tweede telefoon op zak, ze zijn jong en

Reacties: 11 reacties

  1. schrijf het dan niet op…

  2. Ik heb nu ook een duurder abo en internet erbij sinds ik de iPhone heb 🙂
    Maar idd, bij sommige pagina’s schiet mn iphone terug naar het beginscherm o.O

  3. “Ongeveer de helft van de gebruikers is jonger dan 30 en ongeveer 15% is student. En de andere helft zijn dikke Amerikanen van middelbare leeftijd met een petje (zie foto)?”

    whahah helemaal stuk XD

  4. @Amp. unlocked/jailbroken zeker:p?
    Hier bedoelen de mensen gewoon dat de pagina niet mooi uitziet. Niet dat de browser crasht.Tja je kunt nu eigenlijk wel zeggen old news = old want het nieuws verandert op deze manier niet echt =] Wel opmerkelijk dat sommigen nog een 2e mobieltje op zak hebben. MAar dat zal inedrdaad met de GSM dekking te maken hebben…

  5. wat is er schokkend aan? De gemiddelde MBO en HBO student heeft twee telefoons of meer. Onder de dames in rotterdam is het helemaal erg. Die hebben een telefoon voor werk en familie een telefoon voor vriendjes en soms nog een extra. Zielig is het wel dan zie je ze met wee telefoons een nummer opzoeken en met da andere bellen omdat het beltegoed op is bij de een.
    Zo zullen heel veel redenen zijn binnen verschillende kringen en culturen waarom mensen met een tweede of zelfs derde telefoon rond lopen.

    Waarom zou dit met de komst van de iphone anders zijn. Iets simpels als een telefoon van de zaak en en iphone privé is al iets dat voor veel mensen geld.

  6. Ik heb een extra telefoon (nokia 6300) met dualsim omdat ik in de telecom winkel waar ik werk geen iPhone mag gebruiken omdat wij deze nog niet hebben.

  7. Heb is ook last van! 😀 Gebruik naast mijn iphone ook nog een n95.

  8. Twee telefoons heeft geen zak met de dekking te maken (iPhone is quad-band, dus werkt gewoon overal waar bereik is..), maar met de zakelijke gebruikers. Die hebben vaak een telefoon van de zaak, en een eigen telefoon. Telefoon van de zaak gaat uit wanneer ze niet aan het werk zijn, ook genoeg mensen in NL die het zo doen, vandaar dat tegenwoordig de dual-sim telefoon ook populairder wordt (Samsung heeft nu het eerste echte model geleased).

  9. Beetje kleine steekproefgrootte als je het mij vraagt… 460 op…hoeveel iPhones zijn er intussel al verkocht? Vertekend beeld dus.

    Mail is de belangrijkste functie, maar terugmailen doe je met een andere GSM?
    Volgens mij heeft Muthas gelijk als hij zegt dat die tweede telefoon waarschijnlijk van het werk is; als ik mijn dataverbindingen kon aftrekken van mijn persoonlijke factuur, dan zou ik dat ook doen.

    Dualsim lijkt mij idd geen slecht idee, ook niet voor de iPhone..

  10. jah weetje wel hoelang die accu meegaat.
    met internetten heb je hem zo leeg.
    ik denk dat ze hem daarom me hebben
    dan kunnen ze altijd bellen

  11. @cesaf:

    Dat gaat alleen nog maar ‘erger’ zijn met de volgende generatie. Persoonlijk heb ik niet zoveel last van korte batterijduur – ik luister dagelijks rond de 3 uur muziek, bel met enige regelmaat, browse gemiddeld een uurtje, en check zeer regelmatig email (rond de 4x/uur). Wel over GPRS (weinig wifi gebruik), dus zuiniger.
    Dit alles zonder bijladen – valt mij wel mee!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.